Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι να σου πω χειροτερες απο Tuvlo-X δεν παιζει να ειναι  :P 
αν και σε αυτα τα λεφτα περνεις και επώνυμες 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.

Από την ίδια την περιγραφή λέει :

<<   Η νέα σειρά premium τηλεοράσεων Inno έρχονται με ξεχωριστό πολυτελή σχεδιασμό για όλους εκείνους  που αναζητούν μια Turbo-X τηλεόραση με design που ξεχωρίζει και κορυφαία απόδοση σε κάθε προβολή. :D 

Με Βάση αυτό φαίνεται ότι αναβαθμίστηκαν οι τουβλο Χ και βγάζουν premium κατηγορίες πλέον ωστόσο είναι δικιά τους εισαγωγή όπως και οι παλιές γνωστές .

Φαντάζομαι μπορεί να κάνω και λάθος .  

ΥΓ. Πάντως καθαρά εμπειρικά από γνωστούς που έχουν  TurboX tv ( 2 άτομα κι όλας ) ως ώρας μια χαρά έχουν βγει και τις είχαν πάρει φθηνά .( δεν νομίζω ότι αξίζουν άλλωστε και για παραπάνω )  

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά φαντάζεσαι, Vestel είναι σε "higher end ντύσιμο" και πολύ υψηλότερη λιανική τιμή, την οποία υποθέτω για να δικαιολογήσουν έβγαλαν αυτό το sub-brand.

Δημοσ.

Προφανως και τα turbo x ειναι φτηνιαρικα σε γενικες γραμμες. Τωρα για τη συγκεκριμενη δεν μπορει ΚΑΝΕΙΣ να ξερει, μεχρι να καει καποια και να δουμε τι t con εχει, τι led φοραει, και το panel, που πιθανότατα να ειναι vestel.

Βέβαια αν ειναι μια καλη υλοποίηση της vestel και αυτο κανεις δε το ξερει.

Και για την ιστορια, η πιο μουφα εταιρια σε τηλεορασεις πρεπει να ειναι η LG, τουλαχιστον στην ελλαδα. Προφανως μιλαω για τα φτηνα μοντελα(~400€) πριν 2-3 χρονια σε full hd κάτι, 42 lb και λοιπες βλακειες του σορού με led για 10,000ωρες.

Προσωπικα θα πηγαινα σε αυτη τη κατηγορια σε καποιες f&u με την 3ετη εγγυηση που τις καλυπτει.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Προφανως και τα turbo x ειναι φτηνιαρικα σε γενικες γραμμες. Τωρα για τη συγκεκριμενη δεν μπορει ΚΑΝΕΙΣ να ξερει, μεχρι να καει καποια και να δουμε τι t con εχει, τι led φοραει, και το panel, που πιθανότατα να ειναι vestel.

Vestel είναι λέμεεεεεε ;)  ... 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, alkis13 είπε

Βέβαια αν ειναι μια καλη υλοποίηση της vestel και αυτο κανεις δε το ξερει.

Και για την ιστορια, η πιο μουφα εταιρια σε τηλεορασεις πρεπει να ειναι η LG, τουλαχιστον στην ελλαδα. Προφανως μιλαω για τα φτηνα μοντελα(~400€) πριν 2-3 χρονια σε full hd κάτι, 42 lb και λοιπες βλακειες του σορού με led για 10,000ωρες.

Προσωπικα θα πηγαινα σε αυτη τη κατηγορια σε καποιες f&u με την 3ετη εγγυηση που τις καλυπτει.

Είναι τόσο μούφα η LG που αναγκαστικά έβγαλε τις OLED μήπως και πάρει τα πάνω της.😁

Πάνω σε αυτό που λες πριν μερικά χρόνια θυμάμαι μόνο η lg  έδινε εγγύηση zero pixel στα πάνελ από 42'' + 

Αλλά ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maxdore217 είπε

Είναι τόσο μούφα η LG που αναγκαστικά έβγαλε τις OLED μήπως και πάρει τα πάνω της.😁

Πάνω σε αυτό που λες πριν μερικά χρόνια θυμάμαι μόνο η lg  έδινε εγγύηση zero pixel στα πάνελ από 42'' + 

Αλλά ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του. 

Αλλο το πανελ, αλλο ο  φωτισμος του πανελ. Mε μια ματια μπορει να δει κανενας οτι η τηλεορασεις της, ειναι για 10.000ωρες. Και δε δεχομαι το ανταλακτικο της να εχει παλι 10.000 ωρες και να βγαινει εταιρια τυπου Β και να λεει εγω σου δινω 100.000 ωρες.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι κάτοχος μιας Inno 55αρας για 6 μήνες οπότε θα κάνω αναλυτική αξιολόγηση.

Τι να πω ?? Με λίγα λόγια ΜΑΚΡΙΑ από αυτό το μοντέλο

Θα πω και πολύ αναλυτικά όλα για αυτό το μοντέλο.Καταρχην πριν την αγοράσω έλεγα να πάρω μια LG η Samsung 43. Πηγαίνω με τον πατέρα μου στο Πλαίσιο για να πάρω μια γενική άποψη για όλα τα μοντέλα , και βλέπω την Inno σε "προσφορά" 400€. Μου λέει ο πατέρας μου να αγοράσω αυτήν μιας και η εικόνα της φαινόταν ικανοποιητική και είχε Ρυθμό ανανέωσης 2200 (ένα πράγμα που το βλέπω μόνο στο πλαίσιο και πουθενά αλλού ούτε στο Σκρουτζ).

Για 2 μήνες φαινόταν τέλεια και πίστευα ότι ήταν value for money και δεν είχε να ζηλέψει κάτι από μια επώνυμη. Όμως μετά τους 2 μήνες άρχισαν τα προβλήματα. Η οθόνη τρεμοπαιζε τα χρώματα σαν ραδιοκύματα, και μετά από λίγες μέρες ο ήχος της ήταν πολύ βαθυς (σε ένα παιχνίδι τα όπλα πυροβολούσαν σαν να ήμουν σε πηγάδι , και σε άλλο τα αμάξια λες και ήσουν συνέχεια σε τούνελ). Μετά από ένα μήνα την άνοιξε ο πατέρας μου και ηχε 'μουλαρωσει' δεν ανταποκρινόταν σε καμία εντολή με αποτέλεσμα να την βγάλει απ' την πρίζα (εγώ δεν ήμουν σπίτι τότε). Από τότε με έχει σε πολύ ανησυχία και αμφιβάλλουν αν θα κρατήσει πάνω από 5 χρόνια αν και δεν έβγαλε άλλο πρόβλημα από τότε.

Πριν από λίγες μέρες έβαλα το ps4 στη μικρή LG 23 ιντσων που είχα εδώ και 8 χρόνια το έβγαλα απ' την ιννο. Η εικόνα και τα γραφικά είναι καλύτερα στην lg παρά στην ιννο . Ναι θα μου πεις είναι lg αλλά είναι και 8ετιας, εκεί που η ιννο είναι 4κ και έχει και HDR10 και έχει τελικά χειρότερη εικόνα από μια παλιά 23αρα. Πώς ξεγελαστικα ότι είχε καλύτερη εικόνα δεν γνωρίζω, πιθανόν λόγω ότι είχα συνηθίσει στη μικρη.

Τα μόνα θετικά είναι ότι είναι smart και έχει ωραία βάση γιατί εμένα δεν μου αρέσουν τα ποδαράκια που έχουν οι περισσότερες και το τηλεκοντρόλ αν και αρκετές φορές πρέπει να τα πατήσεις δυνατά τα κουμπια για να ανταποκριθεί.

Συμπεράσματα : Η τηλεοραση ΔΕΝ αξίζει τα 400€ και το μόνο premium που έχει επάνω της είναι η τιμη. Μην λυπηθείς να δώσεις 20-30 παραπάνω για μια samsung. Σκυλομετανιωσα που πηρα αυτήν παρά μια samsung

Αν πάλι την θέλεις για να βλέπεις alpha, mega, ant1 παρ'την πιστεύω ότι μόνο γι'αυτό αξίζει, αλλά αν όντως θέλεις tv μόνο για κανάλια πάρε μια fu η arielli και σώσε 100€.

Το μόνο που δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα είναι σε ταινίες αν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι χάλια και σε αυτές

Ένα μου με χαλάει επίσης είναι ότι έχει μόνο 2 HDMI θυρες

Ξέχασα να πω ότι όλη η τηλεόραση έχει πολύ ηλίθιο μαρκετιγκ. Δεν γνωρίζω αν πραγματικά έχει HDR 10 ,και μην σε ξεγελάσει το ELED μιας και εννοεί edge-leg πράγμα που το έχουν οι περισσότερες τηλεορασεις

ΥΓ: όλες οι κριτικές είναι με 5 αστεράκια , γιατί έχω μια αίσθηση ότι όποιος βάζει από 3 και κάτω τα διαγράφουν επίτηδες και αυτοί που έβαλαν 5 είναι υπάλληλοι του πλαισιο

Επεξ/σία από Aggelos468
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την τηλεόραση και γω παιδιά από τον Αύγουστο! 7 μήνες... Φυσικά για να είμαι σίγουρος γιατί δεν γνώριζα την μάρκα έβαλα εγγύηση 5 χρόνια full σε όλα...

55 INNO 4K με 2200Hz HDR10 Eled στα 400 ευρώ δεν θα βρεις πουθενά! Απίστευτη τηλεόραση και στιβαρη!! Τρομερή εικόνα , χρώματα! Καλό smart Tv! Έχω σύνδεσει ps4 pro όλα τα λεφτά! Συνδεση και laptop πάνω για ταινίες!!! Τρομερή εικόνα για κάθε τι που θα συνδέσεις και θα δεις! 
ο aggelos68 μάλλον θα έπεσε σε προβληματικό κομμάτι... όπως βγάζουν όλες οι μάρκες... INNO Forever και άσε τους άλλους να σκάνε 1000ευρα!! 😅😂🤣😛

Επεξ/σία από Johny_X21
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/3/2020 στις 6:14 ΠΜ, Johny_X21 είπε

Έχω την τηλεόραση και γω παιδιά από τον Αύγουστο! 7 μήνες... Φυσικά για να είμαι σίγουρος γιατί δεν γνώριζα την μάρκα έβαλα εγγύηση 5 χρόνια full σε όλα...

55 INNO 4K με 2200Hz HDR10 Eled στα 400 ευρώ δεν θα βρεις πουθενά! Απίστευτη τηλεόραση και στιβαρη!! Τρομερή εικόνα , χρώματα! Καλό smart Tv! Έχω σύνδεσει ps4 pro όλα τα λεφτά! Συνδεση και laptop πάνω για ταινίες!!! Τρομερή εικόνα για κάθε τι που θα συνδέσεις και θα δεις! 
ο aggelos68 μάλλον θα έπεσε σε προβληματικό κομμάτι... όπως βγάζουν όλες οι μάρκες... INNO Forever και άσε τους άλλους να σκάνε 1000ευρα!! 😅😂🤣😛

Να μιλήσουμε σοβαρα , αν όντως είναι προβληματικά τι μπορώ να κάνω μιας και είναι ακόμα εντός εγγύησης. Και αφού έχεις ps4 τι ρυθμίσεις εικόνας έχεις μήπως εγώ δεν έχω σωστές , γιατί δεν έχει μεγάλη διαφορά με μια lg που έχω 8 χρόνια. Όσο γι'αυτό που λες οι άλλοι ασ σκαν 1000 δεν νομίζω να είναι και καλύτερη από μια samsung τόσης αξίας που είπες 

• Confused 1
Δημοσ.

Turbo x μαπα, lg μαπα, f&u μαπα.. Ηθελα να ξερα ολοι Samsung εχετε σπίτι?? Οπως στα αυτοκινητα, ολα μαπα εκτος απο Toyota.. 

Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα τ ονομα λενε.. 

Μια χαρα ειναι κ η turbo x.. Αν θες τρ με 150 ευρω να παρεις 4k,50 ιντσες, smart κ να αντεξει κ μια 10ετια ε καποιος σκεφτεται λαθος..... 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aggelos468 είπε

Να μιλήσουμε σοβαρα , αν όντως είναι προβληματικά τι μπορώ να κάνω μιας και είναι ακόμα εντός εγγύησης. Και αφού έχεις ps4 τι ρυθμίσεις εικόνας έχεις μήπως εγώ δεν έχω σωστές , γιατί δεν έχει μεγάλη διαφορά με μια lg που έχω 8 χρόνια. Όσο γι'αυτό που λες οι άλλοι ασ σκαν 1000 δεν νομίζω να είναι και καλύτερη από μια samsung τόσης αξίας που είπες 

Φίλε μου όπως σου είπα θα έπεσες σε κομμάτι προβληματικό! Εγώ είμαι παρά πολύ ικανοποιημένος!!! Παίξε με τις ρυθμίσεις τηλεοράσης για να δεις καλύτερα αποτελέσματα εάν δεν είσαι ικανοποιημένος... αλλιώς υπομονή λίγο , σε λίγες μέρες ανοίγουν τα μαγαζια! Να την πας για αλλαγή... εγγύηση φυσικά έχεις!

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Johny_X21 είπε

Φίλε μου όπως σου είπα θα έπεσες σε κομμάτι προβληματικό! Εγώ είμαι παρά πολύ ικανοποιημένος!!! Παίξε με τις ρυθμίσεις τηλεοράσης για να δεις καλύτερα αποτελέσματα εάν δεν είσαι ικανοποιημένος... αλλιώς υπομονή λίγο , σε λίγες μέρες ανοίγουν τα μαγαζια! Να την πας για αλλαγή... εγγύηση φυσικά έχεις!

Αυτό νιώθω ότι είναι ελλατωματικη , αλλά θα δεχτούν να την κάνουν αλλαγή η θα αρχίσουν την γνωστή "καραμέλα" { ααα δεν το καλύπτει η εγγύηση το συγκεκριμένο εξάρτημα} , τελωσ πάντων θενκσ για την απάντηση σου

3 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Turbo x μαπα, lg μαπα, f&u μαπα.. Ηθελα να ξερα ολοι Samsung εχετε σπίτι?? Οπως στα αυτοκινητα, ολα μαπα εκτος απο Toyota.. 

Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα τ ονομα λενε.. 

Μια χαρα ειναι κ η turbo x.. Αν θες τρ με 150 ευρω να παρεις 4k,50 ιντσες, smart κ να αντεξει κ μια 10ετια ε καποιος σκεφτεται λαθος..... 

Φυσικά και είναι αξιοπρεπές και οι turbox, απλά ανάλογα την χρήση που την θέλεις , η γιαγιά μου έχει turbox και μπορώ να πω ότι έχει καλή εικόνα , όπως επίσης και μια f&u 32 η οποία εξίσου αξιοπρεπέστατη απλά δεν είναι να τις έχεις για home cinema η για ps4 κτλ

Και εγώ έχω μια lg 8 χρόνια και δουλεύει πολύ καλά ακομα, όσο για τις samsung που αναφερεσ απλά η samsung έχει το καλύτερο όνομα στον τομέα της εικόνας και είναι και η μόνη μάρκα που βγάζει qled . Άποψη μου η lg και η samsung είναι η porsche των τηλεοράσεων

Όσο για την Τογιότα που αναφέρεις επίσης συμφωνώ αν και ξεφεύγω από το θεμα. Είναι απλά εκνευριστικο να λένε μια τα vw 'λαδιερες' και τις bmw 'πυροσβεστηρες' απλά επειδή δεν είναι toyota...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...