Προς το περιεχόμενο

fake turbo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια είναι η άποψη σας για τα fake turbo

Έχει βάλει ένας γείτονας κάτι σαν σφυρίχτρα στην εξάτμιση του και κάνει ωραίο θόρυβο σαν tourbo που γεμίζει και έχει και κάτι σαν σκαστρα  

• Like 1
  • Confused 2
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ειδικά αν συνδυαστεί με τα μπλε φωτάκια κάτω από το αμάξωμα και στα πιτσιλιστήρια θα γ@μάει φίλος. Να σου δώσω αν θες κι ένα κομμάτι τσίγκο που έχω να το βάλεις για αεροτομή, δε σε πιάνει κανένας.

Μη το σκέφτεσαι καν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα πιπινέτα συνεχίζουν κι εντυπωσιάζονται με το πόσο δυνατά σφυρίζει το αυτοκίνητο ενός ανδρός, οπότε θα συνεχίσουν να υφίστανται και στην αγορά και στη γειτονιά...

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Sad 2
Δημοσ.

Στεγνό δόσιμο, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν θες να κάνεις τον κάγκουρα, να είσαι έτοιμος να υποστείς και τις συνέπειες. Εξατμισιά και πρόστιμο.

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο τύπος γουστάρει να το ακούει συνεχώς με αποτέλεσμα να γκάζωνε χωρίς λόγο κάθε φορά που ερχετε η φεύγει και ειδικά όταν μπαίνει στο γκαράζ που λόγο κλειστού χώρου ακούγετε πιο πολύ

1 λεπτό πριν, tzelen είπε

Στεγνό δόσιμο, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν θες να κάνεις τον κάγκουρα, να είσαι έτοιμος να υποστείς και τις συνέπειες. Εξατμισιά και πρόστιμο.

Τι εννοείς στεγνο δόσιμο?

Να πάω να το πω στην αστυνομία ?

Δεν θα γελανε?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο τύπος γουστάρει να το ακούει συνεχώς με αποτέλεσμα να γκάζωνε χωρίς λόγο κάθε φορά που ερχετε η φεύγει και ειδικά όταν μπαίνει στο γκαράζ που λόγο κλειστού χώρου ακούγετε πιο πολύ

Τι εννοείς στεγνο δόσιμο?

Να πάω να το πω στην αστυνομία ?

Δεν θα γελανε?

Κάτσε να "απολαμβάνεις" την ηχορύπανση του κάγκουρα τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδί έβαζα στις ακτίνες του ποδηλάτου μου τραπουλόχαρτο για να κάνει θόρυβο... εγω ήμουν παιδί, αυτός τι δικαιολογία εχει???

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Παιδί έβαζα στις ακτίνες του ποδηλάτου μου τραπουλόχαρτο για να κάνει θόρυβο... εγω ήμουν παιδί, αυτός τι δικαιολογία εχει???

μικρο π...ς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostakis81 είπε

Ποια είναι η άποψη σας για τα fake turbo

Έχει βάλει ένας γείτονας κάτι σαν σφυρίχτρα στην εξάτμιση του και κάνει ωραίο θόρυβο σαν tourbo που γεμίζει και έχει και κάτι σαν σκαστρα  

Αν λες ένα τύπο χθες στην Δάφνη που κάνε γύρω γύρω μια πλατεία τον πέτυχα και γω😂

Επεξ/σία από splanis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...