music_lover Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Με τέτοια μυαλά παλικάρια, οχι στο φεγγάρι, ούτε στο διπλανό δωμάτιο δεν πάμε..
ELMastas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Εγώ δεν ξέρω αν τελικά είναι "σκηνοθετημένη"η προσελήνωση,αλλά στο φεγγάρι υποτίθεται οτι έχουμε πάει απο το 1969
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, johncorfas είπε ... για προχώρα... Στο 3:00 ακριβως.... Αποκολληση της ribbon ... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Και πόση αυτονομία κερδίζουμε αν σβήσουμε το LED; Κανά μισάωρο;
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Malthador είπε Και πόση αυτονομία κερδίζουμε αν σβήσουμε το LED; Κανά μισάωρο; Ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφι... Το δουλευω μαμισιο. Ο συμφορουμιτης ζητησε εναν τροπο να το απομονωσει... Τιποτα περισσότερο τιποτα λιγοτερο
siakattack@gmai Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από siakattack@gmai 2
Fotis13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 To θεωρω απιθανο να εφαρμοστει κατι τετοιο στην επομενη γενια .Υπαρχουν πολλα θεματα να επιλυθουν πρακτικης φυσεως ,ισως στο αποτερο μελλον αλλα οχι συντομα .
zodiacskipper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Να πληρώσει την Microsoft να της φτιάξει χειριστήρια 1
kundi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 dreamcast ..... ετη εποχης μπροστα , απο ολους .
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, kundi said: dreamcast ..... ετη εποχης μπροστα , απο ολους . Όσο μπροστά και να ήταν, άμα το αφεντικό του μαγαζιού δεν σκαμπάζει από εμπόριο, βράστα.
logistoulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Malthador είπε Και πόση αυτονομία κερδίζουμε αν σβήσουμε το LED; Κανά μισάωρο; από τη στιγμή που δεν παίρνει δικές σου μπαταρίες ο,τι και να κάνεις είναι μάταιο απλά δεν το έχω αρκετό χρόνο να δω πότε αρχίζει και πέφτει σημαντικά η αυτονομία του (έχω την εντύπωση πάντως ότι από το 8ωρο έχω πάει στο 6μισαωρο...) η λύση μου παντως είναι να έχω δύο χειριστήρια, αν είχα μόνο ένα θα μου είχαν σπάσει άπειρες φορές τα νεύρα αφού έχω μείνει και άπειρες φορές και έχει χρειαστεί να κάνω τη τράμπα (και επειδή δεν μου αρέσει να το αφήνω σε sleep μην πέσει κάνα ρεύμα και κλαίμε, φορτίζω μόνο όσο είναι ανοικτή η κονσόλα) με το χειριστήριο του xone έχω 6 eneloop αποκλειστικά για τα χειριστήρια (έχω και 2ο βέβαια αν χρειαστεί κάνα διπλό) που κρατάει η κάθε 2αδα 25-30 ώρες χαλαρά (και μετά από τόσα χρόνια, τις έχω από το χειριστήριο του 360 αυτές) και όταν μαζέψω 4 αφόρτιστες τις βάζω στο φορτιστή ούτε που με νοιάζει να ανησυχήσω για μπαταρίες, φορτίζω στη χειρότερη μια φορά το μήνα.. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
AntiCambeR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Χειριστήρια με φως και τώρα με οθόνη αφής που είναι άχρηστα features.Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι για κλάματα. Αν ήταν σοβαρή εταιρία θα ενσωμάτωνε μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας,τα grips δεν θα φθείρονταν και τα triggers δεν θα χαλάρωναν λόγω μάπα μεμβράνης.Επίσης μετά απο λίγο καιρό χαλάει συνήθως ο αριστερός αναλογικός και δεν λειτουργεί όταν το πιέζεις μέσα για να τρέξει ο χαρακτήρας. Η που φοβόμαστε μην πέσει κάτω και να μην λειτουργεί σωστά,ούτε smartphone να ήταν. Δηλαδή τα έχουν κάνει φτιάξει ώστε να βγάζουν πρόβλημα σε μερικούς μήνες για να βγάζουν χρήματα. Η ειρωνεία είναι πως δίνουν μόνο 1 χρόνο εγγύηση και όταν πχ τους πας προβληματικό χειριστήριο στους 6 μήνες η εγγύηση μετράει για άλλους 6 μήνες και όχι απο την αρχή. Η αν τους πας πχ κονσόλα λίγων ημερών δεν την επισκευάζουν,σου δίνουν άλλη συναρμολογημένη υποτίθεται με καινούρια ανταλλακτικά (Οπως το χειριστήριο),φυσικά με όση εγγύηση απομένει.Σιγά μην ξέρεις αν κάποιο ανταλλακτικό είναι χρησιμοποιημένο. Αν συγκρίνετε 1 χειριστήριο που δίνουν μαζί με την κονσόλα με 1 γνήσιο το μαμίσιο έχει καλύτερη αντοχή,σίγουρα καλύτερο απο αυτό που δίνουν ως αντικατάσταση αν χαλάσει το υπάρχον. Εχω το μαμίσιο χειριστήριο της κονσόλας 3 χρόνια και λειτουργεί άψογα.Οσα αγόρασα καινούρια δεν άντεξαν,έβγαλαν πρόβλημα στους αναλογικούς.Το έχω συνδεδεμένο με καλώδιο 3 μέτρα όταν η κονσόλα είναι ανοιχτή και το αποσυνδέω όταν την κλείνω.Δεν ξεφορτίζει ποτέ,η μπαταρία δεν κάνει κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης και δεν τα έχει "φτύσει".Αλλιώς θα είχε αυτονομία καλά 4ωρο.1 φορά στο τόσο την αφήνω να αποφορτιστεί. Η άλλη λύση για όποιον δεν θέλει καλώδιο είναι να έχεις 2 χειριστήρια,με το 1 παίζεις και το άλλο φορτίζει.Πριν το 1 αδειάσει τελείως(1 γραμμή) το αλλάζεις.Αυτό έκανα πρίν βάλω μόνιμα το καλώδιο. Υπάρχουν μπαταρίες after market μεγαλύτερης χωρητικότητας αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ασφαλείς και με σωστή αυτονομία.Αν δεν είναι επώνυμη πιθανόν η αυτονομία να είναι ίδια η χειρότερη η να φουσκώσει βγάζοντας υγρά και να χαλάσει το χειριστήριο. Θέλουν και 60€ για 1 χειριστήριο τρομάρα τους.4 χειριστήρια=1 PS4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα