tolhc1234 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας, Που ξεκινάω για να μάθω rest apis? Γενικά δεν μου είναι πολύ ξεκάθαρο τι είναι το REST οπότε ίσως εάν έχετε και κάποιο καλό οδηγό για το τι ακριβώς είναι θα με βοηθήσει πολύ. Για αρχή θέλω να στήσω ένα client όπου θα διαβάζει από κάποιο API και θα αποθηκεύω ότι χρειάζεται σε μια δικιά μου εφαρμογή. Θα προτιμούσα σε C# να είναι καθώς με αυτό ασχολούμαι στην εργασία μου και το εργαλείο να είναι κάτι που χρησιμοποιείται από πολλούς αυτή την στιγμή . Δεν έχω προτίμηση για το εάν είναι αγγλικά ή ελληνικά, θα προτιμούσα να είναι γραμμένο απευθυνόμενο σε σχετικά αρχάριους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
tolhc1234 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Όντως είδα και μερικά πράγματα ακόμα και ίσως μου φαινόταν πιο πολύπλοκο απ' ότι είναι. Το θέμα μου είναι ότι βλέπω ένα documentation για ένα συγκεκριμένο API και μου φαινόταν λίγο περίεργα γραμμένο, τώρα αρχίζει και βγάζει κάποιο νόημα.. Θα δούμε!
defacer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δεν έχω να προτείνω κάτι, αλλά έχω να σου πω: το REST είναι ένας όρος που έχει κατακρεουργηθεί και χρησιμοποιείται τις περισσότερες φορές που το συναντάς από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι είναι REST και απλά χρησιμοποιούν τον όρο λάθος. Βγάζει κάποιος ένα HTTP API με JSON payloads και βαφτίζεται ο δούλος του Θεού REST. Ένα εύκολο τεστακι που ξεκαθαρίζει το τοπίο είναι: μπορείς να περιγράψεις με δικά σου λόγια τι είναι και τι σημαίνει HATEOAS? Αν όχι, ούτε για αστείο δεν κατάλαβες τι είναι REST.
nickname2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 http://roy.gbiv.com/untangled/2008/rest-apis-must-be-hypertext-driven
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα