Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, isay είπε

Για μένα δεν ειναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά για ρώτα στον κυκλο σου και θα καταλαβεις τι πιστευει ο μεσος καταναλωτης (και οχι μονο για τα κινητα)

Ξερω δυστυχως τι πιστευει ο μεσος καταναλωτης και προσπαθω να μην συναναστρεφομαι με τετοια ατομα 😂😂😂.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Η Oppo και η Vivο προσφερουν μια χαρα υποστηριξη. Το Nex απο τοτε που βγηκε εχει παρει ενα καρο ενημερωσεις. Και το οτι ειναι κινεζικο δεν σημαινει κατι. Ελεος, δεν ειναι δικαιολογια αυτο.

Που είναι αυτές οι ενημερώσεις; Γιατί τα περισσότερα Vivo που βγήκαν πέρσι έχουν κολλήσει ακόμα στο Android 7. Επίσης αν χαλάσει μάστορα τι το κάνουμε το τηλ.; Το στέλνουμε πίσω Κινα ή το πετάμε στον βυθό;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Που είναι αυτές οι ενημερώσεις; Γιατί τα περισσότερα Vivo που βγήκαν πέρσι έχουν κολλήσει ακόμα στο Android 7. Επίσης αν χαλάσει μάστορα τι το κάνουμε το τηλ.; Το στέλνουμε πίσω Κινα ή το πετάμε στον βυθό;

Πρωτον περνουν αναβαθμισεις, ψαξε το. Δευτερον αν χαλασει εχεις δυο επιλογες, το πας σε μαγαζι εδω/το στελνεις εξω. Βλεπω οτι εχεις θυμωσει λιγο, χαλαρωσε. Συζητηση κανουμε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Πρωτον περνουν αναβαθμισεις, ψαξε το. Δευτερον αν χαλασει εχεις δυο επιλογες, το πας σε μαγαζι εδω/το στελνεις εξω. Βλεπω οτι εχεις θυμωσει λιγο, χαλαρωσε. Συζητηση κανουμε.

Σαφώς κάνουμε συζήτηση, δεν ξέρω από που προκύπτει το ότι έχω θυμώσει, ίσως παρεξήγησες.

Επειδή το έψαξα στο λέω (μιας και δεν ασχολούμαι με τέτοιες εταιρίες), 3-4 τηλέφωνα που είδα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα έχουν κολλήσει στο Android 7. Στο θέμα του Service, όταν λες θα το πάω σε μαγαζί εδώ φαντάζομαι σε κανένα μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα σωστά; Γιατί αμφιβάλλω ιδιαίτερα αν η Vivo και η Oppo έχουν εξουσιοδοτημένο Service στην Ελλάδα. 

Αν είναι να στείλω κινητό στο εξωτερικό κλάφτα, καλύτερα να το πετάξω και να επιλέξω κινητό σοβαρής εταιρίας με επίσημη αντιπροσωπεία/Service να με εξυπηρετήσουν την ίδια μέρα αν χρειαστεί. 

Δημοσ.

Φίλε αν έχεις τα χρήματα και δεν έχεις κόλλημα να τα δώσεις προχωρά άφοβα ,το κινητό είναι σίγουρα τούμπανο to chip φωτιά και σίγουρα αναβάθμισης για πολλά χρόνια ..τώρα τα παιδιά από πάνω είπαν 5-6 συσκευές όλα μαζί τόσες πουλήσεις όσο το x δεν έχουν κάνει, αυτή την στιγμή έχω mi8 αλλά δεν γίνεται να προτείνουμε τις συσκευές που επιλέξαμε εμείς για εμάς 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην μπερδεύεσαι, τα περισσότερα λεφτά που δίνεις σε ένα κινητό ίδιων επιδόσεων και χαρακτηριστικών δεν είναι για καλύτερη εγγύηση, είναι για να πληρώσει η εταιρία τη διαφήμιση που κάνει για να σου αναπτύξει μια αρέσκεια στα προϊόντα της.

Επεξ/σία από thodoris5321
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Ρε φιλε κριμα ειναι, παρε ενα Mate 20 Pro καλυτερα, η ενα S9+ .

Ειμαι fun της iPhone δεν θελω android γιαυτο κιολας εκανα αυτη την ερωτηση

3 λεπτά πριν, Dimitris.Kaz είπε

Ειμαι fun της iPhone δεν θελω android γιαυτο κιολας εκανα αυτη την ερωτηση

Σκεφτομουν το 8 Plus η το X ειναι ιδια κινητα το ξερω απλως ειναι εντελως διαφορετικο design το Χ γιαυτο ελεγα να το παρω. Χρονια τωρα χρησιμοποιώ iphone απο τοτε που βγηκε το 4... και επειδη πανω κατω ολα "μοιαζουν" μεχρι το 8 plus γιαυτο μπηκα στην σκεψη αυτη... 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dimitris.Kaz είπε

Καλησπέρα παιδιά έφτασε η στιγμή που σκέφτομαι να πάρω το iPhone X. Μέχρι σήμερα έχω ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια και για μια πράσινη γραμμή στην οθόνη, για το ότι η οθόνη δεν ανταποκρίνεται καλά σε χαμηλές θερμοκρασίες και μερικά άλλα. Υπάρχει κάποιος που το έχει χρησιμοποιήσει καιρό και με τα updates και όλα αυτά αν έστρωσε μέχρι σήμερα;; 

Όχι μη το πάρεις , με τα λεφτά αυτά παίρνεις πολύ καλύτερη συσκευή εκτός αν θες αποκλειστικά iOS. 

• Like 1
Δημοσ.

Κατοχος του απο την πρωτη μερα θα σου προτεινα εαν επιμενειςσε Apple να παρεις 8 Plus.

Το Χ ηταν ενα ακριβο πειραμα που εθεσε μεν τα προτυπα του full screen device και bezeless αλλα το 8 plus ειναι το ιδιο καλο και φθηνοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...