Προς το περιεχόμενο

fake turbo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Καλό θα ήταν στην ελλάδα κάποια στιγμή , να αρχίσουν να πέφτουν πρόστιμα και για ΘΟΡΥΒΟ. Στα πρόστιμα για αυτούς που έχουν πιεί ένα ποτήρι κρασί ή πάνε με ταχύτητες 80-90 χλμ/ώρα στην εθνική (σε σημεία που τα όρια είναι αντίστοιχα 70-80) τα πάνε καλά , αλλά ο θόρυβος που κάνουν μερικά ρημάδια , είναι απίστευτα ενοχλητικός. Ευπρόσδεκτο θα ήταν να ξέσκιζαν και όσους οδηγούν χωρίς δίπλωμα.

Οπελ άστρα , υπάρχουν αρκετά μοντέλα με τούρμπο. Μήπως είναι πραγματικό τούρμπο , με ηλίθια σκάστρα ;;

Ποιος να βαλει προστιμο; Το κολαδικο με τη μπουκα απο πισω ή ο ζητας με την akrapovic???

Δημοσ.
8 minutes ago, dollyyy19 said:

μαρεσει που γραφει ο καθυς το μακρυ και το κοντο του για ντεσιμπελ και μαντολες.ξερετε τι εστι σκαστρα  και τι θορυβο κανει?

ουτε ξερουμε και ουτε μας απασχολει.

• Like 3
Δημοσ.

Και μονο που ανταλσσονται αποψεις σε ενα Χ φορουμ για το συγκεκριμενο ζητημα, για σκαστρες κλπ κλπ, αρκει για να καταλαβει κανεις ποσα ετη φωτος απεχει η χωρα αυτη απο τον πολιτισμο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, redykt said:

ειδαμε και τους πολιτισμενους.

Για πες

1 hour ago, dollyyy19 said:

μαρεσει που γραφει ο καθυς το μακρυ και το κοντο του για ντεσιμπελ και μαντολες.ξερετε τι εστι σκαστρα  και τι θορυβο κανει?

Ηρθε και η ειδικευση να παρει θεση επι του σοβαρου ζητηματος :lol: Oχι, δεν ακουσαμε ποτε το "φς" για να αποκτησουμε την γνωση σου :lol:

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.

ο αχρηστος που δεν εχει να εντυπωσιασει με κατι  ,προσπαθει  με βλακειες. εξατμισεις σε παπακια να παρει 1 γαιδουρι παραπανω. μουσικη στη διαπασων κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Και μονο που ανταλσσονται αποψεις σε ενα Χ φορουμ για το συγκεκριμενο ζητημα, για σκαστρες κλπ κλπ, αρκει για να καταλαβει κανεις ποσα ετη φωτος απεχει η χωρα αυτη απο τον πολιτισμο. 

έτσι, καταδικάζω τις σκάστρες και τις τουρμπίνες, απ όπου και αν προέρχονται

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Για πες

Ηρθε και η ειδικευση να παρει θεση επι του σοβαρου ζητηματος :lol: Oχι, δεν ακουσαμε ποτε το "φς" για να αποκτησουμε την γνωση σου :lol:

Ο τρόπος των λεγόμενων σου, δεν είναι υπόδειγμα πολιτισμού.το αντίθετο.

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, poulinos said:

ο αχρηστος που δεν εχει να εντυπωσιασει με κατι  ,προσπαθει  με βλακειες. εξατμισεις σε παπακια να παρει 1 γαιδουρι παραπανω. μουσικη στη διαπασων κτλ.

Δεν είναι χαζές, έχουν ήδη ελέγξει το βάθος... της τσέπης πριν προχωρήσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, vrwmiaris said:

Ο τρόπος των λεγόμενων σου, δεν είναι υπόδειγμα πολιτισμού.το αντίθετο.

Για σου πολιτισμενε φιλε μας.

Κατ'αρχην τα λεγομενα δεν διαθετουν προσωπικοτητα συνεπως δεν εχουν τροπους, ουτε συμπεριφορα. Ομιλειτε ελληνικα.

Επειτα, στο ποστ μου δεν ηρθα να πρεσβευσω τον πολιτισμο. Αλλα ακομα κι αυτο για να το καταλαβεις, η προυποθεση ειναι να μην σπαταλας τη φαια σου ουσια σε αυτο που προσπαθησες να κανεις με το ποστ σου.

ΥΓ. Τον ΚΟΚ τον εμαθες ή ακομα πιστευεις οτι ειναι υποχρεωτικο απο το νομο να παρκαρεις με ταχυτητα μεσα στο κιβωτιο ; :lol:

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.

Μονο ο ένας φίλος μου έπεσε σε ανώμαλη... εχει Hypermotard 1100S με ανοιχτό καπάκι καμπάνας και Termignoni, και του λέει η άλλη "δε θέλω να πηγαίνουμε με το Ducati γιατί κάνει θόρυβο και μας κοιτάνε όλοι, θέλω να πηγαίνουμε με το Transalp..."

Μαρη, βάζεις τον κώλο σου σε 15k+ έργο τέχνης και μιλάς;; τστστσ...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Για πες

στο παλιο ινσο,φαινοταν οτι σε εχω στην λιστα αγνοησης.δεν μπορω να διαβαζω για τεκτενομενα στην χωρα μου,απο κατοικους αλλων χωρων.οσο για το φς,δεν ειναι της σκαστρας.αλλά, τοσα ξερεις,καλα να ειναι ο αμερικανικος κινηματόγραφος.μην σχολιαζεις αδικα τα ποστ μου,δεν βλεπω τις αναρτησεις σου.....(την εξυπναδα που εγραψες περι ειδικευσης,την ειδα διοτι αλλος εκανε παραθεση το σχολιο σου,βλεπεις,εχει ακομη αλλους που σε παιρνουν και στα σοβαρα.....)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Για σου πολιτισμενε φιλε μας.

Κατ'αρχην τα λεγομενα δεν διαθετουν προσωπικοτητα συνεπως δεν εχουν τροπους, ουτε συμπεριφορα. Ομιλειτε ελληνικα.

Επειτα, στο ποστ μου δεν ηρθα να πρεσβευσω τον πολιτισμο. Αλλα ακομα κι αυτο για να το καταλαβεις, η προυποθεση ειναι να μην σπαταλας τη φαια σου ουσια σε αυτο που προσπαθησες να κανεις με το ποστ σου.

ΥΓ. Τον ΚΟΚ τον εμαθες ή ακομα πιστευεις οτι ειναι υποχρεωτικο απο το νομο να παρκαρεις με ταχυτητα μεσα στο κιβωτιο ; :lol:

Το λέγειν έχει προσωπικότητα;
Γιατί τρόπο έχει...

Υ.Γ. Το κοκ είναι γλυκό και είναι ουδέτερο, δε μαθαίνεται ένα γλυκό, ο τρόπος για να το φτιάξεις μαθαίνεται, γιατί και το κοκ έχει τρόπο. Μάθετε λίγο να ομιλείτε σωστά την ελληνική...

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...