Προς το περιεχόμενο

To Netflix app για το Wii θα σταματήσει να λειτουργεί από τη 31η Ιανουαρίου του 2019

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

39 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Εξαιρετική δεν την λες, το όλο Concept που είχε σαν κονσόλα αποδείχθηκε άχρηστο και οι 3rd party τίτλοι ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Το μόνο που το έσωζε ήταν μερικά καλά αποκλειστικά που είχε. Η επιτυχία στο Switch έρχεται όχι μόνο λόγο marketing, αλλά επειδή διόρθωσαν όλα τα παραπάνω.

Και το Concept δουλεύει και υπάρχει βροχή από 3rd party τίτλους και ετοιμάζει να δώσει πόνο με μερικά πολύ δυνατά αποκλειστικά που θα έρθουν στο μέλλον.

και το Switch δεν έχει αρκετούς 3rd Party τίτλους, κάτι παλιά παιχνίδια γίνονται Port όπως το Skyrim και το Diablo ακόμα και πολλές κυκλοφορίες της Nintendo είναι παιχνίδια του Wii U όπως το Mario Kart 8 και το New Super Mario Bros. Το δε Odyssey παιχνίδι φτιαγμένο βιαστικά δίχως να φτάνει την ποιότητα του Gameplay των Galaxy και 64. Μόνο τα γραφικά αξίζουν, μετά από ένα σημείο είναι βαρετό. Το Wii U δεν αντιλέγω πολλά gimmicks για το τίποτα ούτε καινούργιο Mario δεν κατάφεραν να βγάλουν και τα Galaxy αντί να παίζουν σε HD έπαιζαν στον Emulator με τα γραφικά του Wii. Την Nintendo την νοιάζει πλέον αυτό και μόνο $$$$$. Οι εποχές που οι δημιουργοί των παιχνιδιών της Nintendo έβαζαν την ψυχή τους για να φτιάξουν κάτι καλό πέρασε. 

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 ώρα πριν, aris1986 είπε

Wii<- καλό

Wii U<- αποτυχία

Switch<- καλό

Τα πετούσες λογικά στον τοίχο από τα νεύρα σου έτσι; Πες μας ειδικά σε ασφαλές μέρος.

Απλά κάνω συλλογή και τίποτα άλλο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, A500 είπε

Απλά κάνω συλλογή και τίποτα άλλο..

Αν δεν έχεις :

Reel to Reel λαμπάτο
Πικάπ της προκοπής
Λαμπάτο ενισχυτή
CRT projector
Video scalers, matrix, XRGB-mini
ασπρόμαυρη τηλεόραση με modulator

η συλλογή σου είναι πάλι με ελλείψεις 🦄

Επεξ/σία από Pokemon640

6 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Αν δεν έχεις :

Reel to Reel λαμπάτο
Πικάπ της προκοπής
Λαμπάτο ενισχυτή
CRT projector
Video scalers, matrix, XRGB-mini
ασπρόμαυρη τηλεόραση με modulator

η συλλογή σου είναι πάλι με ελλείψεις 🦄

Κονσόλες μαζέβω,όχι να κάνω disco!! 🤡🤡

• Like 2

Τώρα το έμαθα ότι το Wii είχε τέτοια δυνατότητα και καθόταν το δόλιο σκονισμένο τόσο καιρό.

Φοβερή κονσόλα πάντως, τα έβγαλε τα χρήματά της με το παραπάνω.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οταν βρε παιδια υπαρχει netflix σε ολες τις τηλεορασεις μετα το 2012 δεν χρειαζεται να μπαινει αναμεσα οποιοδηποτε αλλο μεσο.

Εχω σε τηλεόραση μετά από το 2012 netflix και δεν ισχύει αυτό που λες.

Μιλάμε για Samsung τηλεόραση. Δεν αντιλαμβάνεται τα προφίλ. Έχω λογαριασμό με 4 οθόνες και βλέπω τι έχει δει το βασικό προφίλ. Οι υπότιτλοι είναι σε κίτρινο και δεν εμφανίζει καθόλου ελληνικούς υπότιτλους.

Σε τηλεόραση 2018 ναι είναι σούπερ. Για πόσο καιρό δεν ξέρω ακόμη. Γιατί θα υπάρξει αναβάθμιση που δεν θα ακολουθήσει η τηλεόραση...

Επεξ/σία από orck

Μόλις τώρα, orck είπε

Εχω σε τηλεόραση μετά από το 2012 netflix αλλά επειδή δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ το λες αυτό που λες.

Μιλάμε για Samsung τηλεόραση. Δεν αντιλαμβάνεται τα προφίλ. Έχω λογαριασμό και βλέπω τι έχει δει το βασικό προφίλ. Οι υπότιτλοι είναι σε κίτρινο και δεν εμφανίζει καθόλου ελληνικούς υπότιτλους.

Σε τηλεόραση 2018 ναι είναι σούπερ. Για πόσο καιρό δεν ξέρω ακόμη. Γιατί θα υπάρξει αναβάθμιση που δεν θα ακολουθήσει η τηλεόραση...

Ρε συ samsung τηλεοραση αρχες 2014 βγηκε και παιζει αψογα netflix δεν εχω κανενα παραπονο σε εξαιρετικη εικονα και οι υποτιλοι ολα κομπλε. Ισως το 2012 ηταν λιγο υπερβολικο ηθελα κανα χρονο ακομα.

και με ένα Rasdbery δεν μπορείς να δεις Netflix ? γιατί να αντικαθιστάς όλη την TV ;

BTW ακόμη με CRT TV βολεύομαι.. δεν έχω καν TFT/Plasma/LED/QLED/OLED/SED/LGBDTQIGDBRwhatever...

• Confused 1

1 λεπτό πριν, Pokemon640 είπε

και με ένα Rasdbery δεν μπορείς να δεις Netflix ? γιατί να αντικαθιστάς όλη την TV ;

BTW ακόμη με CRT TV βολεύομαι.. δεν έχω καν TFT/Plasma/LED/QLED/OLED/SED/LGBDTQIGDBRwhatever...

Raspberry pi με τηλεχειρισμο και ομαλη λειτουργια ποσο εχει;
Γιατι να ασχοληθεις να κανεις κατι τετοιο;

14 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

όχι, δεν μπορείς, το ψάχνουμε πολύς κόσμος και δεν γίνεται

12 λεπτά πριν, orck είπε

ομαλή λειτουργία θα έχει, αλλά έχεις δίκιο όσον αφορά τα λεφτά, Pi3b με τηλεχειρισμό πάει κάνα 70άρι € , παίρνεις Mibox με αυτά τα λεφτά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, orck είπε

Όλο το πακ κάπου στα 105, βασικά το Rasdbery είναι ολόκληρο PC σχεδόν. Τηλεκοντρόλ η mini keyboard βρίσκεις στο ali με 7-12€.

Σίγουρα ποιο οικονομικό από το να πάρω OLED 65 inch. Αν έχεις καλομάθει το καλό contrast και black level των CRT δεν συμβιβάζεσαι.

Υ.Γ. και το mibox καλό είναι.

Επεξ/σία από Pokemon640
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...