antonis78 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Αντιμετωπίζω ένα περίεργο φαινόμενο. Αγόρασα την samsung u28e590d η οποία έχει freesync.Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα μια sapphire nitro+ rx580 και όλα δουλευάν τέλεια. Το περίεργο ήταν όταν έσβηνα τον υπολογιστή το rgb logo της καρτας εμενε ελαφρως αναμενο,ισα ισα που φαινοταν.Αυτο συνεβαινε μονο οταν ηταν συνδεδεμενη μεσω displayport .Με hdmi εσβηνε εντελως. Δοκιμασα να βαλω αλλο DP καλωδιο αλλα παλι τα ιδια. Οπως σας ειπα αλλαξα καρτα γραφικων οχι ομως γι αυτο τον λογο, απλα για λογους αναβαθμισης.Πηρα την Powercolor red devil rx vega 56 και το θεμα εξακολουθει να υπαρχει και σε αυτην την καρτα.Οταν αποσυνδεω το Dp σβηνει. Επεισης οταν βαζω το αυτι μου κοντα ακουγεται ενας πολυ χαμηλος βομβος απο την καρτα γραφικων οταν ειναι σβηστο το μηχανημα. Οταν επικοινωνησα με την Sapphire και τους εξηγησα με μια πολυ λακωνικη τους απαντηση μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα και να μην ανυσηχω. Εσεις τι γνωμη εχετε? Εχει τυχει κατι αντιστοιχο σε καποιον απο εσας? Τα φωτα σας.... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από antonis78
azazil1190 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, antonis78 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Αντιμετωπίζω ένα περίεργο φαινόμενο. Αγόρασα την samsung u28e590d η οποία έχει freesync.Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα μια sapphire nitro+ rx580 και όλα δουλευάν τέλεια. Το περίεργο ήταν όταν έσβηνα τον υπολογιστή το rgb logo της καρτας εμενε ελαφρως αναμενο,ισα ισα που φαινοταν.Αυτο συνεβαινε μονο οταν ηταν συνδεδεμενη μεσω displayport .Με hdmi εσβηνε εντελως. Δοκιμασα να βαλω αλλο DP καλωδιο αλλα παλι τα ιδια. Οπως σας ειπα αλλαξα καρτα γραφικων οχι ομως γι αυτο τον λογο, απλα για λογους αναβαθμισης.Πηρα την Powercolor red devil rx vega 56 και το θεμα εξακολουθει να υπαρχει και σε αυτην την καρτα.Οταν αποσυνδεω το Dp σβηνει. Επεισης οταν βαζω το αυτι μου κοντα ακουγεται ενας πολυ χαμηλος βομβος απο την καρτα γραφικων. Οταν επικοινωνησα με την Sapphire και τους εξηγησα με μια πολυ λακωνικη τους απαντηση μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα και να μην ανυσηχω. Εσεις τι γνωμη εχετε? Εχει τυχει κατι αντιστοιχο σε καποιον απο εσας? Τα φωτα σας.... Κατι μου λεει οτι υπάρχει απο καπου διαρροή ρευματος. Δοκιμασε να αλλάξεις το καλωδιο ρευματος της οθονης. Εαν βγάλεις την οθονη απο το ρεύμα τ κάνει ακομα?
antonis78 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Κατι μου λεει οτι υπάρχει απο καπου διαρροή ρευματος. Δοκιμασε να αλλάξεις το καλωδιο ρευματος της οθονης. Εαν βγάλεις την οθονη απο το ρεύμα τ κάνει ακομα? Και γω αυτο λεω. Οσο για το καλωδιο εχει τροφοδοτικο δικο της δεν παιρνει ρευμα απευθειας. Θα δοκιμασω να βγαλω και το βυσμα της τροφοδοσιας απο την οθονη και λογικα θα σβησει. Οπως ειπα ομως μεσω hdmi δεν το κανει
azazil1190 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, antonis78 είπε Και γω αυτο λεω. Οσο για το καλωδιο εχει τροφοδοτικο δικο της δεν παιρνει ρευμα απευθειας. Θα δοκιμασω να βγαλω και το βυσμα της τροφοδοσιας απο την οθονη και λογικα θα σβησει. Οπως ειπα ομως μεσω hdmi δεν το κανει Αρα περναει ρεύμα απο την οθονη στο dp. Εαν το βαλεις σε αλλο dp της καρτας?
antonis78 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Αρα περναει ρεύμα απο την οθονη στο dp. Εαν το βαλεις σε αλλο dp της καρτας? Το ιδιο κανει σε οποιο να το βαλω.
azazil1190 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, antonis78 είπε Το ιδιο κανει σε οποιο να το βαλω. Αρα είναι θέμα της οθονης
antonis78 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Ετσι δειχνει. Να παιζει ρολο το Freesync και να ειναι φυσιολογικο να συμβαινει?
azazil1190 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, antonis78 είπε Ετσι δειχνει. Να παιζει ρολο το Freesync και να ειναι φυσιολογικο να συμβαινει? Δεν έχει να κανει με το freesync. Οταν ειχα στο ιδιο pc..και Sapphire rx 580 και αργότερα vega με freesync monitor δεν ειχα ειδα τετοιο φαινόμενο. Μαλλον το dp της οθονης ειναι.Δεν νομιζω να έχεις θεμα γιατι η καρτα για να τραβήξει ρεύμα αρκετο πρπει να ανοίξεις το pc. Δοκιμασε να βγαλεις πανω απο την καρτα την τροφοδοσία ρευματος και δες ξανα εαν το κάνει
antonis78 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα. Όταν βγάζω την τροφοδοσία της οθόνης σβήνει. Δεν έχω παρατηρήσει αν θα σβήσει όταν βγάλω την τροφοδοσία της κάρτας. Θα το κοιτάξω αλλά μάλλον θα σβήσει γιατί θα πάψει να κάνει κύκλωμα λογικά. Λέω να επικοινωνήσω με την samsung. Δεν με ενοχλεί. Ίσα ίσα που το βράδυ μέσα από το φιμε πλαινο δείχνει και ωραία. Το θέμα είναι μην μου δημιουργήσει θέμα στην κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα