Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Τελικά τι έκανες; Πέρασες; Βγήκαν σήμερα τα προσωρινά της 1Γ

Ναι, είμαι μέσα στα προσωρινά. Γι' αυτό έχω γίνει ΑΣΕΠολόγος από το μεσημέρι.😋

11 λεπτά πριν, jimis98 είπε

υπαρχει απο καπου να συμβουλευτουμε πως να την συμπληρωσουμε?

Υπάρχουν σίγουρα δικηγόροι που ασχολούνται, μπορεί και σύμβουλοι επιχειρήσεων, αλλά το καλύτερο είναι να ρωτήσεις κάποιο φίλο/συνάδελφο/συμφοιτητή. Μπορείς να την κάνεις και μόνος σου, κατά τη γνώμη μου, διαβάζοντας την προκήρυξη, αλλά όταν κάποιος διατυπώνει τέτοια γενικά ερωτήματα όπως ο φίλος, σημαίνει ότι δεν έχει ασχοληθεί αρκετά ή ...δεν το έχει με το διάβασμα, γιατί ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Σίγουρα πάντως πρέπει να προσπαθήσεις μόνος σου να κάνεις ότι μπορείς, ώστε όταν χρειαστείς βοήθεια να διατυπώσεις συγκεκριμένο ερώτημα και όχι αόριστα. Τότε μπορείς να βρεις βοήθεια και online, όπως οι περισσότεροι άλλωστε.

Ειδικό site για τέτοια θέματα είναι το forum του diorismos.gr.  Έχει λίγο περίεργη δομή, αλλά σιγουρα θα σε βοηθησουν.

Επεξ/σία από Miracle Worker
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Miracle Worker είπε

Ναι, είμαι μέσα στα προσωρινά. Γι' αυτό έχω γίνει ΑΣΕΠολόγος από το μεσημέρι.😋

Υπάρχουν σίγουρα δικηγόροι που ασχολούνται, μπορεί και σύμβουλοι επιχειρήσεων, αλλά το καλύτερο είναι να ρωτήσεις κάποιο φίλο/συνάδελφο/συμφοιτητή. Μπορείς να την κάνεις και μόνος σου, κατά τη γνώμη μου, διαβάζοντας την προκήρυξη, αλλά όταν κάποιος διατυπώνει τέτοια γενικά ερωτήματα όπως ο φίλος, σημαίνει ότι δεν έχει ασχοληθεί αρκετά ή ...δεν το έχει με το διάβασμα, γιατί ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Σίγουρα πάντως πρέπει να προσπαθήσεις μόνος σου να κάνεις ότι μπορείς, ώστε όταν χρειαστείς βοήθεια να διατυπώσεις συγκεκριμένο ερώτημα και όχι αόριστα. Τότε μπορείς να βρεις βοήθεια και online, όπως οι περισσότεροι άλλωστε.

Ειδικό site για τέτοια θέματα είναι το forum του diorismos.gr.  Έχει λίγο περίεργη δομή, αλλά σιγουρα θα σε βοηθησουν.

Συγχαρητήρια λοιπόν και καλή αρχή όταν βγουν τα οριστικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, jimis98 είπε

το είδα το diorismos.gr δεν μου αρέσει το πως είναι στημένο είναι λίγο μουντο

στο ειπα και στο αλλο thread, με την τεμπελικη λογικη "δεν ξερω πώς να κανω την αιτηση βοηθειστε με να την συμπληρωσω, χωρις να κανεις εσυ ο ιδιος την παραμικρη προσπαθεια να βοηθησεις καταρχην τον εαυτο σου, δυσκολο να βρεθει καποιος να σε βοηθησει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

στο ειπα και στο αλλο thread, με την τεμπελικη λογικη "δεν ξερω πώς να κανω την αιτηση βοηθειστε με να την συμπληρωσω, χωρις να κανεις εσυ ο ιδιος την παραμικρη προσπαθεια να βοηθησεις καταρχην τον εαυτο σου, δυσκολο να βρεθει καποιος να σε βοηθησει.

Ας παει να τα σκασει σε μια απο τις εταιριες που κανουν αυτη την δουλεια, 20-30 ευρω η αιτηση παει.

Δημοσ.

το γεγονός ότι πολλοί δε μπορούν να βρουν δουλειά δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Λίγες μέρες πριν με φώναξε φίλος για να βοηθήσω μια γνωστή του να κάνει την αίτηση για μια προκήρυξη ΑΣΕΠ. Τα στοιχεία (πτυχία, γλώσσες..) ήταν όλα περασμένα από προηγούμενη αίτηση, την οποία προφανώς και είχε κάνει άλλο άτομο και όχι η ίδια. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι απόφοιτος ΑΕΙ.

Παρόμοια σκηνικά έχω ακούσει και από άλλους. Βλέπεις λίγο αν ασχολείσαι με τους υπολογιστές, για πολλούς είσαι ο ειδικός.  Σε μια άλλη προκήρυξη είχα κάνει πάλι την αίτηση για μια γνωστή και τώρα διαβάζω αυτό το θέμα.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά αν κάποιος είναι τόσο άχρηστος (δε μιλάμε για απόφοιτους δημοτικού) και δε μπορεί να συμπληρώσει μια ηλεκτρονική αίτηση στον ΑΣΕΠ, πρέπει να αρχίσει να προβληματίζεται για μερικά πράγματα στη ζωή του.

Κατά τα άλλα.... το παιδί μου είναι απόφοιτος πανεπιστημίου, με αγγλικά, υπολογιστές και δε μπορεί να βρει δουλειά, να που μας κατάντησαν.

Απόφοιτος ΑΕΙ αλλά μια αίτηση δε μπορεί να συμπληρώσει και ακόμα αναρωτιέται γιατί δε βρίσκει δουλειά.

Δε βαριέσαι, οι Γερμανοί θα φταίνε, μπορεί και οι Εβραίοι, ίσως και οι Αμερικάνοι, δεν έχω καταλάβει ακόμα 

Και επειδή κάποιοι θα προσπαθήσουν να μου την πούνε, θα προσλαμβάνατε τέτοιο άτομο στη δουλειά σας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...