Dr.MikeD Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Μέχρι πρότεινως ήμουν κάτοχος LG G4 (περίπου για 2,5 χρόνια), όμως πριν καιρό ξαφνικά υπερθερμάνθηκε με αποτέλεσμα να μην ανοίγει. Αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη και σταδιακά να ψάχνω για νέο μοντέλο. Πρόσφατα δοκίμασα το iphone 6 (μεταχειρισμένο). Στα θετικά βρήκα την σταθερότητα του, με μοναδικό μειονέκτηκα την διάρκεια της μπαταρίας. Απ' την άλλη σκέπτομαι πάλι για αγορά σε Android, αλλά προερχόμενος από Android "φοβάμαι" τα τυχόν πρβόληματα που θα προκύψουν (εφαρμογές, υπερθέρμανση μπαταρίας κοκ). Προσπάθησα να διαβάσω κάποια reviews από skroutz.gr αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα παρά καταστάλαξα σε κάτι. Γενικότερα με ενδιαφέρει η σταθερότητα του smartphone, αλλά και φυσικά η διάρκεια της μπαταρίας του. Θα έλεγα πως παρακολουθώ την τεχνολογία αλλά στα smartphones έχω "μείνει πίσω", συνεπώς θα ήθελα την βοήθεια σας. - Το ποσό που διαθέτω: ~ 290 ευρώ. - Την χρήση του κινητού : Βασική περιήγηση . Slack, email, twitter, LinkedIn.Χρήση χαρτών gps . μερικές φορές με διευκολύνει στην οδήγηση. - Το μέγεθος οθόνης : 5'' - 5.5'' - Χαρακτηριστικά όπως (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.) δεν με αφήνουν αδιάφορο. - Οι καλές κάμερες, δεν είναι πάντα αναγκαίες, αλλά δεν θα έλεγα και όχι. - Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα Dual SIM. - Επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα. - Λογισμικό : Android - Με ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία. - Εν μέρη προτάσεις από Ελλάδα ή/και από το εξωτερικό. - Αγορά από οποιοδήποτε κατάστημα στην Ελλάδα. - Ενδιαφέρομαι μόνο για καινούριο τηλέφωνο. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Μιχάλης. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Dr.MikeD προσθήκη πληροφοριών
chios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 https://m.banggood.com/ASUS-ZenFone-3-Zoom-ZE553KL-5_5-Inch-5000mAh-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1376203.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Στις διαστάσεις οθόνης που θες είναι αυτό πολύ καλό τηλέφωνο και θα ξεχνάς που έχει βάλει τον φορτιστή. Τιμή από Ελλάδα https://www.skroutz.gr/s/10774486/Asus-ZenFone-3-Zoom-ZE553KL-64GB.html 1
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dr.MikeD είπε Καλησπέρα σας, Μέχρι πρότεινως ήμουν κάτοχος LG G4 (περίπου για 2,5 χρόνια), όμως πριν καιρό ξαφνικά υπερθερμάνθηκε με αποτέλεσμα να μην ανοίγει. Αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη και σταδιακά να ψάχνω για νέο μοντέλο. Πρόσφατα δοκίμασα το iphone 6 (μεταχειρισμένο). Στα θετικά βρήκα την σταθερότητα του, με μοναδικό μειονέκτηκα την διάρκεια της μπαταρίας. Απ' την άλλη σκέπτομαι πάλι για αγορά σε Android, αλλά προερχόμενος από Android "φοβάμαι" τα τυχόν πρβόληματα που θα προκύψουν (εφαρμογές, υπερθέρμανση μπαταρίας κοκ). Προσπάθησα να διαβάσω κάποια reviews από skroutz.gr αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα παρά καταστάλαξα σε κάτι. Γενικότερα με ενδιαφέρει η σταθερότητα του smartphone, αλλά και φυσικά η διάρκεια της μπαταρίας του. Θα έλεγα πως παρακολουθώ την τεχνολογία αλλά στα smartphones έχω "μείνει πίσω", συνεπώς θα ήθελα την βοήθεια σας. Χρήση : Slack, email, twitter, LinkedIn.Χρήση χαρτών gps . μερικές φορές με διευκολύνει στην οδήγηση. Οθόνη : 5'' - 5.5'' Budget : ~ 290 ευρώ. Αν πάλι βρεθεί κάτι αξιόλογο με "τσιμπημένη" λίγο την τιμή, τότε μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Μιχάλης. Το poco F1 που έχει 4000 μπαταρία και υγρή ψύξη για να μην υπερθερμαίνεται η πλακέτα. Στα αρνητικά δεν είναι αδιάβροχο, δεν έχει NFC και η έλλειψη οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS) μπορεί να δυσκολέψει τις νυχτερινές φωτογραφίες και είναι πλαστικό. Πήγαινε σε μια αλυσίδα (Κωτσόβολο, πλαίσιο κλπ) να το δεις(υπόψη κάνει +50€ ακριβότερα λόγο διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας) Εδώ κάνει 293€ https://www.e-karavasilis.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=5575 Και μια εναλλακτική το Nokia 8 https://mxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=1302&ref=bestprice.gr Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από saruman123 1
Dr.MikeD Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 @chios σε ευχσαριστώ για την πρόταση, όντως η μπαταρία του είναι μεγάλη. @saruman123, ενδιαφέρον το poco F1, αλλά έχει μεγάλη οθόνη.. Επίσης, με βάση τον πολύ καλό οδηγό . Προσπάθησα να βάλω όσο τον δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, για να σας βοηθήσω περισσότερο. Κάθε άλλη πρόταση , πάντα ευσπρόδεκτη, αλλά παράλληλα προσπαθώ να διαβάσω και άλλα νήματα για να ενημερωθώ παραπάνω. Σας ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Dr.MikeD είπε @chios σε ευχσαριστώ για την πρόταση, όντως η μπαταρία του είναι μεγάλη. @saruman123, ενδιαφέρον το poco F1, αλλά έχει μεγάλη οθόνη.. Επίσης, με βάση τον πολύ καλό οδηγό . Προσπάθησα να βάλω όσο τον δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, για να σας βοηθήσω περισσότερο. Κάθε άλλη πρόταση , πάντα ευσπρόδεκτη, αλλά παράλληλα προσπαθώ να διαβάσω και άλλα νήματα για να ενημερωθώ παραπάνω. Σας ευχαριστώ. Η εναλλακτική του Nokia 8 που έχει και Pure Android!
Dr.MikeD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 14/11/2018 στις 4:39 ΜΜ, chios είπε https://m.banggood.com/ASUS-ZenFone-3-Zoom-ZE553KL-5_5-Inch-5000mAh-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1376203.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Στις διαστάσεις οθόνης που θες είναι αυτό πολύ καλό τηλέφωνο και θα ξεχνάς που έχει βάλει τον φορτιστή. Τιμή από Ελλάδα https://www.skroutz.gr/s/10774486/Asus-ZenFone-3-Zoom-ZE553KL-64GB.html Καλησπέρα και καλή χρονιά. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι μονόδρομος πλέον... Συνεπώς συγκλίνω αρκετά στην αγορά του.. Για αγορά απ'το εξωτερικό θα πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο; Αναφέρομαι για το συγκεκριμένο online store, μιας και δεν έχω προβεί ακόμα σε κάποια αγορά.
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουν αλλάξει λίγο από τότε. Μπορείς να κοιτάξεις το XZ1 στα 229€ που είναι και στα μέτρα σου σαν ιντσες και πολύ δυνατό κινητό με καλή κάμερα και όλα τα σχετικά. Η μπαταρία του είναι κάπως σχετικά μικρή αλλά στην κατηγορία του είναι αρκετά καλό και με τα λεφτά που το έχουν τώρα είναι κλεψιά. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
Dr.MikeD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @saruman123 ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείς να μου δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες; (Αν αυτό φυσικά επιτρέπεται απ τους κανόνες του forum ) 15 λεπτά πριν, saruman123 είπε Έχουν αλλάξει λίγο από τότε. Μπορείς να κοιτάξεις το XZ1 στα 229€ που είναι και στα μέτρα σου σαν ιντσες και πολύ δυνατό κινητό με καλή κάμερα και όλα τα σχετικά. Η μπαταρία του είναι κάπως σχετικά μικρή αλλά στην κατηγορία του είναι αρκετά καλό και με τα λεφτά που το έχουν τώρα είναι κλεψιά. @saruman123 είδα κάποια χαρακτηριστικά απ' το μοντέλο που προτείνεις και όντως έχει μικρή διάρκεια μπαταρίας. Από εκεί και πέρα ίσως να με ενδιάφερε ακόμα παραπάνω απ'όσο αρχικά νόμιζα το ASUS ZenFone 3 Zoom. Η τιμή του απ το banggood είναι δελεστική, αλλά δεν ξέρω αν "κρύβει" κάποιες παγίδες. Αυτός είναι ουσιαστικά ο ενδοιασμός μου.. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από Dr.MikeD
chios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Banggood με priority direct mail δεν έχει τελωνείο. Μπορείς να το βρεις και από Ισπανία για πιο γρήγορα https://www.efoxtienda.com/envio-desde-espana-asus-zenfone-3-zoom-ze553kl-4gb-ram-64gb-rom-qualcomm-snapdragon-625-20ghz-octa-g-1261682 1
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dr.MikeD είπε @saruman123 ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείς να μου δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες; (Αν αυτό φυσικά επιτρέπεται απ τους κανόνες του forum ) @saruman123 είδα κάποια χαρακτηριστικά απ' το μοντέλο που προτείνεις και όντως έχει μικρή διάρκεια μπαταρίας. Από εκεί και πέρα ίσως να με ενδιάφερε ακόμα παραπάνω απ'όσο αρχικά νόμιζα το ASUS ZenFone 3 Zoom. Η τιμή του απ το banggood είναι δελεστική, αλλά δεν ξέρω αν "κρύβει" κάποιες παγίδες. Αυτός είναι ουσιαστικά ο ενδοιασμός μου.. Με το συγκεκριμένο με priority direct mail είσαι καλυμμένος. Γιατί όμως θες να πάρεις κάποιο το οποίο δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση! Δεν έχει υποστηρίξει! Δεν έχει service!! Μόνο και μόνο για την μπαταρία? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από saruman123 1
chios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μία χαρά είναι το Asus και με καλή υποστήριξη, το θέμα service πονάει όπως άλλωστε σε όλα τα κινητά από Κίνα. Αν έψαχνα τώρα για κινητό σε αυτό θα πήγαινα με κλειστά μάτια, η μπαταρία για μένα είναι το Α και το Ω. https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-asus-zenfone-max-pro-m1 Και αυτό είναι ενδιαφέρον, το zoom έχει καλύτερη οθόνη και κάμερα.
Dr.MikeD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, saruman123 είπε Με το συγκεκριμένο με priority direct mail είσαι καλυμμένος. Γιατί όμως θες να πάρεις κάποιο το οποίο δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση! Δεν έχει υποστηρίξει! Δεν έχει service!! Μόνο και μόνο για την μπαταρία? @saruman123 εθεσες σοβαρά επιχείρηματα, αλλά προσπαθώ να βρώ λύση, τουλάχιστον ενδιαμέση... Ουκ ολίγες φορές την έχω "πατήσει" από μπαταρία.. Δεδομένου της συχνής χρήσης ιδίως σε GPS και μερικά apps, έθεσα ως σοβαρό επιχείρημα την μπαταρία. Δυστηχώς δεν έχω αρκετή γνώση. Κάθε άλλη πρόταση απ τα μέλη της κοινότητας, είμαστε εδώ για να δούμε και να τα συζητήσουμε.
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dr.MikeD είπε @saruman123 εθεσες σοβαρά επιχείρηματα, αλλά προσπαθώ να βρώ λύση, τουλάχιστον ενδιαμέση... Ουκ ολίγες φορές την έχω "πατήσει" από μπαταρία.. Δεδομένου της συχνής χρήσης ιδίως σε GPS και μερικά apps, έθεσα ως σοβαρό επιχείρημα την μπαταρία. Δυστηχώς δεν έχω αρκετή γνώση. Κάθε άλλη πρόταση απ τα μέλη της κοινότητας, είμαστε εδώ για να δούμε και να τα συζητήσουμε. Το Xiaomi Mi A2 lite με pure android για την σταθερότητα του λειτουργικού και με 4000mAh μπαταρία. Και αν θες και επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας πάρτο από τις αλυσίδες στα 219€. Το Nokia 7 plus στα 244€ και αυτό με pure και μπαταρία στα 3800mAh και καλύτερη κάμερα από το Mi A2 lite. Βέβαια σε κάθε κινητό υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά. Και αν θες αποκλειστικά μπαταρία με @ρχ1δ1@ και δεν κοιτάς τίποτα άλλο δες και το Oukitel K10(που είναι του 2018) με μπαταρία 11000mAh από Banggood στα 220€ Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
adi32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, chios είπε Banggood με priority direct mail δεν έχει τελωνείο. Μπορείς να το βρεις και από Ισπανία για πιο γρήγορα https://www.efoxtienda.com/envio-desde-espana-asus-zenfone-3-zoom-ze553kl-4gb-ram-64gb-rom-qualcomm-snapdragon-625-20ghz-octa-g-1261682 Απο εκει το πηρα κι εγω και με 2 λογια ειναι σουπερ το κινητο Αναβαθμιση παιρνει αμεσως σε Oreo και το κινητο πεταει στην κυριολεξια 0 κολληματα, λειτουργικο αψογο και το πιο πληρες που εχω δει ποτε σε κινητο Καμια σχεση με xiaomi ή το γυμνο pure android του mia2 που δεν εχει ουτε καν ηχογραφηση Κανεις τα παντα με απειρες επιλογες, σκουρα θεματα παντου, βοηθηματα που σου λυνουν τα χερια πολυχρωμο led , απειρη μπαταρια, Amoled οθονη με φοβερα χρωματα που τη βλεπεις μονο σε κινητα +700€ usb type c, ταχεια φορτιση , gps αριστο Φωτογραφιες πολυ καλες ακομα και σε σκοταδι , παιρνει και gcam χωρις να πειραξεις τιποτα Υποδοχη ακουστικων , ραδιοφωνο , φοβερος ηχος..... Το μονο κακο οτι η εκδοση αυτη δεν εχει την 800αρα Δες και σχολια εδω https://www.skroutz.gr/s/10774486/Asus-ZenFone-3-Zoom-ZE553KL-64GB.html?from=catspan&keyphrase=asus+zenfone+3+zoom Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από adi32 1
Nakligan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 έχω έναν ενδοιασμό για το συγκεκριμένο, ότι είναι κινητό του 2017 και φορούσε από τότε mid-range επεξεργαστή (τον snap 625 αν δεν κάνω λάθος), οπότε δεν ξέρω πως θα τα πηγαίνει τώρα και κατά πόσο θα είναι καλή αναβάθμιση από lg g4 που λες ότι είχες. Με λίγα λόγια δηλαδή, τότε είχες αγοράσει μια ναυαρχίδα και τώρα πας να πάρεις ένα κινητό σχεδόν διετίας, που ήταν σε μια μέτρια κατηγορία από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, και δεν θα πάρει άλλες αναβαθμίσεις. Επειδή αγόρασα κι εγώ κινητό πριν 2 εβδομάδες, προσωπικά πήρα το sony xperia xz1 μετά από πολλές ώρες έρευνας στην γνωστή προσφορά. Άλλωστε, έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάς στην φόρμα, ενώ το asus πχ δεν έχει την εγγύηση που ζητάς. Και όσον αφορά το sony που ανέφερα, από προσωπική εμπειρία σου λέω οτι η μπαταρία δεν θα σε αφήσει εύκολα, μια μέρα χρήσης όπως την περιγράφεις (με ανοιχτά πάντα τα δεδομένα ή το wifi) θα στην βγάλει άνετα. Προσωπικά, χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω παραπάνω, μεταξύ των δύο θα πήγαινα στο sony με κλειστά μάτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα