Aggeluska Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 καλησπερα ειχα ξανα ρωτησει προσφατα για κινητο στο φορουμ αλλα δεν το εψαξα πολυ γιατι δεν γνωριζα ακριβως ποτε θα αγορασω νεο κινητο, χθες ομως χαλασε στο honor 7 μου το ηχειο οποτε με βλεπω να αγοραζω αυτο τον μηνα νεο.. λοιπον η φορμα εχει ως εξης: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250- 300 (οχι υπερβαση) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, youtube, Πολυ σπανια παιχνιδια και καμερα σπανια επισης 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: θα μ αρεσε μια οθονη 5.5" αλλα δεν ειναι Must 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Θα ηθελα να εχει notfication LED(Optional) και Android ONE(Optional) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; οχι ιδιαιτερα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; προφανωψς 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android One(Optional) 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ελλαδα και εξωτερικο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο Γενικα επειδη περνω κινητο σπανια, θα ηθελα να ειναι futureproof, επειδη το κινητο μου το κραταω 2-3 χρονια(το Honor 7 το εχω απο οκτωμβρη 2015). Δηλαδη αν ηξερα οτι θα παρει 2 εκδοσεις Android ακομα θα ητανε πολυ καλο κριτηριο για μενα να το παρω. Εχω δει και μονος μου μερικες συσκευες οπως: Nokia 7 plus, Nokia 7.1, Poco F1, Honor 8x. Εσεις ποιες μου προτινεται;
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λόγο του pure android δες αυτο https://mxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=1302&ref=bestprice.gr και το Poco F1 σαν εναλλακτική χωρίς pure android και νομίζω δεν έχει Led με χρώμα. Βέβαια από έξω πάμε και σε άλλες κατηγορίες. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Aggeluska Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 37 minutes ago, saruman123 said: Λόγο του pure android δες αυτο https://mxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=1302&ref=bestprice.gr και το Poco F1 σαν εναλλακτική χωρίς pure android και νομίζω δεν έχει Led με χρώμα. Βέβαια από έξω πάμε και σε άλλες κατηγορίες. Μπορώ να ρωτήσω γιατί προτείνεις το 8 σε σχέση με τα άλλα νοκια που είπα; Τι παραπάνω εχει; Το poco έχω ακούσει ότι έχει κάποια θεματακια, κάτι με την οθόνη; Την αφη; Δεν θυμαμαι; Έχω γράψει ότι μπορώ να αγοράσω και από έξω. Γενικά περιμένω να πάρω την BF.
SeNNinhA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Μπορώ να ρωτήσω γιατί προτείνεις το 8 σε σχέση με τα άλλα νοκια που είπα; Τι παραπάνω εχει; Το poco έχω ακούσει ότι έχει κάποια θεματακια, κάτι με την οθόνη; Την αφη; Δεν θυμαμαι; Έχω γράψει ότι μπορώ να αγοράσω και από έξω. Γενικά περιμένω να πάρω την BF. Πολυ καλυτερος ο επεξεργαστης του Nokia 8, χειροτερη καμερα και μικροτερη μπαταρια (απο το 7+). Το 7.1 ειναι μικροτερων δυνατοτητων κινητο ουτως ή αλλως. 1
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Μπορώ να ρωτήσω γιατί προτείνεις το 8 σε σχέση με τα άλλα νοκια που είπα; Τι παραπάνω εχει; Το poco έχω ακούσει ότι έχει κάποια θεματακια, κάτι με την οθόνη; Την αφη; Δεν θυμαμαι; Έχω γράψει ότι μπορώ να αγοράσω και από έξω. Γενικά περιμένω να πάρω την BF. Εκτός από την μπαταρία σε όλα τα άλλα υπερισχύει το 8. Επίσης είναι και ψιλό αδιάβροχο (IP54)και έχει ειδοποιήσει Led. Ααα και με gorilla glass 5.
Aggeluska Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Just now, saruman123 said: Εκτός από την μπαταρία σε όλα τα άλλα υπερισχύει το 8. Επίσης είναι και ψιλό αδιάβροχο (IP54)και έχει ειδοποιήσει Led. Ααα και με gorilla glass 5. Ευχαριστώ για την βοηθεια Το poco είναι πιο δυνατο όμως από το 8;
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Ευχαριστώ για την βοηθεια Το poco είναι πιο δυνατο όμως από το 8; Εεε ναι
Aggeluska Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, saruman123 said: Εεε ναι Τι ρίσκο έχω αν πάρω το ποκο;
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Το poco έχω ακούσει ότι έχει κάποια θεματακια, κάτι με την οθόνη; Την αφη; Δεν θυμαμαι; Ναι εδώ υπάρχουν μερικά μοντέλα (αρκετά στον κόσμο)που έχουν θεματακια. Είναι να μην σου κάτσει και ξενερώσεις. 9 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Τι ρίσκο έχω αν πάρω το ποκο; Όταν εννοείς ρίσκο!
Aggeluska Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 7 minutes ago, saruman123 said: Ναι εδώ υπάρχουν μερικά μοντέλα (αρκετά στον κόσμο)που έχουν θεματακια. Είναι να μην σου κάτσει και ξενερώσεις. Όταν εννοείς ρίσκο! Δηλαδή ποια η πιθανότητα να Μ κάτσει πατάτα και να κλαίω χαχα Το honor 8x αποκλυστικε επειδή είναι πιο αδύναμο από νοκια 8; Ή για κάποιο άλλο λόγο;
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Δηλαδή ποια η πιθανότητα να Μ κάτσει πατάτα και να κλαίω χαχα. Να το πάρεις από επίσημο πωλητή(με καπέλο +50€)και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο(αν και αυτό παίζεται). https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points 26 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Το honor 8x αποκλυστικε επειδή είναι πιο αδύναμο από νοκια 8; Ή για κάποιο άλλο λόγο; Εεε ναι. Θετικό είναι η μπαταρία του.
gioiliop7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Poco F1 και απο μενα. Το καλυτερο VFM κινητο της αγορας σε αυτα τα λεφτα που πραγματικα μπορει να ερθει κοντα με ακριβοτερα κινητα. Ολες οι συσκευες εχουν καποια + και καποια - το θεμα ειναι τι αρεσει στον καθενα μας. 1
mphxths Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Επειδη αυτον τον καιρο εχω το ΝΟΚΙΑ 8 , να πουμε οτι δεν εχει notification led.Τουλαχιστον απο την μανα του.Εχει την always-on οθονη , που δειχνει καποιες πληροφοριες , για αναπαντητες/emails/sms/κλπ .Ενεργοποιειται οταν ανιχνευσει κινηση του κινητου και μενει νομιζω "on" για κανα λεπτο. Απο την αλλη , εχει δυνατο επεξεργαστη , μεγαλη οθονη ο,τι πρεπει για browsing , η καμερα οπως εχω γραψει πολλακις χαντακωθηκε απο το μαμα app (αναμενεται βελτιωση του app με την ελευση του Android 9 που θα σκασει λογικα μεσα στον Νοεμβριο).H μπαταρια πολυ καλη.Εγω που ειμαι αντικοινωνικος και δεν πολυτηλεφωναω/στελνω μηνυματα κλπ φορτιζω ανα 4-5 μερες Τα bezels θα μπορουσαν να ηταν λιγο μικροτερα..αλλα..τι να κανουμε...
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, mphxths είπε Επειδη αυτον τον καιρο εχω το ΝΟΚΙΑ 8 , να πουμε οτι δεν εχει notification led.Τουλαχιστον απο την μανα του.Εχει την always-on οθονη , που δειχνει καποιες πληροφοριες , για αναπαντητες/emails/sms/κλπ .Ενεργοποιειται οταν ανιχνευσει κινηση του κινητου και μενει νομιζω "on" για κανα λεπτο. Απο την αλλη , εχει δυνατο επεξεργαστη , μεγαλη οθονη ο,τι πρεπει για browsing , η καμερα οπως εχω γραψει πολλακις χαντακωθηκε απο το μαμα app (αναμενεται βελτιωση του app με την ελευση του Android 9 που θα σκασει λογικα μεσα στον Νοεμβριο).H μπαταρια πολυ καλη.Εγω που ειμαι αντικοινωνικος και δεν πολυτηλεφωναω/στελνω μηνυματα κλπ φορτιζω ανα 4-5 μερες Τα bezels θα μπορουσαν να ηταν λιγο μικροτερα..αλλα..τι να κανουμε... Βάλε Gcam
kp1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Aggeluska είπε καλησπερα ειχα ξανα ρωτησει προσφατα για κινητο στο φορουμ αλλα δεν το εψαξα πολυ γιατι δεν γνωριζα ακριβως ποτε θα αγορασω νεο κινητο, χθες ομως χαλασε στο honor 7 μου το ηχειο οποτε με βλεπω να αγοραζω αυτο τον μηνα νεο.. λοιπον η φορμα εχει ως εξης: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250- 300 (οχι υπερβαση) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, youtube, Πολυ σπανια παιχνιδια και καμερα σπανια επισης 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: θα μ αρεσε μια οθονη 5.5" αλλα δεν ειναι Must 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Θα ηθελα να εχει notfication LED(Optional) και Android ONE(Optional) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; οχι ιδιαιτερα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; προφανωψς 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android One(Optional) 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ελλαδα και εξωτερικο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο Γενικα επειδη περνω κινητο σπανια, θα ηθελα να ειναι futureproof, επειδη το κινητο μου το κραταω 2-3 χρονια(το Honor 7 το εχω απο οκτωμβρη 2015). Δηλαδη αν ηξερα οτι θα παρει 2 εκδοσεις Android ακομα θα ητανε πολυ καλο κριτηριο για μενα να το παρω. Εχω δει και μονος μου μερικες συσκευες οπως: Nokia 7 plus, Nokia 7.1, Poco F1, Honor 8x. Εσεις ποιες μου προτινεται; Για μενα τσεκαρε και LG G6+samsung s7...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα