Miracle Worker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε πε οικονομικο ησουν ? πως εγραψες ? Ναι. Εγραψα καλουτσικα, αν ισχυουν οι διαρροες που ανεφερες και εσυ περι λιγων επιτυχοντων. Πιστευω οτι εχω καλες ελπιδες, αν δε μου τη φορεσει πλαγιως ο ΑΣΕΠ με απορριψη δικαιολογητικων. Αλλα με μολις 112 θεσεις γενικης χωρις εντοπιοτητα και 5000 συμμετεχοντες, καθε προβλεψη ειναι ματαιη. 1 ώρα πριν, katerina200 είπε Είπα σε κάποιον ότι οι προσλήψεις για τα ΚΕΠ είναι μέσω ΑΣΕΠ, και μου είπαν ότι τότε γίνονται μετά από γραπτές εξετάσεις. Αν το μονο στο οποιο στηριχτηκε ο καποιος ειναι οτι γινεται μεσω ΑΣΕΠ, τοτε ειναι τρελη μπαρουφα. Οι περισσοτερες προκηρυξεις ειναι μεσω ΑΣΕΠ και η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι χωρις γραπτες εξετασεις.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Ναι. Εγραψα καλουτσικα, αν ισχυουν οι διαρροες που ανεφερες και εσυ περι λιγων επιτυχοντων. Πιστευω οτι εχω καλες ελπιδες, αν δε μου τη φορεσει πλαγιως ο ΑΣΕΠ με απορριψη δικαιολογητικων. Αλλα με μολις 112 θεσεις γενικης χωρις εντοπιοτητα και 5000 συμμετεχοντες, καθε προβλεψη ειναι ματαιη. ετσι λενε ολοι οτι οσοι πιασουν βαση μπαινουν, και τον μπονια που ρωτησε η φιλη μου αυτο της ειπε. ισχυει οτι εκτος οτι τα θεματα ηταν παλουκια επεσε ελεγκτικη που ηταν εκτος ?
Ather Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Παλαιός διαγωνισμός ΑΣΕΠ για δευτεροβάθμια εκπαίδευση , οικονομολόγος. Επιτυχία κάτω του 1%. Απορώ με τέτοιες (έστω θεωρητικές) γνώσεις γιατί δεν πήγαν απευθείας στο εξωτερικό. 1
Miracle Worker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε ετσι λενε ολοι οτι οσοι πιασουν βαση μπαινουν, και τον μπονια που ρωτησε η φιλη μου αυτο της ειπε. ισχυει οτι εκτος οτι τα θεματα ηταν παλουκια επεσε ελεγκτικη που ηταν εκτος ? Ελεγκτικη ηταν σιγουρα εντος υλης, απλα τα θεματα ηταν πχ πανω σε μια υποπαραγραφο του 800σελιδου εγχειριδιου των Ορκωτων Λογιστων. Γενικα και τα υπολοιπα θεματα ηταν κουλα, η λεπτομερεια της λεπτομερειας, πραγματα που δε διδασκει ο καθηγητης στο πανεπιστημιο, αλλα θα τα βρεις στα "εξτρα" κεφαλαια των πανεπιστημιακων βιβλιων. "Εκτος υλης" ηταν αρκετες ερωτησεις για το Ελληνικο Γενικο Λογιστικο Σχεδιο και το οφειλομενο κεφαλαιο, τα οποια εχουν καταργηθει, αλλα πολλοι αντετειναν οτι μπορει να εχουν καταργηθει επισημα, αλλα εσωτερικα χρησιμοποιουνται ακομα. Αν δεις συζητησεις σε φορουμ, ο καθενας εβγαζε αλλη λιστα με εκτος υλης, δεν υπηρχε συναινεση, οποτε καλα εκαναν και δεν τις ακυρωσαν. Εγω τις περισσοτερες "εκτος υλης" τις ειχα κανει λαθος. Επισης το προβλημα ηταν οτι υπηρχε τεραστια ανισοκατανομη της υλης. Απο τα sos τμηματα της υλης που διαβαζαν ολοι, πχ τα Διεθνη Λογιστικα Προτυπα, δεν επεσε τιποτα απολυτως. Τελος παντων, απο μερα σε μερα βγαινουν τα αποτελεσματα, για να δουμε... 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Ελεγκτικη ηταν σιγουρα εντος υλης, απλα τα θεματα ηταν πχ πανω σε μια υποπαραγραφο του 800σελιδου εγχειριδιου των Ορκωτων Λογιστων. Γενικα και τα υπολοιπα θεματα ηταν κουλα, η λεπτομερεια της λεπτομερειας, πραγματα που δε διδασκει ο καθηγητης στο πανεπιστημιο, αλλα θα τα βρεις στα "εξτρα" κεφαλαια των πανεπιστημιακων βιβλιων. "Εκτος υλης" ηταν αρκετες ερωτησεις για το Ελληνικο Γενικο Λογιστικο Σχεδιο και το οφειλομενο κεφαλαιο, τα οποια εχουν καταργηθει, αλλα πολλοι αντετειναν οτι μπορει να εχουν καταργηθει επισημα, αλλα εσωτερικα χρησιμοποιουνται ακομα. Αν δεις συζητησεις σε φορουμ, ο καθενας εβγαζε αλλη λιστα με εκτος υλης, δεν υπηρχε συναινεση, οποτε καλα εκαναν και δεν τις ακυρωσαν. Εγω τις περισσοτερες "εκτος υλης" τις ειχα κανει λαθος. Επισης το προβλημα ηταν οτι υπηρχε τεραστια ανισοκατανομη της υλης. Απο τα sos τμηματα της υλης που διαβαζαν ολοι, πχ τα Διεθνη Λογιστικα Προτυπα, δεν επεσε τιποτα απολυτως. Τελος παντων, απο μερα σε μερα βγαινουν τα αποτελεσματα, για να δουμε... Η φίλη που έλιωσε στο διάβασμα έγραψε γλώσσα 90 καί στο άλλο πάτωσε κανένα φροντιστήριο μου λέει δεν τα είχε κάνει. Άλλη μλκ πού έγινε είναι ενώ εσείς δώσατε δύο μαθήματα την ίδια μέρα άλλη κατηγορία έδωσε ξεχωριστές μέρες αυτό το θεωρώ πολύ άδικο 1
Miracle Worker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Η φίλη που έλιωσε στο διάβασμα έγραψε γλώσσα 90 καί στο άλλο πάτωσε κανένα φροντιστήριο μου λέει δεν τα είχε κάνει. Άλλη μλκ πού έγινε είναι ενώ εσείς δώσατε δύο μαθήματα την ίδια μέρα άλλη κατηγορία έδωσε ξεχωριστές μέρες αυτό το θεωρώ πολύ άδικο Εμενα μου λες, που πηγα να φαω μια μπαγκετα στο ενδιαμεσο και μου εμεινε το δοντι στο χερι. Ηρθε και η κατραπακια μετα στη λογιστικη, δεν ειχα κουραγιο να γυρισω σπιτι.😀 Προσωπικα δε με ενοχλησε και πολυ παντως, εκτος απο τη μια χαμενη μερα διαβασματος. Πιο πολυ βαριομουν το πηγαινελα. Και ολοι οι γνωστοι μου που πηγαν φροντιστηριο μου ειπαν οτι επεσαν εξω, αλλα θεωρω βασει παλαιοτερων θεματων και πανεπιστημιακων μαθηματων, λογικα κινηθηκαν. Η υλη ηταν τεραστια. Τελος παντων, καλη επιτυχια στη φιλη σου αν περασε. Ακομα και με τοσο καλο βαθμο στα λεκτικα, ηθελε 50 στη λογιστικη. Ηταν και αυτη η βαση του 60 που καθαρισε πολυ κοσμο. 1
Ather Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Στο μεταξύ:http://newpost.gr/oikonomia/705349/apokleistiko-fiasko-me-ton-diagwnismo-toy-asep-gia-thn-proslhpsh-8-166-ypallhlwn-stoys-ota
Miracle Worker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Αυτοί ήταν οι συμβασιούχοι που θα μονιμοποιούσαν "παράνομα" το 2015/2016 και είχε γίνει ο χαμός τότε. Πως περνάνε τα χρόνια... Αλλά για μένα το χειρότερο έγινε στην προκήρυξη για τα δικαστήρια, όπου άλλαξαν τα κριτήρια αφού είχαν ήδη βγει τα προσωρινά αποτελέσματα.
Ather Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Miracle Worker είπε Αυτοί ήταν οι συμβασιούχοι που θα μονιμοποιούσαν "παράνομα" το 2015/2016 και είχε γίνει ο χαμός τότε. Πως περνάνε τα χρόνια... Αλλά για μένα το χειρότερο έγινε στην προκήρυξη για τα δικαστήρια, όπου άλλαξαν τα κριτήρια αφού είχαν ήδη βγει τα προσωρινά αποτελέσματα. Το ενδιαφέρον είναι αλλού: "Σύμφωνα με πληροφορίες ο δειγματοληπτικός έλεγχος που διενήργησε το ΑΣΕΠ στους φακέλους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που απέστειλαν ταχυδρομικά, 25.000 υποψήφιοι του διαγωνισμού, σε σύνολο 129.000 υποψηφίων, έδειξε ότι το 70% από αυτούς κατέθεσαν ελλιπή, ψευδή και πλαστά δικαιολογητικά γεγονός που σημαίνει ότι απορρίπτονται από τον διαγωνισμό." Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Ather
tsioulak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Στις 15/11/2018 στις 12:59 ΜΜ, jimis98 είπε Καλα, ο 3Κ ηταν μεγαλη απατη και θα αργησει να φανει το ποσο μεγαλη, αλλα ολα εγιναν λαθος απο την αρχη μεχρι το τελος.
atrwtos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω ΑΣΕΠ online αιτηση δεν μπορείς να κάνεις και να την στείλεις μέσα απο to site μόνο ταχυδρομικά; (ασχετο αλλά το site του ασεπ δυσνόητο,δυσχρηστο κολάει στα login βγαζει σφάλματα κτλ. χρήζει άμεσης ριζικής αναβάθμισης! νοιώθω ότι μπαίνω σε σελίδα του 2003) Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από atrwtos
tsioulak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, atrwtos είπε Να ρωτήσω ΑΣΕΠ online αιτηση δεν μπορείς να κάνεις και να την στείλεις μέσα απο to site μόνο ταχυδρομικά; (ασχετο αλλά το site του ασεπ δυσνόητο,δυσχρηστο κολάει στα login βγαζει σφάλματα κτλ. χρήζει άμεσης ριζικής αναβάθμισης! νοιώθω ότι μπαίνω σε σελίδα του 2003) Απο τοτε ειναι (νομιζω 2001) και οτι παραπανω χρειαστηκε φτιαχτηκε απο πανω οπως οπως, ναι θελει γκρεμισμα και ξαναστησημο. Ξαναγραψε την ερωτηση σου επειδη δεν βγαινει ευκολα νοημα.
Miracle Worker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, atrwtos είπε Να ρωτήσω ΑΣΕΠ online αιτηση δεν μπορείς να κάνεις και να την στείλεις μέσα απο to site μόνο ταχυδρομικά; (ασχετο αλλά το site του ασεπ δυσνόητο,δυσχρηστο κολάει στα login βγαζει σφάλματα κτλ. χρήζει άμεσης ριζικής αναβάθμισης! νοιώθω ότι μπαίνω σε σελίδα του 2003) Αν είναι προκήρυξη ΑΣΕΠ (συνήθως για μόνιμους), θέλει ΚΑΙ ηλεκτρονικά ΚΑΙ ταχυδρομείο. Αν είναι τύπου ΙΔΟΧ (σύμβαση ορισμένου χρόνου) σε ΕΛΤΑ, ΔΕΗ κ.ο.κ., συνήθως θέλει μόνο ταχυδρομικά. Το ταχυδρομικό (φυσικό φάκελο) δηλαδή δε το γλιτώνεις με τίποτα. Πάντως καλό είναι να ζητήσεις βοήθεια ή να ασχοληθείς περισσότερο με την προκήρυξη, γιατί είναι αρκετά τυπολάτρες και μπορεί να χάσεις θέση τζάμπα. 1
Ola150 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Αν είναι προκήρυξη ΑΣΕΠ (συνήθως για μόνιμους), θέλει ΚΑΙ ηλεκτρονικά ΚΑΙ ταχυδρομείο. Αν είναι τύπου ΙΔΟΧ (σύμβαση ορισμένου χρόνου) σε ΕΛΤΑ, ΔΕΗ κ.ο.κ., συνήθως θέλει μόνο ταχυδρομικά. Το ταχυδρομικό (φυσικό φάκελο) δηλαδή δε το γλιτώνεις με τίποτα. Πάντως καλό είναι να ζητήσεις βοήθεια ή να ασχοληθείς περισσότερο με την προκήρυξη, γιατί είναι αρκετά τυπολάτρες και μπορεί να χάσεις θέση τζάμπα. Τελικά τι έκανες; Πέρασες; Βγήκαν σήμερα τα προσωρινά της 1Γ
jimis98 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Αν είναι προκήρυξη ΑΣΕΠ (συνήθως για μόνιμους), θέλει ΚΑΙ ηλεκτρονικά ΚΑΙ ταχυδρομείο. Αν είναι τύπου ΙΔΟΧ (σύμβαση ορισμένου χρόνου) σε ΕΛΤΑ, ΔΕΗ κ.ο.κ., συνήθως θέλει μόνο ταχυδρομικά. Το ταχυδρομικό (φυσικό φάκελο) δηλαδή δε το γλιτώνεις με τίποτα. Πάντως καλό είναι να ζητήσεις βοήθεια ή να ασχοληθείς περισσότερο με την προκήρυξη, γιατί είναι αρκετά τυπολάτρες και μπορεί να χάσεις θέση τζάμπα. υπαρχει απο καπου να συμβουλευτουμε πως να την συμπληρωσουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα