billakossss Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας... Μόλις έκανα φορμάτ τον υπολογιστή Μ... Και είχα έναν σκληρό που είχα τα αρχεία Μ εκεί φωτογραφίες και διάφορα...Στον ένα σκληρό έκανα το φορμάτ και συν δεύτερο δεν έκανα κάτι γιατί είχα το backup Μ Αφού έκανα το φορμάτ άνοιξα το pc και όλα καλά Πάω να ανοίξω τν υπολογιστή Μ και όλα Μ τα αρχεία τα έχει datawait και δεν ανοίγει κανένα... Αν κατεβάσω φωτογραφία τν βλέπω κανονικα αν ανοίξω τν σκληρό να δω τα αρχεία που έχω όλα λεηονται datawait και δεν ανοίγουν ... Παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε θα το εκτιμήσω Ευχαριστώ πολύ
xristoss1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Έχεις μολυνθεί με το datawait ransomware. Τώρα ταξιδεύω δεν μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω ωστόσο με ένα Google search γράφοντας datawait extension θα βρεις λύση να σβήσεις τον ιό αλλά τα αρχεία σου δεν ξέρω αν σωνονται.
alucards74 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μήπως έχεις μιλήσει κανένα virus? Ψάξε και στο Google θα βρεις μπόλικες οδηγίες.
kormos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, billakossss είπε Καλησπέρα σας... Μόλις έκανα φορμάτ τον υπολογιστή Μ... Και είχα έναν σκληρό που είχα τα αρχεία Μ εκεί φωτογραφίες και διάφορα...Στον ένα σκληρό έκανα το φορμάτ και συν δεύτερο δεν έκανα κάτι γιατί είχα το backup Μ Αφού έκανα το φορμάτ άνοιξα το pc και όλα καλά Πάω να ανοίξω τν υπολογιστή Μ και όλα Μ τα αρχεία τα έχει datawait και δεν ανοίγει κανένα... Αν κατεβάσω φωτογραφία τν βλέπω κανονικα αν ανοίξω τν σκληρό να δω τα αρχεία που έχω όλα λεηονται datawait και δεν ανοίγουν ... Παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε θα το εκτιμήσω Ευχαριστώ πολύ Μ δεν ήξερες Μ δε ρώταγες...; Μ δες εδώ >> https://pcthreatskiller.com/remove-datawait-file-virus/ *βαλε κανένα τίτλο της προκοπής... έλεος πια!
billakossss Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ ..Τα αρχεία καταστράφηκαν?? Τα έχασα??η παίζει να σωθούν ??
ManFromEarth Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Στις 13/11/2018 στις 10:06 ΜΜ, billakossss είπε Καλησπέρα σας... Μόλις έκανα φορμάτ τον υπολογιστή Μ... Και είχα έναν σκληρό που είχα τα αρχεία Μ εκεί φωτογραφίες και διάφορα...Στον ένα σκληρό έκανα το φορμάτ και συν δεύτερο δεν έκανα κάτι γιατί είχα το backup Μ Αφού έκανα το φορμάτ άνοιξα το pc και όλα καλά Πάω να ανοίξω τν υπολογιστή Μ και όλα Μ τα αρχεία τα έχει datawait και δεν ανοίγει κανένα... Αν κατεβάσω φωτογραφία τν βλέπω κανονικα αν ανοίξω τν σκληρό να δω τα αρχεία που έχω όλα λεηονται datawait και δεν ανοίγουν ... Παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε θα το εκτιμήσω Ευχαριστώ πολύ ο υπολογιστης "Μ" ειναι κάτι καινουριο στον χωρο της τεχνολογιας;
kormos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Στις 20/11/2018 στις 5:33 ΜΜ, ManFromEarth είπε ο υπολογιστης "Μ" ειναι κάτι καινουριο στον χωρο της τεχνολογιας; Μμμμμ 🤓
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα