Despotas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΑ remaster του C&C καθώς και του Red Alert: https://www.ea.com/news/details-command-and-conquer-remastered https://www.polygon.com/2018/11/14/18095301/command-conquer-remastered-red-alert-ea-petroglyph Το πακέτο θα περιλαμβάνει τα Command & Conquer: Tiberian Dawn and Command & Conquer: Red Alert μαζί με όλα τα expansion τους: Covert Ops, Counterstrike and Aftermath. Ακόμη δεν έχει βέβαια ξεκινήσει το development (που θα αναλάβει η Petroglyph) οπότε σαφώς θα αργήσει η κυκλοφορία του. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Despotas 1
Undertaker25 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν το ανακοίνωνε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία θα ήμουν ικανοποιημένος. Τώρα που το ανακοίνωσε η ΕΑ, θα το περιμένω με πολύ χαμηλές προσδοκίες αφού πρόκειται για την πιο αντιπαθητική εταιρεία στο χώρο που έχει μια μοναδική ικανότητα να πιάνει χρυσό και να τον κάνει κάρβουνο και να γράφει την κοινότητα στα... παλιά της τα παπούτσια. Προσωπικά, θα προτιμούσα να ανακοινώσουν ένα C&C 5 που θα ξεπλύνει την ΝΤΡΟΠΗ του C&C 4 παρά remastered εκδόσεις (αν και θα πρόκειται για καινούριους τίτλους εκ του μηδενός). Μόνη ελπίδα η Petroglyph, που έχει στελέχη της παλιάς ομάδας και έβγαλαν κάποια καλά RTS όπως το Grey Goo ή το Empire at War. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Undertaker25 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Undertaker25 είπε Προσωπικά, θα προτιμούσα να ανακοινώσουν ένα C&C 5 που θα ξεπλύνει την ΝΤΡΟΠΗ του C&C 4 Εγώ έχω μείνει ακόμα στο 3. Το 4 "δεν βγήκε" ποτέ. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από GhostRiderLSOV 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα