Προς το περιεχόμενο

[Monitor] LG 27MP59G-P 27" IPS 163.90 € @ e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθόνη του τίτλου σε τιμή 163.90 €.
link προσφοράς: [email protected]

Σχετικά καλή τιμή κοιτώντας την εξέλιξη τιμής στο skroutz: (από 188€) LG-27MP59G-P@Skroutz (και idealo από 197€: @Idealo)

Συνοπτικά specs:
Τεχνολογία: IPS LED
Μέγεθος οθόνης: 27" FullHD
Φωτεινότητα εικόνας: 250 cd/m2
Aντίθεση εικόνας: 1000:1 / 5000000:1 (Mega Dynamic Contrast)
Χρόνος απόκρισης: 14ms (typ), GTG 5ms, 1ms with MBR
Γωνία Θέασης (Ορ./Κάθ.): 178/178
Είσοδος σήματος: VGA, HDMI, DisplayPort
Προσαρμογή θέσης: Κλίση: -2 έως +15°

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

grabs popcorn : 😂

Καλή τιμή για 27'' μακάρι να έβγαινε λίγους μήνες πριν που πήρα 23'' LG IPS στα ίδια λεφτά.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Δίλημμα αυτή η την Dell 2717h ;;

2 λέξεις

Black friday!

😂😁😁

(Για εμένα οι αγορές έχουν σταματήσει αρχές Νοεμβρίου,πλέον περιμένω bf να ψωνίσω κανένα πραγματακι) 😎😉

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

2 λέξεις

Black friday!

😂😁😁

(Για εμένα οι αγορές έχουν σταματήσει αρχές Νοεμβρίου,πλέον περιμένω bf να ψωνίσω κανένα πραγματακι) 😎😉

και εγώ αυτο περιμενω απλα ειμαι σε διλημα πια απο τις 2 για 27 1080p gaming και ταινιες
αν και μαλλον τεινω προς την dell 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε

και εγώ αυτο περιμενω απλα ειμαι σε διλημα πια απο τις 2 για 27 1080p gaming και ταινιες

Σαφώς αυτή....Freesync & 75hz vs 60hz...  

Δημοσ.

Η dell 2717h δουλεύει στα 75 hz με freesync και μάλιστα στα 75 hz μπορούσες να την λειτουργήσεις και με nvidia, την δοκίμασα με μία zotac 1060 3gb. Εδώ και ένα χρόνο που την έχω ειναι κορυφή, την lg δε την γνωρίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως για 27άρα FHD 75Hz freesync η τιμή είναι normal. Άσχετα με το πόσο τη βρίσκεις τη συγκεκριμένη σε άλλα μαγαζιά.

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο που να πεις ok είναι προσφορά να τρέξω να την πάρω.

Οι αντίστοιχες 24άρες ips ή pls με freesync κοστίζουν από 105 έως 140 ευρώ, λογικό η 27άρα να πηγαίνει στα 170 ευρώ.

https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/681618/FreeSync.html?keyphrase=24+FREESYNC&order_by=pricevat&order_dir=asc

Oι 27άρες με freesync ξεκινάνε από 150 ευρώ, η LG 27MK400H-B (η οποία έχει και vesa mount ενώ η του θέματος δεν έχει ;) ) ξεκινά από τα 155 ευρώ, 15 ευρώ πάνω για μια πιο φανταχτερή βάση χωρίς όμως να προσφέρει κάτι παραπάνω σε ρυθμίσεις; 

https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston.html?keyphrase=27+FREESYNC&order_by=pricevat&order_dir=asc

Εννοείται ότι ανάμεσα σε αυτή ή την Dell 2717H θα πάς στην Dell μιας και φαίνεται από μακριά ότι είναι ανώτερη σε ποιότητα κατασκευής από την LG. 

Τυχαίνει τώρα να έχω LG αλλά είχα Dell και μπορώ να διακρίνω διαφορές. 

Nα με συγχωρήσει ο TS αλλά δεν βλέπω επί της ουσίας κάποια προσφορά. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Έχω την dell 2717h. Την είχα πάρει από προσφορά του κωτσόβολου. Είχα βάλει και το σχετικό θέμα εδώ στις προσφορές. Με rx580 8gb nitro+ freesync πετάει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα την 24άρα (LG 24MP59G-P) και την επέστρεψα. Πολύ κακή IPS οθόνη. Ψιλοχάλια σε όλα. Contrast, γωνίες θέασης (για IPS πάντα), uniformity. Αποκορύφωμα αυτό το 1ms mode που έχει. Του τρεμοπαίγματος το πανηγύρι.

Μόνο Freesync range είχε καλό. Υπάρχουν πολύ πολύ πολύ καλύτερες οθόνες σε περίπου ίδια λεφτά...

Επεξ/σία από mpokwsths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...