Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα έχω σύνδεση ΟΤΕ με ένα ρουτερ μια βλακεία και μισή αλλά Τεσπά.Θελω να αλλάξω κωδικό η οτιδήποτε αλλο για να μην μου κλέβουν ίντερνετ (δεν είναι γείτονες είναι σόι αλλά είναι πολλά άτομα μπαίνουν όλοι μαζί και κολλάει πολύ έχω και χάλια ίντερνετ) αυτοί έχουν συνδεθεί μια φορά στο wifi με έναν δικό μ κωδικό που έχω αλλάξει εγώ θέλω να ξανααλλαξω να βάλω καινουργιο κωδικό wifi κωδικό ρουτερ έχω αλλάξει δεν τον ξέρει κανένας οπότε ναι αυτό δν ξέρω αν λειτουργήσει όταν αλλάξω κωδικό γιατί όπως είπα έχουν συνδεθεί στο wifi και νομίζω ότι για να μην μπορούν να μπουν χρειάζεται να κάνουν πρώτα αποσύνδεση και μετά όταν συνδεθούν δν θα μπορούν γιατί θα έχει αλλάξει ο κωδικός δν γνωρίζω αν ισχύει εγώ θέλω να μπλοκαριστεί η κάθε συσκευή που έχει συνδεθεί στο wifi μου ακόμα και η δική μ και μετά να συνδεθώ με τον καινουργιο κωδικό που θα γνωρίζω εγώ και οι άλλοι να μην μπορούν να μπουν καθόλου παρόλο που ήταν συνδεδεμένοι ποιο πριν .Τα έχω κάνει π@@@@@ αλλά δεν έχω γνωσεις πάνω στο θέμα..

Δημοσ.

Χαχα σας μπέρδεψα δεν είμαι καλά τώρα τελευταία ανχωνομαι πολύ όχι γι'αυτό δίνω εξετάσεις στα αρχ@@@ απλά το λεω.Επι της ουσίας θέλω αλλάξω κωδικό (παρόλο που έχω αλλάξει μια φορα ) θέλω να βάλω έναν που να τον ξέρω μόνο εγώ και κανένας άλλος ουσιαστικά.Επισης θέλω αν γίνεται να Μ πείτε αν αλλάξω κωδικό και πως να το κάνω όσον αφορά τώρα κάποια άτομα τα οποία έχουν πρόσβαση στο wifi μ ακόμα και σήμερα θέλω να τους μπλοκάρω και αλλάζωντας κωδικό να μην έχουν πρόσβαση καθολου.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Brashida είπε

Χαχα σας μπέρδεψα δεν είμαι καλά τώρα τελευταία ανχωνομαι πολύ όχι γι'αυτό δίνω εξετάσεις στα αρχ@@@ απλά το λεω.Επι της ουσίας θέλω αλλάξω κωδικό (παρόλο που έχω αλλάξει μια φορα ) θέλω να βάλω έναν που να τον ξέρω μόνο εγώ και κανένας άλλος ουσιαστικά.Επισης θέλω αν γίνεται να Μ πείτε αν αλλάξω κωδικό και πως να το κάνω όσον αφορά τώρα κάποια άτομα τα οποία έχουν πρόσβαση στο wifi μ ακόμα και σήμερα θέλω να τους μπλοκάρω και αλλάζωντας κωδικό να μην έχουν πρόσβαση καθολου.

5 ώρες πριν, jkoukos είπε

Άλλαξε τον κωδικό του WiFi και κάνε επανεκκίνηση στον router.

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω αν το κάνω και επανεκκίνηση δηλαδή κάποιοι που είναι συνδεδεμένοι από πριν θα μπορούν να μπουν ακόμα και τώρα παρόλο που θα αλλάξω κωδικό και θα το κάνω reboot ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Brashida είπε

Θα το δοκιμασω αν το κάνω και επανεκκίνηση δηλαδή κάποιοι που είναι συνδεδεμένοι από πριν θα μπορούν να μπουν ακόμα και τώρα παρόλο που θα αλλάξω κωδικό και θα το κάνω reboot ?

με την αλλαγή κωδικού ακόμα και χωρις επανεκκίνηση θα γίνει στιγμιαία αποσύνδεση όλων των συσκευών και στην επομενη σύνδεση θα τους ζητήσει κωδικό ξανά.

επισης απο το μόντεμ απενεργοποίησε το WPS αν είναι ενεργό.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλαζεις κωδικο στο wifi και κάνεις επανεκκινηση = βγάζεις τους πάντες εξω και αλλαζεις κλειδαρια

Επισης για πιο ψαγμένες καταστάσεις μπορεις να βάλεις ενα δευτερο router σαν access point με διαφορετικο wifi (ssid και κωδικο) ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ και να δώσεις στο σοι σου αυτο τον κωδικο. Ετσι ολοι θα πνιγονται στο αλλο router και δεν θα σου ρουφανε ολο το internet. Απο αυτα που γράφεις συμπεραίνω οτι ΔΕΝ μπορεις να το κανεις μονος σου, αλλα να το εχεις σαν λυση, γιατι γινεται,

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Brashida είπε

Ημαρτον!!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια δν κοροϊδεύω σε αντίθεση με σας απλως πρέπει να καταλάβετε κάτι κανένας δεν ξέρει τα πάντα όλοι μαθαίνουμε και ρωτάμε για να μάθουμε ακόμα καλύτερα δν χρειάζονται τέτοια πραγματα.Δηλαδη και εγώ θα πρότεινα να σκοτώσω όλο Μ το σόι για να έχω μόνο εγώ ιντερνετ.ΗΜΑΡΤΟΝ όπως λέει και ο φίλος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως ήδη σου έγραψαν, κανονικά αλλάζοντας τον κωδικό τους αποσυνδέει όλους και μόνο με τον καινούργιο μπορούν να συνδεθούν πάλι.

Όμως επειδή κάθε μηχάνημα μπορεί να έχει τις ιδιοτροπίες του, π.χ. λόγω κακογραμμένου λογισμικού, σου λέμε κάνε επανεκκίνηση του router και τότε υποχρεωτικά όλοι αποσυνδέονται θέλουν δεν θέλουν. Αν θες ακόμη μεγαλύτερη εξασφάλιση, βγάλτο από την πρίζα για 10 sec, αφού πρώτα έχεις αλλάξει τον κωδικό του ασύρματου.

Επεξ/σία από jkoukos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εκανα τελικα δν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ απο το κινητο μου απο το πσ μπαινω κανονικα ομως το εκανα reboot μεσω της σελιδας του ρουτερ πηρε γυρω στο λεπτο και κατι τι μπορω να κανω τωρα μηπως πρεπει να περιμενω? Εχω επισης και ενα tp link extender για καλυτερο σημα το οποιο ειναι μονιμος κοκκινο αντι για πρασινο το λαμπακι τ 

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Brashida είπε

Το εκανα τελικα δν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ απο το κινητο μου απο το πσ μπαινω κανονικα ομως το εκανα reboot μεσω της σελιδας του ρουτερ πηρε γυρω στο λεπτο και κατι τι μπορω να κανω τωρα μηπως πρεπει να περιμενω? Εχω επισης και ενα tp link extender για καλυτερο σημα το οποιο ειναι μονιμος κοκκινο αντι για πρασινο το λαμπακι τ 

Σε ολες τις συσκευές που ειχες περάσει τον παλιο κωδικο, πρεπει τώρα να μπεις στις ρυθμισεις και να αλλαξεις τον κωδικό 

ή

να διαγράψεις το αποθηκευμενο δικτυο και να το περάσεις πάλι.

Λογικό ειναι λοιπον το κινητό σου να μην μπορει να συνδεθεί στο router (γιατί πλέον ο κωδικος ειναι λάθος) (*) και το wifi extender να βαραει κοκκινα γιατί εχει τον παλιο κωδικο αρα ο router δεν του επιτρεπει να συνδεθει επανω του. (**)

(*)βγαλε το extender απο την πριζα (εχω λογο), πηγαινε κοντα στο router, ανοιξε ρυθμισεις, πηγαινε στα δικτυα wifi κρατα πατημενο το δαχτυλο σου στο δικτυο σου, επελεξε διαγραφη και μετα περασε το πάλι.

(**) δες τις οδηγίες χρήσης για το πως ρυθμιζεις το wifi extender και κανε το απο την αρχη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...