mphxths Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, saruman123 είπε Βάλε Gcam Ενα tab στον browser ειναι αφιερωμενο στο να τσεκαρω ποτε βγαινει νεο custom gcam...αλλα : 1.Επειδη το gcam ηρθε απο google (=pixels κινητα) , δεν εχει επιλογη να σωζει στην καρτα..Αρα προστιθεται μια επιπλεον μανουρα. 2.Ενω το αποτελεσμα ειναι ανωτερο του stock app δεν κανει χρηση καποιων feature , οπως ειναι η χρηση ή μη της διπλης καμερας που σημαινει δεν κανει χρηση του "live bokeh". 3.Παντα δεν δουλευει κατι στο gcam .Μια θα κρασαρει το app , μια το slow mo , μια το sphere , μια το ενα μια το αλλο... Με λιγα λογια καλο το gcam αλλα κουβαλαει μανουρα...καταληγω να χω δυο camera app στο τελος της ημερας.Θελω να δω τι αλλαγες/βελτιωσεις θα κανουν στο stock app με το Android 9.
rofl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το 4-5 μερες μπαταρια παντως που λες με σχεδον μηδενικη χρηση. ειναι ενα κινητο που βγαζει τη μερα, αλλα καμια σχεση οτι απο αυτονομια εντυπωσιαζει. το χω και γω το νοκια 8 εδω και αρκετο καιρο, πολυ ευχαριστημενος πολυ καλη οθονη/ φωτεινοτητα, γρηγορο και δυνατο με καλη ποιοτητα κατασκευης. μονο η μπαταρια / καταναλωση ειναι λιγο meh, ακομα και με λιγη, λογικη χρηση δεν βγαζει 2 μερες, αλλα και αυτο το quickcharge το σωνει. πλεον το poco και ιδιως αν βγει σε προσφορα ειναι μαλλον καλυτερο value. και το 8αρι παντως στα 250 ειναι καλο vfm Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από rofl
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mphxths είπε Ενα tab στον browser ειναι αφιερωμενο στο να τσεκαρω ποτε βγαινει νεο custom gcam...αλλα : 1.Επειδη το gcam ηρθε απο google (=pixels κινητα) , δεν εχει επιλογη να σωζει στην καρτα..Αρα προστιθεται μια επιπλεον μανουρα. 2.Ενω το αποτελεσμα ειναι ανωτερο του stock app δεν κανει χρηση καποιων feature , οπως ειναι η χρηση ή μη της διπλης καμερας που σημαινει δεν κανει χρηση του "live bokeh". 3.Παντα δεν δουλευει κατι στο gcam .Μια θα κρασαρει το app , μια το slow mo , μια το sphere , μια το ενα μια το αλλο... Με λιγα λογια καλο το gcam αλλα κουβαλαει μανουρα...καταληγω να χω δυο camera app στο τελος της ημερας.Θελω να δω τι αλλαγες/βελτιωσεις θα κανουν στο stock app με το Android 9. 1)Μάλλον επειδή εγώ δεν έχω το φόβο τις μνήμης,ότι θέλω τα ανεβάζω σε google drive(και ότι παρεμφερή). Επίσης τη μανούρα...την μετακίνηση την κάνεις εσύ από κάποιον διαχειριστή....(θα εννοείς μάλλον αυτόματα) 2) Στην καινούργια μέχρι στιγμής(Night Sight)δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες. Πάντως το αποτέλεσμα με σχέση και stock και τις προηγούμενης Gcam είναι η μέρα με την νύχτα. 3)και εδώ δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Στο μόνο που παρατήρησα (αυτό ήταν και στην προηγούμενη)όταν τραβάς και μπεις στο μενού για να δεις την φωτογραφία μετά αν θες να γυρίσεις πίσω σε πετάει από την εφαρμογή. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
mphxths Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, saruman123 είπε 1)Μάλλον επειδή εγώ δεν έχω το φόβο τις μνήμης,ότι θέλω τα ανεβάζω σε google drive(και ότι παρεμφερή). Επίσης τη μανούρα...την μετακίνηση την κάνεις εσύ από κάποιον διαχειριστή....(θα εννοείς μάλλον αυτόματα) 2) Στην καινούργια μέχρι στιγμής(Night Sight)δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες. Πάντως το αποτέλεσμα με σχέση και stock και τις προηγούμενης Gcam είναι η μέρα με την νύχτα. 3)και εδώ δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Στο μόνο που παρατήρησα (αυτό ήταν και στην προηγούμενη)όταν τραβάς και μπεις στο μενού για να δεις την φωτογραφία μετά αν θες να γυρίσεις πίσω σε πετάει από την εφαρμογή. 1. Aυτο που εννοω ειναι οτι το stock app το χω ρυθμισμενο να σωζει στην καρτα (για να μην φορτωνει η εσωτερ. μνημη) , το gcam σωζει στην εσωτερ. μνημη αναγκαστικα..Εχω φωτος σε δυο σημεια.Κυκλοφορει ενα app που τσεκαρει συγκεκριμενο φακελο και οταν βρει φωτος τις πεταει στην sdcard , αλλα μιλαμε για ενα επιπλεον προγραμμα που πρεπει να τρεχει συνεχως για να κανει monitoring τον φακελο.Μαλακια φαση για μενα. 3.Τσεκαρω εδω που μαζευει ολες τις εκδοσεις απο διαφορους "developers".Δοκιμαζω διαφορες , τσεκαρω changelogs κλπ.Ολο καποια εχει καποιο λειτουργικο κουσουρι.Οχι οτι δεν κανω την δουλεια μου , προφανως και την κανω αλλα παντα μενει η αισθηση οτι το προγραμμα ειναι ημιτελες.Το βασικο κουσουρι που βλεπω οτι παιζει αυτην την στιγμη σε ολες τις εκδοσεις ειναι το black/green viewfinder στο night sight/mode .Δουλευει το mode αλλα δεν βλεπεις τιποτα στο viewfinder.. @rofl Συνηθως τρωω πολυ ωρα σε σερφινγκ κανα σκαιπ/viber (γραπτα μηνυματα) και ελαχιστα τηλεφωνα/sms .Αυτην την στιγμη ειμαι 20% με 3d 11h 55mins και υπολοιπο χρονου 19,5ωρες ακομα. Screen usage since full charge : 4h 3m. Απο τις οποιες οι 3 ωρες ηταν chrome. Οπως ειπα..μηδενικη σχεδον χρηση...Δεν ξερω αν εχει την απολυτη μπαταρια..παντως αν με την δικη μου χρηση βγαζει 3-4 μερες..θελω να πιστευω με μια λογικη μεση χρηση να βγαζει 1,5 μερα. Quickcharge γαμει 15% -100% 1ωρα και κατι ψιλα...τι να λεμε τωρα
Aggeluska Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 7 hours ago, kp1 said: Για μενα τσεκαρε και LG G6+samsung s7... Δεν είναι κάπως παλιά αυτά; Δηλαδή πάνω από ενός χρόνου; Το G6 είναι πολύ ωραίο. Αλλά από επεξεργαστή τι λέει σε σύγκριση με το νοκια 8? 10 hours ago, mphxths said: Επειδη αυτον τον καιρο εχω το ΝΟΚΙΑ 8 , να πουμε οτι δεν εχει notification led.Τουλαχιστον απο την μανα του.Εχει την always-on οθονη , που δειχνει καποιες πληροφοριες , για αναπαντητες/emails/sms/κλπ .Ενεργοποιειται οταν ανιχνευσει κινηση του κινητου και μενει νομιζω "on" για κανα λεπτο. Απο την αλλη , εχει δυνατο επεξεργαστη , μεγαλη οθονη ο,τι πρεπει για browsing , η καμερα οπως εχω γραψει πολλακις χαντακωθηκε απο το μαμα app (αναμενεται βελτιωση του app με την ελευση του Android 9 που θα σκασει λογικα μεσα στον Νοεμβριο).H μπαταρια πολυ καλη.Εγω που ειμαι αντικοινωνικος και δεν πολυτηλεφωναω/στελνω μηνυματα κλπ φορτιζω ανα 4-5 μερες Τα bezels θα μπορουσαν να ηταν λιγο μικροτερα..αλλα..τι να κανουμε... Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η οθόνη δεν είναι 5.3" ; Τόσο λέει στο Σκρουτζ.
mphxths Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η οθόνη δεν είναι 5.3" ; Τόσο λέει στο Σκρουτζ. Ναι , τοσο ειναι. Ειναι χορταστικη , ο,τι πρεπει για browsing.Eχω δουλεψει και σε galaxy s7 , και ειχε μαζεμενη οθονη.Με το ΝΟΚΙΑ 8 , χαιρομαι οθονη.
Aggeluska Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 12 hours ago, mphxths said: Ναι , τοσο ειναι. Ειναι χορταστικη , ο,τι πρεπει για browsing.Eχω δουλεψει και σε galaxy s7 , και ειχε μαζεμενη οθονη.Με το ΝΟΚΙΑ 8 , χαιρομαι οθονη. 18 hours ago, saruman123 said: 1)Μάλλον επειδή εγώ δεν έχω το φόβο τις μνήμης,ότι θέλω τα ανεβάζω σε google drive(και ότι παρεμφερή). Επίσης τη μανούρα...την μετακίνηση την κάνεις εσύ από κάποιον διαχειριστή....(θα εννοείς μάλλον αυτόματα) 2) Στην καινούργια μέχρι στιγμής(Night Sight)δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες. Πάντως το αποτέλεσμα με σχέση και stock και τις προηγούμενης Gcam είναι η μέρα με την νύχτα. 3)και εδώ δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Στο μόνο που παρατήρησα (αυτό ήταν και στην προηγούμενη)όταν τραβάς και μπεις στο μενού για να δεις την φωτογραφία μετά αν θες να γυρίσεις πίσω σε πετάει από την εφαρμογή. Σε σχέση με το redmin note 6 pro, το νοκια 8 είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά;
mphxths Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Σε σχέση με το redmin note 6 pro, το νοκια 8 είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά; Αν κρινω απο αυτο το συγκριτικο , θα λεγα οτι απο θεμα χαρακτηριστικων και μονο το νοκια του ριχνει στα αυτια σε πολλα σημεια. (Ελπιζω να κοιταω τα σωστα μοντελα)
SeNNinhA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, mphxths είπε Αν κρινω απο αυτο το συγκριτικο , θα λεγα οτι απο θεμα χαρακτηριστικων και μονο το νοκια του ριχνει στα αυτια σε πολλα σημεια. (Ελπιζω να κοιταω τα σωστα μοντελα) 47 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Σε σχέση με το redmin note 6 pro, το νοκια 8 είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά; To Redmi Note 6 Pro εχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρια/αυτονομιά, σαφως μεγαλυτερη οθονη σε περιπου τις ίδιες διαστασεις και κυρίως πολύ καλύτερη κάμερα. Στα υπολοιπα το Nokia 8 υπερεχει σαφως
saruman123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε To Redmi Note 6 Pro εχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρια/αυτονομιά, σαφως μεγαλυτερη οθονη σε περιπου τις ίδιες διαστασεις και κυρίως πολύ καλύτερη κάμερα. Στα υπολοιπα το Nokia 8 υπερεχει σαφως Εγώ πάντως θα προτιμούσα το Nokia 8. 1
Aggeluska Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, saruman123 said: Εγώ πάντως θα προτιμούσα το Nokia 8. Μάλλον κ γω. 8 minutes ago, SeNNinhA said: To Redmi Note 6 Pro εχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρια/αυτονομιά, σαφως μεγαλυτερη οθονη σε περιπου τις ίδιες διαστασεις και κυρίως πολύ καλύτερη κάμερα. Στα υπολοιπα το Nokia 8 υπερεχει σαφως Ευχαριστώ για την απάντηση
SeNNinhA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Εγώ πάντως θα προτιμούσα το Nokia 8. Ομως δεν μου καθεται καλα ουτε στο χερι ουτε στο ματι και η αισθηση της πλατης του δεν μου αρεσει (προσωπικα γουστα). Θα προτιμουσα το MiMix2 που εχει ιδιο επεξεργαστή αλλα ειναι σαφως πιο ομορφο (και βολικο θα ελεγα).
daPro Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε To Redmi Note 6 Pro εχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρια/αυτονομιά, σαφως μεγαλυτερη οθονη σε περιπου τις ίδιες διαστασεις και κυρίως πολύ καλύτερη κάμερα. Στα υπολοιπα το Nokia 8 υπερεχει σαφως Το redmi έχει καλύτερη κάμερα?είσαι σίγουρος?
SeNNinhA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, daPro είπε Το redmi έχει καλύτερη κάμερα?είσαι σίγουρος? Εντελως σιγουρος. Αισθητηρας με 1.12μm pixels και f/2 διαφραγμα (Nokia8) vs αισθητηρας Samsung με 1.4μm (25% μεγαλυτερα) pixels και f/1.8. Το Nokia 8 το σωσει το OIS που εχει (χρησιμο βεβαια σε στατικες φωτο) αλλιως η καμερα θα κατατασονταν στις κακές! Μεγαλο φαουλ αυτο για ενα κατα τα αλλα καλο τηλεφωνο. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA
daPro Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Εντελως σογουρος. Αισθητηρας με 1.12μm pixels και f/2 διαφραγμα (Nokia8) vs αισθητηρας Samsung με 1.4μm (25% μεγαλυτερα) pixels και f/1.8. Το Nokia 8 το σωσει το OIS που εχει (χρησιμο βεβαια σε στατικες φωτο) αλλιως η καμερα θα κατατασονταν στις κακές! Μεγαλο φαουλ αυτο για ενα κατα τα αλλα καλο τηλεφωνο. Οκ.ισχυςι ότι το mi a2 έχει καλύτερη κάμερα απτό note 6 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα