shooterg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/14052501/Nokia-7-Plus-Dual-64GB.html Από εμένα. Θα μείνεις υπέρ ευχαριστημένος. Και σε λίγες μέρες το έχεις σπίτι σου. Από το να μπλέκεις με κινες κτλπ.
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στις 14/11/2018 στις 4:20 ΜΜ, Dr.MikeD είπε Καλησπέρα σας, Μέχρι πρότεινως ήμουν κάτοχος LG G4 (περίπου για 2,5 χρόνια), όμως πριν καιρό ξαφνικά υπερθερμάνθηκε με αποτέλεσμα να μην ανοίγει. Αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη και σταδιακά να ψάχνω για νέο μοντέλο. Πρόσφατα δοκίμασα το iphone 6 (μεταχειρισμένο). Στα θετικά βρήκα την σταθερότητα του, με μοναδικό μειονέκτηκα την διάρκεια της μπαταρίας. Απ' την άλλη σκέπτομαι πάλι για αγορά σε Android, αλλά προερχόμενος από Android "φοβάμαι" τα τυχόν πρβόληματα που θα προκύψουν (εφαρμογές, υπερθέρμανση μπαταρίας κοκ). Προσπάθησα να διαβάσω κάποια reviews από skroutz.gr αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα παρά καταστάλαξα σε κάτι. Γενικότερα με ενδιαφέρει η σταθερότητα του smartphone, αλλά και φυσικά η διάρκεια της μπαταρίας του. Θα έλεγα πως παρακολουθώ την τεχνολογία αλλά στα smartphones έχω "μείνει πίσω", συνεπώς θα ήθελα την βοήθεια σας. - Το ποσό που διαθέτω: ~ 290 ευρώ. - Την χρήση του κινητού : Βασική περιήγηση . Slack, email, twitter, LinkedIn.Χρήση χαρτών gps . μερικές φορές με διευκολύνει στην οδήγηση. - Το μέγεθος οθόνης : 5'' - 5.5'' - Χαρακτηριστικά όπως (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.) δεν με αφήνουν αδιάφορο. - Οι καλές κάμερες, δεν είναι πάντα αναγκαίες, αλλά δεν θα έλεγα και όχι. - Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα Dual SIM. - Επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα. - Λογισμικό : Android - Με ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία. - Εν μέρη προτάσεις από Ελλάδα ή/και από το εξωτερικό. - Αγορά από οποιοδήποτε κατάστημα στην Ελλάδα. - Ενδιαφέρομαι μόνο για καινούριο τηλέφωνο. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Μιχάλης. Η το Sony XZ1 η το Nokia 7 Plus.Για καλύτερο κινητό πας σε παραπάνω χρήματα απο Ελλάδα. 1
Dr.MikeD Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Καλημέρα, Επανέρχομαι μετά από καιρό, μιας και πλέον καθίσταται επιτακτική η ανάγκη όσο ποτε για αγορά του κινητού. Δυστηχώς δεν πρόλαβα το Asus ZenFone Zoom S απ'τα public, όπως επίσης το Asus ZenFone Zoom 3, απ το Banggood έχει εξαντληθεί. Συνεπώς με μία αναζήτηση, συγκλίνω στα εξής : Xiaomi Mi A2 Lite Xiaomi Mi A2 (Αδυναμία του η διάρκεια μπαταρίας) Redmi Note 7 Pro Είχα σκέψεις και για το Nokia 7 Plus, αλλά πήγα "πίσω" μιας και θεωρώ μεταξύ όλων των άλλων ως μεινοκτήματα πως δεν έχει led notifications καθώς και η μικρή κάμερα. Εχετε κάτι να συμβουλέψετε - προτείνετε; Το budget είναι αυστήρα μέχρι 220 ευρώ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
saruman123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Dr.MikeD είπε Καλημέρα, Επανέρχομαι μετά από καιρό, μιας και πλέον καθίσταται επιτακτική η ανάγκη όσο ποτε για αγορά του κινητού. Δυστηχώς δεν πρόλαβα το Asus ZenFone Zoom S απ'τα public, όπως επίσης το Asus ZenFone Zoom 3, απ το Banggood έχει εξαντληθεί. Συνεπώς με μία αναζήτηση, συγκλίνω στα εξής : Xiaomi Mi A2 Lite Xiaomi Mi A2 (Αδυναμία του η διάρκεια μπαταρίας) Redmi Note 7 Pro Είχα σκέψεις και για το Nokia 7 Plus, αλλά πήγα "πίσω" μιας και θεωρώ μεταξύ όλων των άλλων ως μεινοκτήματα πως δεν έχει led notifications καθώς και η μικρή κάμερα. Εχετε κάτι να συμβουλέψετε - προτείνετε; Το budget είναι αυστήρα μέχρι 220 ευρώ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Το Asus μπορείς να το βρεις σε αγγελία στα 165€. Επίσης στο Redmi note 7 pro δεν θα βγει Global έκδοση.
Dr.MikeD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 @saruman123 σε ευχαριστώ για την απάντηση και για την πρόταση. Εν αναμονή λοιπόν της αγγελίας... :)
adi32 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μάλλον αυτή εννοεί ο φίλος Αν είναι από public έχει και την 800αρα
Dr.MikeD Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Τελικά έπειτα από καιρό βρήκα διάθεσιμο από αγγελία εδώ στο forum, το Asus ZenFone 3. Με την μέχρι τώρα εντύπωση που έχω είναι πως μου έχει καλύψει τις βασικές ανάγκες. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από Dr.MikeD
adi32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Dr.MikeD είπε Καλησπέρα, Τελικά έπειτα από καιρό βρήκα διάθεσιμο από αγγελία εδώ στο forum, το Asus ZenFone 3. Με την μέχρι τώρα εντύπωση που έχω είναι πως μου έχει καλύψει τις βασικές ανάγκες. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν. Καλοριζικο Βαλε και gcam και θα δεις φοβερες φωτο τη νύχτα Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα