Brashida Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Αυτό με το δίκτυο το έκανα τον πέρασα τον κωδικό όλα οκ έκανα διαγραφή δικτύου και πέρασα το καινουργιο.Με το extender το έβγαλα από την πρίζα το ξαναεβαλα πατησα το κουμπί που ήταν κόκκινο να κάνει ριφρεσ και πήγα πάτησα το κουμπί wps από το ρούτερ χωρίς λόγο αλλά θυμάμαι όταν το συγχρονισα πριν καιρό είχα κάνει αυτό το πράγμα νόμιζα θα δουλεύει αλλά πάλι είναι κόκκινο εκανα ρεσετ τώρα μπήκα στην ιστοσελίδα του tp link και μου ζήτησαν καινούργιο όνομα και κωδικό έβαλα τον καινούργιο κωδικό πάτησα οκ αλλά πάλι κόκκινο είναι θα τρελαθώ γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και το έχω χαλάσει τα έχω μπερδεψει όλα από την βιασινη Μ
isay Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μπες στις ρυθμισεις του router και δες αν το καναλι wifi ειναι οτιδηποτε απο 11 και κάτω (δηλαδη 10, 9, κλπ). Αν οχι, βάλε κατι απο 11 και κατω Μετά βρες το manual του extender και δες πως μπορεις να κανεις reset και περασμα δικτυου-κωδικου. Προταση μου ειναι να το κάνεις με ethernet καλώδιο συνδεμένο στο extender και μετά να βάλεις το extender στην τελική του θέση. Αν δε σε βολευει κάνε το απομακρυσμένα μετά που εχεις κάνει reset.
Brashida Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Το κάνω ρεσετ βλέπω τις οδηγίες αλλά δεν ανάβει πράσινο δηλαδή ότι ο έλεγχος έχει πραγματοποιήθει όπως στην αρχή που το είχα κανει αναβοσβηνει πράσινο και μετά γίνεται κόκκινο πάλι και το κουμπί wps του ρούτερ χρειάζεται να το πατήσω στις οδηγίες δεν γράφει κατι τετοιο.εχω το tp link tl wa855re v1 .
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξέρω τι router σου έστειλε ο ΟΤΕ, για οικιακή χρήση μια χαρά είναι αυτό που έχω πάντως, στο παλαιότερο μέσα σε ένα έτος χάλασε η κεραία και ξεκόλλησε από την θέση της. Τα προβλήματα που ζητάς λύνονται εύκολα, αλλαγή κωδικού WiFi από τις ρυθμίσεις του router σου, δεν υπάρχει πιθανότητα να ξαναμπεί κανένας μέσα, αν υποπτεύεσαι οτι κάποιος έχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις του router αλλάζεις και εκεί κωδικό εισόδου και καθάρισες στο τσακ μπαμ.
Brashida Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Ναι αλλά το έχω κάνει τώρα όλο αυτό έκανα και reboot μέσω τις σελίδας του ρούτερ να πω ότι σχετικά με το προβλημα το έβαλα κοντά στο ρούτερ έκανα ρεσετ και πάτησα το κουμπί wps του ρούτερ απευθείας αναβοσβηνε για λίγα δευτερόλεπτα και ύστερα άναψε πράσινο το έβγαλα τώρα και το ανέβασα στον 2ο οροφο από τον 1ο που το είχα όλα καλά είναι πράσινο όμως δεν το έχω πειράξει καθόλου δεν ξέρω αν αναγνώρισε τον κωδικό που άλλαξα μόνο του οποίος ξέρει ας μου πει κάτι παραπάνω η αν πρέπει να το αφήσω έτσι όπως είναι
jkoukos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέσω του WPS παίρνει αυτόματα τα στοιχεία και τον κωδικό. Απλά πρέπει να δοκιμάσεις αν λειτουργεί, συνδέοντας μια συσκευή στο Repeater. Όσο και να ρωτάς, εμείς εκ του μακρόθεν δεν μπορούμε να έχουμε άποψη παρά μόνον όποιος έχει δυνατότητα σύνδεσης σε αυτό.
isay Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Εγω πάντως είναι υπέρμαχος της απενεργοποιησης του wps απο το router ή έστω αλλαγη του εργοστασιακου pin. Τώρα κάποιος το πατάει βαζει και το pin και εχει συνδεση χωρις να χρειαστει να εισαγει wifi password.
jkoukos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Κι εγώ, αλλά ένας απλός χρήστης που δεν έχει ιδέα από ρυθμίσεις, ακολουθεί τις ευκολίες που του παρέχει ο κατασκευαστής.
Brashida Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Έχω συνδέσει βασικά έγινε αυτόματα 2 συσκευές τηλέφωνα και από ότι φαίνεται είναι μια χαρά ο χρόνος θα δείξει ευχαριστώ
M@dB0x Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Στο speedport που κατα πασα πιθανοτητα εχει, δε νομιζω οτι απενεργοποιειται το wps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα