Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Έχω το Ccleaner  πριν χρόνο αγορασμένο.

Τελευταία εμφανίζονται μηνύματα στην οθόνη (ενοχλητικά) που μου υπενθυμίζουν ότι πρέπει να το ανανεώσω  και μου δίνουν μια τιμή  με έκπτωση .     Όταν το αγόρασα δεν είπαν  ότι είναι διάρκειας ενός έτους (όπως τα antivirus).

Επειδή δεν μου άρεσε αυτό που έγινε λέω να το αντικαταστήσω με το AVG TUNE UP.

Τι γνώμη έχετε;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από karaap
Δημοσ.

Την χειροτερη. Ας μπουμε στο θεμα μας τωρα. Τετοιου ειδους προγραμματα, καλυτερα να τα αποφευγεις. Μονο κακο σου κανουνε. Νομιζεις οτι σου "διορθωνει" τον υπολογιστη, αλλα στον κανει χειροτερα. Αγορασες και ccleaner κιολας? :P 

Να μη στα πολυλογω, ξηλωσε τα αυτα τα προγραμματα και μην ξανασχοληθεις μαζι τους.

Δημοσ.

Για να καθαρίζω , να βελτιώνω το pc τι να χρησιμοποιώ ;

Από το Ccleaner δεν έχω κάποιο παράπονο , δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα όλο το χρόνο . Από την εταιρία που το έκανε έχω το πρόβλημα γιατί μου ζητά να το ξαναγοράσω.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα  για να καθαρίζω τα απομεινάρια που αφήνουν τα windows και τα site;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

+1 από μένα... 

CCleaner μόνο για απομάκρυνση εγκατεστημένων προγραμμάτων από το registry και αυτό με προσοχή. 
(Υπάρχει και το RevoUninstaller που κάνει αυτή την δουλειά και ΜΟΝΟ)

Anyway, ότι είπαν και οι άλλοι.
Μακριά. 

Απομεινάρα από τα site?
Ctrl+Shift+Del και πάτα διαγραφή των πάντων από πάντα... και είσαι οκ.

ΑΝ κάνεις πολλές εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις προγραμμάτων και θέλεις να "καθαρίζεις" μπορείς μια φορά στο τόσο να κάνεις refresh τα windows.
Και όταν λέω refresh δεν εννοώ format, εννοώ refresh... υπάρχει λειτουργία στα windows και ξαναπερνά τα windows καθαρίζοντας τα πάντα και κρατώντας τα αρχεία σου ή ακόμη καλύτερα κράτα restore points και κάνε επαναφορές.. πολύ καλύτερα και χωρίς να μπλέκεις με 3rd party apps.

Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ περίπτωση που να χρειάζεται να κάνεις τόσες εγκαταστάσεις για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να σου "βαραίνει" το σύστημα τόσο ώστε να δικαιολογεί το refresh.
Κάποια στιγμή αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα προγράμματα, θα πρέπει να καταλήξεις κάπου και να μείνεις με αυτά.
Επίσης όταν "δοκιμάζεις" ένα πρόγραμμα, προσπάθησε να κατεβάσεις την portable έκδοση του αν έχει όπου απλά με ένα delete τον φάκελο είσαι κομπλέ!

Δημοσ.

εγώ χρησιμοποιώ ccleaner και avg cleanup για χρόνια κι είμαι ευχαριστημένος, μάλιστα το τελευταίο το αγόρασα πέρσυ για ένα χρόνο, αλλά δεν νομίζω να συνεχίσω όταν λήξει, το ccleaner όμως ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...