kwstas_1993 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.τις τελευταίες μέρες αντιμετοπιζω ενα πρόβλημα.η τηλεοραση μου χάνει μερικά κανάλια.κάνω συντονισμό τα βάζω μς τη σειρα π θέλω και όλα οκ.μετα απο λιγες ώρες τα μισά έχουν χαθεί.πχ αντ1 που ηταν ατ νούμερο 3 χάνετε και παει άτη θέση του άλλο η απλα αλλες φορες χανεται τελείως η θέση.κοιτάω στς ρυθμίσεις στη λίστα καναλιών κ είναι αφάντα.χρειάζεται παλι συντονισμός.και φτού απο την αρχή. Σε τι μπορεί να οφείλεται.θέμα κεραιας/σήματος η τηλεοράσεις .χάλασε κάνα tuner? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από kwstas_1993
isay Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μοντέλο τηλεορασης ξέχασες να γραψεις. Κάτι αντιστοιχο ειχα αντιμετωπισει πολύ παλιοτερα με ενα αποκωδικ/τη της πλακας και τελικα ειχε μια ρυθμιση για αυτοματο συντονισμο των καναλιων και συχνα πυκνα που τα εκανε μαντάρα.
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Κοιτα να δοκιμάσεις και με καμιά καλύτερη κεραία.. Μου έχει τύχει κάτι ανάλογο και απλα δεν εχε καλό σήμα απο την κεραία η τηλεόραση κι άλλες φορές έπιανε τα κανάλια κι άλλες τα έχανε..(Αλλες φορές όλα, άλλες φορές κάποια..)
kwstas_1993 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ.όντως τελικά μια ρυθμίση εκανε όλο το κακό. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από kwstas_1993 1
isay Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, kwstas_1993 είπε Ευχαριστώ πολύ.όντως τελικά μια ρυθμίση εκανε όλο το κακό. Γράψε όμως και τη ρυθμιση να μένει παρακαταθήκη γνώσης. Αυριο μπορει αλλος kwstas να εχει ιδια απορια, δώσε του τη λύση. Εδω ειμαστε για αλληλοβοήθεια, οχι απλά ερωτήσεις. 1 1
kwstas_1993 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, isay είπε Γράψε όμως και τη ρυθμιση να μένει παρακαταθήκη γνώσης. Αυριο μπορει αλλος kwstas να εχει ιδια απορια, δώσε του τη λύση. Εδω ειμαστε για αλληλοβοήθεια, οχι απλά ερωτήσεις. Εχεις δίκιο.σορυ Η ρυθμίσει λέγετε "αναμονή για αναζήτηση" .την απενεργοποιησα και όλα οκ. Η τηλεοραση είναι μάρκας sharp fhd μοντελο άγνωστο.4-5 χρονων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα