QuantumWanderer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Αναζητώ gimbal για iPhone X. Ρωτάω για συγκεκριμένο κινητό, γιατί παρά το ότι θεωρητικώς παίζουν όλα όσα αναφέρει ένας κατασκευαστής ως συμβατά, έχω διαβάσει αναφορές για προβλήματα συνεργασίας μερικών κινητών με μερικά gimbal που θεωρούνται συμβατά, κυρίως στο επίπεδο του stabilization. Αναζητώ εμπειρίες από κατόχους iPhone X. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
kostasbm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Κωστα το κινητο δεν εχει καμμια δουλεια με το stabilzation του gimbal γιαυτο κοιταξε να παρεις καποιο καλο gimbal
QuantumWanderer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δεν ισχύει αυτό. Έχω διαβάσει αναφορές για διάφορα κινητά που έχουν θέμα με διάφορα gimbal. Ενδεικτικά να αναφέρω επειδή το έψαξα ότι, π.χ. το iPhone X που ρωτάω, έχει θέμα wobbling με το για πολλούς κορυφαίο DJI Osmo Mobile 2.
kostasbm Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Kωστα σωστα λες αλλα το τηλεφωνο δεν εχει σχεση με το προβλημα αυτο...ειναι καθαρα θεμα gimbal το τηλεφωνο απλα ειναι ενα προσθετο εχουν περασει απο τα χερια μου πολλα gimbal οχι για το χερι αλλα για τηλεκατευθυνομενα κυριως zenmuse , αλλα αυτο πρωτη φορα το ακουω να επιρεαζει το iphone η καποιο τηλεφωνο to gimbal
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Το DJI Osmo Mobile 2 συνεργάζεται άψογα με το iphone X μου και νομίζω πως το software που το συνοδεύει είναι το πιο πλήρες και σταθερό. Η συσκευή παίζει και αυτή το ρόλο της, ως προς το λειτουργικό και το app που έχει σχεδιαστεί. Για παράδειγμα σε ένα android phone, το App της DJI δεν έχει τις ίδιες λειτουργίες που έχει στο iOS. 1
QuantumWanderer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δεν είναι ακριβώς όπως τα λέτε. Υπάρχει τεχνικός λόγος σε αλγόριθμο λογισμικού που μπορεί να εμποδίσει ένα gimbal να συνεργαστεί ορθά με ένα κινητό. Το κινητό δεν είναι ένα «τούβλο» που απλά τοποθετείς στο πιαστράκι και τελείωσες. Υπάρχουν ήδη ενσωματωμένοι αλγόριθμοι stabilization και υπό συνθήκες μπορεί το delay προσαρμογής (ας το θέσω λαϊκά) να δημιουργείται από τη «σύγκρουση» ή «μη καλή συνεργασία» 2 ετερογενών αλγορίθμων. Υπάρχουν αυξημένες αναφορές παγκοσμίως για wobbling του iPhone X με το DJI Osmo Mobile 2, κατί που πιθανόν λένε οι περισσότεροι να φταίει το λογισμικό της DJI. Έχω πέσει στο συγκεκριμένο, γιατί σε αυτό θα κατέληγα βάσει γενικότερων κριτικών, αλλά μετά διάβασα για το πρόβλημα αυτό με τη συγκεκριμένη συσκευή και αναζητώ περισσότερες προσωπικές εμπειρίες εδώ στην παρέα. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο όσων ήδη τοποθετήθηκαν! ΥΓ Δείτε ένα ενδεικτικό βίντεο. --> Άλλο ένα -->
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 25 minutes ago, kostasgr78 said: Δεν είναι ακριβώς όπως τα λέτε. Υπάρχει τεχνικός λόγος σε αλγόριθμο λογισμικού που μπορεί να εμποδίσει ένα gimbal να συνεργαστεί ορθά με ένα κινητό. Το κινητό δεν είναι ένα «τούβλο» που απλά τοποθετείς στο πιαστράκι και τελείωσες. Υπάρχουν ήδη ενσωματωμένοι αλγόριθμοι stabilization και υπό συνθήκες μπορεί το delay προσαρμογής (ας το θέσω λαϊκά) να δημιουργείται από τη «σύγκρουση» ή «μη καλή συνεργασία» 2 ετερογενών αλγορίθμων. Υπάρχουν αυξημένες αναφορές παγκοσμίως για wobbling του iPhone X με το DJI Osmo Mobile 2, κατί που πιθανόν λένε οι περισσότεροι να φταίει το λογισμικό της DJI. Έχω πέσει στο συγκεκριμένο, γιατί σε αυτό θα κατέληγα βάσει γενικότερων κριτικών, αλλά μετά διάβασα για το πρόβλημα αυτό με τη συγκεκριμένη συσκευή και αναζητώ περισσότερες προσωπικές εμπειρίες εδώ στην παρέα. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο όσων ήδη τοποθετήθηκαν! ΥΓ Δείτε ένα ενδεικτικό βίντεο. --> Άλλο ένα --> Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στα videos που τραβάω με το osmo 2 και το Χ! Συνήθως τραβάω στα 1080@60fps
kostasbm Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Kωστα αυτο το gimbal εχει φτιαχτει να δουλευει μονο του με δικους του αλγοριθμους και οι συσκευες που βαζουν επανω να απλα να δινουν 2 με 4 εντολες οχι με αλλα apps μη dji να επεμβαινουν παραπερα στο λογισμικο τους....αν θες μου λες και το app ποιο ειναι να το δοκιμασω πηγαινε και στη dji και πες τους την αποψη σου και να δεις τι θα σου απαντησουν
QuantumWanderer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχουν ήδη ερωτήσεις στο φόρουμ της DJI για προβλήματα τέτοια και δεν έχουν δοθεί λύσεις από τον κατασκευαστή. Ωστόσο υπάρχουν λίγοι που αναφέρουν ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής της DJI, λύθηκε το θέμα.
kostasbm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 αν δεν κανω λαθος...το software ειναι third party ???? εννοω του iphone..... και γω οταν προσπαθω να επεμβω με λογισμικο τριτου τρελλαινονται τα περισσοτερα gimbal και δεν ειναι οποια οποια ποιο ειναι το app η το software που προσπαθεις να επεμβεις ??? και δωσε μου ενα λινκ να διαβασω λιγο το φορουμ που γινεται η συζητηση για να ενημερωθω γιατι και γω χρησιμοποιω υλικα της dji και gimbal zenmuse κυριως
QuantumWanderer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Εξαρχής έχω θέσει ερώτημα για να προχωρήσω σε αγορά, δεν έχω κάποιο.
kostasbm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 ok πρεπει μαλλον να βρεθεις με καποιον που το εχει οπως ο billdanos και να κανεις τις δικες σου παρατηρησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα