georgepetrou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Kai ego prifizo to The not so Short Introduction to LaTeX (PDF, app. 2.16 MB)
wizard Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Ok, παιδιά, ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω πάντως πρώτα να διορθώσω το πρόβλημα γιατί έχω βολευτεί με το mathtype. Αν πέσετε τυχαία πάνω σε τίποτα, μην με ξεχάσετε.
androu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Και εμένα μου είπε μια κοπέλα το ίδιο πρόβλημα .. και ότι μετά δεν της φόρτωνε καθόλου τα windows (me) Τι συμβαίνει ??
kleidokratwr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 axm exw akousei paromio peristatiko alla eixe emfanistei se peiratiki ekdosh tou office pou eixe lh3ei to diasthma "anoxhs" tou office sthn leitourgia ths peiratikhs ekdoshs dld meta apo 6 mhnes meta thn egatastash tou kleidwne ta panta kai petage minima oti den exeis access.
wizard Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δεν ξέρω πως το ξεθάψατε, πάντως εγώ ηρέμησα όταν άλλαξα το office σε 2003. Ας δοκιμάσει να βάλει την τελευταία έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.