Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αφορμη την επικειμενη αλλαγη ενος γνησιου θερμοστατη στα 2 χρονια που κρατησε οσο κ ο ημιτασιον αναρωτιεμαι τελικα τι βαζουν στα συνεργεια κ τι εγγυησεις δινουν...Γιατι αν ειναι ενα γνησιο εξαρτημα των 150 ευρω να κραταει οσο το ημιτασιον των 50,γιατι να βαζω γνησιο?..Και ημουν τελικα ατυχος οπως λεει ο μαστορας?Η απλα πληρωσα γνησια για ημιτασιον?

Α και να καθαρισω πεταλουδα γιατι κανενας δεν αναλαμβανει...κ η renault ζηταει οτι θελει..

Περιοχη βορεια προαστεια κ κεντρο κατα προτιμηση που κινουμε..Αυτοκινητο renault megane sedan 2

Oι δικοι μου μηχανικοι δεν το δεχονται για διαφορους λογους ο καθενας...Και εχω να αλλαξω μετα αμορτισερ,δισκοπλακες πισω,φουσκα ημιαξονιου οδηγου,την γεφυρα που ειναι στραβη 3 μοιρες κ την κλειδωνια συνοδηγου γιατι δεν κλειδωνει..

Επεξ/σία από stefan123
Δημοσ.

Σε μερικά ανταλλακτικά ( φούσκα κρεμαργίερας, μπαλάκια ψαλιδιων) καλύτερα να προτιμήσεις γνήσιο.

Αντέχουν πολύ περισσότερο.

Ωστόσο και στα εμπορίου υπάρχουν ποιότητες αναλόγως τα χρήματα.

Η πεταλούδα γκαζιού μήπως είναι ηλεκτρονική; Εάν είναι το πιο πιθανόν είναι να θέλει μηδενισμό σε διαγνωστικό μετά το καθαρισμό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stefan123 είπε

Α και να καθαρισω πεταλουδα γιατι κανενας δεν αναλαμβανει...κ η renault ζηταει οτι θελει..

Περιοχη βορεια προαστεια κ κεντρο κατα προτιμηση που κινουμε..Αυτοκινητο renault megane sedan 2

Oι δικοι μου μηχανικοι δεν το δεχονται για διαφορους λογους ο καθενας...Και εχω να αλλαξω μετα αμορτισερ,δισκοπλακες πισω,φουσκα ημιαξονιου οδηγου,την γεφυρα που ειναι στραβη 3 μοιρες κ την κλειδωνια συνοδηγου γιατι δεν κλειδωνει..

Εγω το δικό μου Renault το πούλησα σε εναμιση χρόνο αφού το αγόρασα καινούργιο. Δεν το άντεχα παραπάνω. 

ScaredForkedJoey-small.gif

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stefan123 είπε

Με αφορμη την επικειμενη αλλαγη ενος γνησιου θερμοστατη στα 2 χρονια που κρατησε οσο κ ο ημιτασιον αναρωτιεμαι τελικα τι βαζουν στα συνεργεια κ τι εγγυησεις δινουν...Γιατι αν ειναι ενα γνησιο εξαρτημα των 150 ευρω να κραταει οσο το ημιτασιον των 50,γιατι να βαζω γνησιο?..Και ημουν τελικα ατυχος οπως λεει ο μαστορας?Η απλα πληρωσα γνησια για ημιτασιον?

Δεν ξερω αν σε βολευει, αλλα εγω το fiat bravo tjet μου το παω εκει 3μιση χρονια, δεν ξερω για τετοιου ειδους ανταλλακτικα που λες, αλλα εγω του πηγα μια φορα λαδια, φιλτρα δικα μου (ουτε καν με ραντεβου απλα περιμενα αρκετα) και πληρωσα μονο εργατικα.Ενα συν οτι υποστηριζει και ατοκες δοσεις με πιστωτικη.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι μεσα στην μηχανη ειναι ολα πεταμενα κ πλακωμενα οποτε οι μηχανικοι το αποφευγουν..Για να αλλαξεις κατι πρεπει να λυσεις το μισο αμαξι...Αν μπλεξεις με εξειδικευμενο-εξουσιοδοτημενο σε σκισανε (πχ ασφαλειοθηκη 500 ευρω,μιζα 400,βεντιλατερ 700,δισκος πλατω 700 κ μια σιδερενια ζαντα 130 ευρω)

Ναι ηλεκτρονικη ειναι η πεταλουδα κ μετα θελει εκμαθηση κ συνδεση σε κλιπ...Παντως μολις το παω σε γενικα συνεργεια κ το βλεπουν χλωμιαζουν...Αυτο με την καρτα λενε υποτιμητικα,και ολο κ θυμουνται ενα φιλο τους που και αυτος με στελνει σε αλλον κοκ...Απο τα χειροτερα σχολια που εχουν πει ειναι να το βαψω μπλε κ να το φουνταρω,κ ενας μου ειπε να παω να παρω  ενα κανονικο αυτοκινητο γιατι αυτο δεν...

Παντως αμα τα σκασεις χοντρα το αναλαμβανουν -τσαντισμενοι βεβαια-αλλα που καιρος για εξοδα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι  ξύπνιοι οδηγούν Renault ,  έλεγε κάποτε μια διαφήμιση ...

Αλλά ποτέ δεν τα αγοράζουν απαντούσα από τότε κι εγώ....

Αλλά τι περιμένεις ..... εταιρεία με σήμα το μ@@νι ......

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, stefan123 είπε

δεν υπαρχει τετοιο προβλημα γενικα στα συνεργεια, απλα εχουν καταλαβει οτι δεν ξερεις και σου βαζουν καπελο στα ανταλλακτικα, ειναι τακτικη ολων των συνεργειων αυτο.

παντα σε οσα πηγαινα στο παρελθον πηγαινα δικα μου ανταλλακτικα.

οσο για τα γνησια μην λεμε οτι θελουμε ολα καποια εταιρεια τα βγαζει καμια αυτοκινητοβιομηχανια δεν παραγει δικα της ανταλλακτικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όλα μου τα αυτοκίνητα πήγαινα εγώ τα αναλώσιμα στο συνεργείο και ποτέ κανένας δεν μου είπε τιποτα, βέβαια δόξα τον Θεό ποτέ δεν χρειαστηκα πιο εξειδικευμένο ανταλλακτικό ώστε να μπλέξω με αυτούς. Και πάντα κλείνω ραντεβού για να μπορώ να είμαι παρών στις εργασίες γιατί έχω ακούσει διάφορα από γνωστούς που αλλά τους δώσανε και άλλα μπήκαν τελικά στο αμάξι.

Επεξ/σία από Liapisftw
Δημοσ.

Αρκετά συνεργεία δεν το δέχονται για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι χάνουν το κέρδος απ το ανταλλακτικό γιατί αγοράζουν με εκπτωσεις και  και στο χρεώνουν λιανική πράγμα εντελώς λογικό. Αυτό που οι περισσότεροι αγνοούν είναι ότι το συνεργείο θα πάει για το ίδιο κέρδος. Αν σου βάλει πχ επώνυμα λάδια απ τον προμηθευτή του με 50€ το λίτρο θα σου χρεώσει πχ 20€ εργατικά γιατί θα έχει ήδη κέρδος ενώ αν του πας δικά σου λάδια για την ίδια δουλειά θα σε χρεώσει 30€ .

Ο δευτερος και σημαντικοτερος λόγος είναι ότι εσύ μπορείς να του πας το εξάρτημα που βρήκες online  και θεωρεις ότι κάνει στο αυτοκίνητο σου και να μην είναι σωστό. Σκέψου να του εχεις πάει λαθος δίσκο πλατό να έχει λύσει και όταν πάει να το κουμπώσει να δει ότι δεν ειναι σωστό, του εχεις δεσμεύσει ένα αναβατόριο και διπλή δουλειά για  την  οποία δεν πρόκειται να στην χρεώσει δυο φορές και να  έχει ένα αμάξι που του πιάνει χώρο μέχρι να έρθει το σωστό ανταλλακτικό. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 13/11/2018 στις 8:26 ΜΜ, stefan123 είπε

Έχεις pm 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Mansora είπε

Αρκετά συνεργεία δεν το δέχονται για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι χάνουν το κέρδος απ το ανταλλακτικό γιατί αγοράζουν με εκπτωσεις και  και στο χρεώνουν λιανική πράγμα εντελώς λογικό. Αυτό που οι περισσότεροι αγνοούν είναι ότι το συνεργείο θα πάει για το ίδιο κέρδος. Αν σου βάλει πχ επώνυμα λάδια απ τον προμηθευτή του με 50€ το λίτρο θα σου χρεώσει πχ 20€ εργατικά γιατί θα έχει ήδη κέρδος ενώ αν του πας δικά σου λάδια για την ίδια δουλειά θα σε χρεώσει 30€ .

Έχεις την εντύπωση ότι ένα μικρό συνεργείο παίρνει αισθητά χαμηλότερες τιμές από εσένα ; 

Το πρόβλημα είναι όταν σου χρεώνει τα λάδια π.χ. 15€ το λίτρο ενώ τα έχει πάρει 9€, και εσύ τα έχεις βρει 9.5€... 

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν δε βρεις έχω καλό γενικό συνεργείο με τίμιο μάστορα προς τα βόρεια στείλε μου πμ (και εγώ τα πάω τα ανταλλακτικά)

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Έχεις την εντύπωση ότι ένα μικρό συνεργείο παίρνει αισθητά χαμηλότερες τιμές από εσένα ; 

Το πρόβλημα είναι όταν ότι σου χρεώνει τα λάδια π.χ. 15€ το λίτρο ενώ τα έχει πάρει 9€, και εσύ τα έχεις βρει 9.5€... 

Fixed

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 14/11/2018 στις 1:18 ΠΜ, nik0laus είπε

Οι  ξύπνιοι οδηγούν Renault ,  έλεγε κάποτε μια διαφήμιση ...

Αλλά ποτέ δεν τα αγοράζουν απαντούσα από τότε κι εγώ....

Αλλά τι περιμένεις ..... εταιρεία με σήμα το μ@@νι ......

Να γινει pinned να το βλεπουν ολοι στο Auto & Moto 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...