Προς το περιεχόμενο

Το Galaxy S10 πιθανότατα θα διαθέτει οθόνη Infinity-O με «ultrasonic» αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, JcD είπε

μετά θα είσαι  με σπασμένη μπρος πίσω οθόνη γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να βάλεις θήκη 

Επεξ/σία από georgedas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

όλα αυτα για το πιο άχρηστο πράγμα σε ένα τηλεφωνο. την μπροστινη κάμερα. ξυλώστε τη να τελειώνουμε, όποιος βγάζει σέλφι να πάρει κάτι άλλο. 

Αν το πεις αυτο στη βαφτισιμια μου την Ρηνουλα αν και πιτσιρικα σχετικα θα σε κανει φετες με τα νυχια της...ειναι και ομορφη την καταλαβαινω!!!

Εννοω οτι καποιοι μπορει και να εχουν στην αγορα κινητου και ως βασικο κριτηριο την μπροστινη καμερα.

Πάντως το ανθρώπινο μάτι έτσι είναι. Έχει μια τρύπα από την οποία περνάνε νεύρα/αγγεία που δημιουργεί ένα κενό στην όραση μας (ο εγκέφαλος έχει εκπαιδευτεί σε αυτό και δεν συνειδητοποιούμε το κενό). Όποτε νομίζω μια μικρή τρύπα όπως φαίνεται στα renders δε θα είναι ενοχλητική. 

5 hours ago, ScorpioX777 said:

Εννοω οτι καποιοι μπορει και να εχουν στην αγορα κινητου και ως βασικο κριτηριο την μπροστινη καμερα.

Και όχι μόνο για selfie, υπάρχει και το Video Call. Νομίζω ότι όποιος βγάλει smartphone χωρίς front camera, θα φάει πολύ ξύλο.

• Like 1

Πραγματικά δεν έχω καταλάβει αυτή την μανια να πιάσουμε 100% screen/body ratio...

δηλαδή μόνο εμένα δεν ενοχλούν αυτά τα 4-5 χιλιοστά στο s9...

Από τους περίεργους θαμαι..

• Like 5

Ειδικά με την τρυπούλα στην άκρη είναι λες και το τρύπησες για να το περάσεις σε μπρελόκ :P Δεν μου αρέσει, αλλά να δούμε πως θα δείχνει και στην πραγματικότητα. Συμφωνώ με τους προηγούμενους που είπαν ότι δεν χρειάζεται να πιάσουμε και το 100% πάντως, κάτι σε στυλ s9 μου φαίνεται και όμορφο και λειτουργικό. 

Στις 14/11/2018 στις 11:12 ΜΜ, nickolas είπε

Πάντως το ανθρώπινο μάτι έτσι είναι. Έχει μια τρύπα από την οποία περνάνε νεύρα/αγγεία που δημιουργεί ένα κενό στην όραση μας (ο εγκέφαλος έχει εκπαιδευτεί σε αυτό και δεν συνειδητοποιούμε το κενό). Όποτε νομίζω μια μικρή τρύπα όπως φαίνεται στα renders δε θα είναι ενοχλητική. 

Επίσης υπάρχουν και τα βλέφαρα, οπότε θα μπορούσε να φλικαρει η οθόνη κάθε τόσο για καλύτερη εμπειρία

Στις 14/11/2018 στις 11:53 ΜΜ, laziokos είπε

Πραγματικά δεν έχω καταλάβει αυτή την μανια να πιάσουμε 100% screen/body ratio...

δηλαδή μόνο εμένα δεν ενοχλούν αυτά τα 4-5 χιλιοστά στο s9...

Από τους περίεργους θαμαι..

Ειλικρινα κι εγω αυτο αναρωτιεμαι....

Προφανως η απαντηση ειναι οτι καινοτομιες δεν υπαρχουν στο αμεσο μελλον και οι εταιρειες αρκουνται σε μαρκετιστικα τρικ για να δειξουν οτι προοδευουν.

Εν τω μεταξυ, η κατασκευαστρια που οριζει το τρεξιμο ολων των αλλων ειναι η Apple (γεγονος που φυσικα δεν θα παραδεχτει ποτε κανενας κομπλεξικος), αλλα τα γεγονοτα το αποδεικνυουν (notch, καταργηση headphone jack, face id κλπ κλπ κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, p_akritidis είπε

Ειλικρινα κι εγω αυτο αναρωτιεμαι....

Προφανως η απαντηση ειναι οτι καινοτομιες δεν υπαρχουν στο αμεσο μελλον και οι εταιρειες αρκουνται σε μαρκετιστικα τρικ για να δειξουν οτι προοδευουν.

Εν τω μεταξυ, η κατασκευαστρια που οριζει το τρεξιμο ολων των αλλων ειναι η Apple (γεγονος που φυσικα δεν θα παραδεχτει ποτε κανενας κομπλεξικος), αλλα τα γεγονοτα το αποδεικνυουν (notch, καταργηση headphone jack, face id κλπ κλπ κλπ)

Ουτε μαρκετινιστικο τρικ ειναι ουτε φυσικα και καινοτομια το 100% s/b ratio...εξαιρετικο θα ειναι σιγουρα ειδικα με την υλοποιηση του New Infinity.

H κατω μπαρα στις σειρες Galaxy 8-9 σου δινει την εντυπωση μιας αχρειαστης μαυρης χοντρης γραμμης, η πανω ναι μεν ξερεις οτι πρεπει να υπαρχει αλλα θα ησουν ευτυχης αν δεν υπηρχε.

Επεξ/σία από ScorpioX777

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...