Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χει η γυναίκα μου, και άρχισε να μην την εξυπηρετεί, κολλάει, χάλια μπαταρία κλπ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250, μικρή υπέρβαση αν αξίζει

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): viper, κλήσεις, browsing παιχνίδια για τα μικρά

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Το P20 lite που έχω σαν 2ο το θεωρεί ιδανικό και είναι μέσα σε αυτά που κοιτάζω

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Να αντέχει στην κακοποίηση των μικρών

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι, να βγάζει καλούτσικες είναι σημαντικό

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Όχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

😎 Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί;

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ε να βγάζει την μέρα κλασσικά

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο από Ελλάδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ πολύ με ρομ κλπ, και η ίδια είναι τεχνολογικά αναλφάβητη. Μια αξιοπρεπή συσκευή χρειάζεται, καλή μπαταρία κάμερες, στο μέγεθος του P20 Lite είναι ότι πρέπει. Ακούω τις προτάσεις σας, καθότι έχω χάσει επεισόδια από την συγκεκριμένη κατηγορία.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αυτό πλησιάζει σε διαστάσεις το Note μου, και με δυσκολεύει, πόσο μάλλον αυτήν. Κάτι πιο συμμαζεμένο;

Μπορεί να βρεθεί κάτι στις μάρκες που υποστηρίζει η πιο κάτω εταιρία και είμαι υπέρευχαριστημένος; μιλάμε για 2 μέρες, χωρίς συζήτηση, μα και μου. http://fonemaster.com.cy/index.html

Δημοσ.

Short list, Mi A2 Lite, για φθηνό, poco F1, για την υπέρβαση, τι λέτε;

Μόλις πρόσεξα πως έβαλα λανθασμένο τίτλο, απολογούμαι, το Ρ8 lite έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως το P20 lite είχες πει....δες αυτό 😁

34 λεπτά πριν, GianniSM είπε

Short list, Mi A2 Lite, για φθηνό, poco F1, για την υπέρβαση, τι λέτε;

Μόλις πρόσεξα πως έβαλα λανθασμένο τίτλο, απολογούμαι, το Ρ8 lite έχει.

Ενώ το poco εεεε δεν είναι μεγάλο!! 😏

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Όντως το P20 lite είχες πει....δες αυτό 😁

Ενώ το poco εεεε δεν είναι μεγάλο!! 😏

Είναι, για αυτό κοιτάω και το Α2...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GianniSM είπε

Είναι, για αυτό κοιτάω και το Α2...

Δεν παίρνει sd,δεν έχει 3.5mm jack,δεν έχει ραδιόφωνο σχετικά μικρή μπαταρία (ακούω όχι και τόσο καλή).

Αν δεν σε ενδιαφέρουν.....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δεν παίρνει sd,δεν έχει 3.5mm jack,δεν έχει ραδιόφωνο σχετικά μικρή μπαταρία (ακούω όχι και τόσο καλή).

Αν δεν σε ενδιαφέρουν.....

To Lite που κοιτάω έχει 4000 μπαταρία, και jack, k SD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GianniSM είπε

To Lite που κοιτάω έχει 4000 μπαταρία, και jack, k SD

Ναι αλλά είναι χειρότερο από το Mi A2.

Μόνο η μπαταρία αξίζει

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Ναι αλλά είναι χειρότερο από το Mi A2

Πολύ φθηνότερο όμως, με τις ζητούμενες διαστάσεις. Το Α2 πέφτει κάπου στην μέση μεταξύ του Lite k poco F1. Αν είναι να πάω σε κάτι ακριβότερο, το poco μου φαίνεται καλύτερο VFM, εσύ τι λες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, GianniSM είπε

Πολύ φθηνότερο όμως, με τις ζητούμενες διαστάσεις. Το Α2 πέφτει κάπου στην μέση μεταξύ του Lite k poco F1. Αν είναι να πάω σε κάτι ακριβότερο, το poco μου φαίνεται καλύτερο VFM, εσύ τι λες;

Ναι το poco αν η διαστάσεις βολεύουν είναι VFM.

Μετά σε πιο φτηνό βλέπεις και redmi note 6 pro(και αυτό 6.26")

Και το G6 στα 254€ μια χαρά.....

https://www.kiniti.net/index.php?route=product/product&product_id=9621&ref=bestprice.gr

Nokia 8(255€)...

https://mxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=1302&ref=bestprice.gr

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
11 ώρες πριν, GianniSM είπε

Για μένα φίλε δες LG G6+samsung s7 από μένα(αν θες και καλή κάμερα και μικρό σε διαστάσεις) και είσαι κομπλέ!

Δημοσ.

Μιας και ειχες αναφερει το P20 lite εστω και καταλαθος στο προτεινω :P 

Θα εχει βολευτει το EMUI οποτε ισως λογικο να της φανει πιο καλο. Εγω ημουν μεταξυ Poco και P20 lite και προτιμησα το Poco για τον εξης λογο ουσιαστικα. Επιδωσεις και hardware. Αν δεν με εννοιαζαν αυτα θα ειχα παει στο P20 γιατι ειμαι κατοχος P9 Lite και με εχει βολεψει φουλ.

Αν δε κοιτας p20 lite καθολου φουλ για το poco.

Δημοσ.

Το P20 lite να το συγκρινουμε με κινητα επιπεδου Mi A2 lite το καταλαβαινω. Να μπαινει καν στην κουβεντα με Mi8, Poco, Nokia 8, G6 πραγματικα απορω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...