cpgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας, προσφατα αλλαξα τη μπαταρια του iphone se μου και αντιμετωπιζω τα εξης θεματα : 1) Συνεχιζει να φορτιζει αφοτου φτασει 100% με 0,1Α/5Βολτ 2) Οταν φτανει 1% το κινητο κολαει απιστευτα δε μπορεις να κανεις τιποτα...Αν κλεισει και το βαλω να φορτισει θελει κανα 20λεπτο ξεκινησει να φορτιζει γιατι παει να bootarei και αργει παρα πολυ με αποτελεσμα να ξανακλεινει..και επαναλαμβανεται αυτη η ιστορια μεχρι να φορτισει στο 2% και να ανοιξει κανονικα, συνεχιζοντας και τη φορτιση του.. 3) Με το φορτιστη της apple φορτιζει κανονικα, σε Powerbank (στο οποιο φορτιζε κανονικα με τη προηγουμενη μπαταρια ) σταματαει να φορτιζει μονο του 2-3 φορες σε μια πληρη φορτιση και πρεπει να το ξανασυνδεω καθε φορα.. Εχει κανεις παρομοια εμπειρια για να βοηθησει? Ευχαριστω!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Τι έκδοση iOS έχεις στο SE? Αν έχεις τη 12 τι σου εμφανίζει στο battery health?
coffeex Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στο SE που έχω όλα είναι τέλεια. Πριν την αλλαγή της μπαταρίας είχες το ίδιο πρόβλημα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στα τρία (3) iPhone SE που έχουν περάσει από τα χέρια μου (δύο 32GB και ένα 64GB) δεν έχει εμφανιστεί κανένα από τα προβλήματα που αναφέρονται. Τα δύο τρέχουν iOS 12 και το ένα έτρεχε iOS 11.
CheOnWeb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 On 13/11/2018 at 22:31, cpgr said: προσφατα αλλαξα τη μπαταρια του iphone se μου Ποιος την άλλαξε; Του ανέφερες το πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις