stemac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, το setup που εχω ειναι 5 powerline adapters που μεταφερουν το Internet σε 2 διαμερισματα και λογω οτι ψοφησε ο ενας λεω να δοκιμασω μια αλλη εταιρια. και ξεκιναμε με ενα φοβερο σχεδιο: Ο Α1 ειναι συνδεμενος στο router και δινει στον Α2, Α3 που ανηκουν στον πινακα Α. ο Α3 μεταφερει το internet μεσω ethernet στο Β1 adapter (που ανηκει στον πινακα Β) και με τη σειρα του δινει στον Β2. Οποτες λεω να αντικαταστησω τον Β1,Β2 με αλλης εταιριας και επειδη το ethernet ειναι .. ethernet δε θα πρεπει να εχει καμια σημασια τι εταιριας ειναι τα Β* σωστα; Αν ηταν σε ιδιο πινακα προφανως αλλων εταιριων μπορει να μη παιζουν στις ιδιες συχνοτητες οποτε και να εχει απωλειες ή να μη παιζουν καθολου. Bonus Το ειχα δει παλαιοτερα αλλα δε το ειχα ψαξει οποτε για μενα ειναι καινουργια πληροφορια. Ολα (νομιζω) τα κατω απο Gbit passthrough ειναι 100Mbit στο Lan. Αυτο γιατι θεωρουν οτι max θα βαλεις 4 ανταπτορες * 125Mbit ο καθενας (με ενα 25% overhead για χασουρα) = 500. Εχει λογικη γιατι αν ηταν Gbit πχ και χτυπαγες 500Mbit σε local μεταξυ δυο ανταπτορων, ειχες φαει ολο το BW και καληνυχτα. Απο την αλλη αν δε το σκεφτεις πολυ ή δε ξερεις και πολλα, θα περιμενεις οτι θα πηγαινει ως 500. (Partial) Quoted απαντηση εταιριας: Αναφορά σε κείμενο assume you have 4 adapters. they are all 500Mbps with 100mbps LAN port. those 4 adapters need to talk to each other.the total speed is 500Mbps. this 500Mbps will be shared by those four adapters. each with a transmitting speed of 125Mbps. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από stemac
stemac Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για την ιστορια, πηρα της TP-Link και επαιξε μια χαρα. Επισης ειδα τραγικη διαφορα με της devolo (kit με 2 + kit με 3 αγορασμενα μετα απο 2 χρονια ) που μου ειχαν σπασει τα νευρα ουκ ολιγες φορες και εχω κατσει μπολικες ωρες να πειραματιζομαι, οποτε πηρα και ενα δευτερο KIT και εγινε ολος ο πινακας Α TP-Link, τα devolo πηγαν στο πινακα Β και οτι μου εμεινε θα παει σε αλλο σπιτι. Η μεγαλυτερη αλλαγη ειναι οτι τα TP-Link αλλαζουν πηγη wifi αμεσως, με το devolo κινητα, tablet, laptop κτλ κανουν εως και λεπτο μεσα στο οποιο ή σερνεται το Internet γιατι πιανει οριακα ή χανει μεχρι να περιμενεις ειναι ανοιγοκλεισεις το wifi!! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από stemac
caveneo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε stemac, εγώ έχω δυο D link DHP-308AV. Δουλεύουν άψογα. Τώρα όμως πρέπει να πάρω και ένα τρίτο για να συνδέσω το home theater αλλά δεν βρίσκω το ίδιο μοντέλο, μπορώ να βάλω διαφορετικό (ίδιας εταιρείας ή διαφορετικής); Θα δουλέψει; Έχω βρει εδώ σε αγγελία, αυτά και αυτά! Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από caveneo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα