Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, HateMe είπε

Smartec και καλή επιτυχία. 

Πες μας και τι έγινε να ξέρουμε και εμείς με τα S9 😛 

Αν έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα νομίζω καλύπτεται κανονικά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, saruman123 είπε

Λοιπόν, το κινητό είναι αυτή τη στιγμή στο εξουσιοδοτημένο σέρβις για αλλαγή οθόνης η οποία καλύπτεται κανονικά από την εγγύηση. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 14/11/2018 στις 2:18 ΜΜ, giorgosiraklio είπε

Λοιπόν, το κινητό είναι αυτή τη στιγμή στο εξουσιοδοτημένο σέρβις για αλλαγή οθόνης η οποία καλύπτεται κανονικά από την εγγύηση. 

Και σήμερα το μεσημέρι το πήρα στα χέρια μου, πραγματικά ολοκαίνουριο. Με τις ζελατίνες. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 14/11/2018 στις 2:18 ΜΜ, giorgosiraklio είπε

Απο που ειχες κανει την αγορα?

Δημοσ.
Στις 14/11/2018 στις 11:11 ΠΜ, saruman123 είπε

Όχι δεν έχω πρόβλημα, απλά είναι καλό να ξέρουμε τι αντιμετώπιση θα έχει ο καθένας με το συγκεκριμένο θέμα. 

3 ώρες πριν, giorgosiraklio είπε

Και σήμερα το μεσημέρι το πήρα στα χέρια μου, πραγματικά ολοκαίνουριο. Με τις ζελατίνες. 

Αγαπάμε Smartec !

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο σε σένα ts που όλα πήγαν καλά, στη Smartec που δείχνει αξιόπιστη και στα παιδιά που ασχολήθηκαν με το θέμα!!! 

3 ώρες πριν, Genatos είπε

Απο που ειχες κανει την αγορα?

Αν θέλεις μας λες από που αγόρασες τη συσκευή, να δούμε και ποιά μαγαζιά καλύπτει η Smartec. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Μπράβο σε σένα ts που όλα πήγαν καλά, στη Smartec που δείχνει αξιόπιστη και στα παιδιά που ασχολήθηκαν με το θέμα!!! 

Αν θέλεις μας λες από που αγόρασες τη συσκευή, να δούμε και ποιά μαγαζιά καλύπτει η Smartec. 

Καλημέρα παιδιά. Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας, το τηλεφωνο είχε αγοραστεί από το Γερμανο.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Απ όπου κ αν το αγοράσεις (εκτός Ε.Ε) τα καλύπτει. 

8 ώρες πριν, shooterg είπε

Εγώ όταν είχα θέμα με το s7 το πήγα στην smartec και μου το άλλαξαν κανονικά! Ίδιο πρόβλημα. Αγορασμένο απο skyfon

Τι λέει το Skyfon σαν μαγαζί; 

Έβλεπα παλιά που έβαζε κάτι S9 στα 500 ενώ είχε 580+++ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, HateMe είπε

Απ όπου κ αν το αγοράσεις (εκτός Ε.Ε) τα καλύπτει. 

Τι λέει το Skyfon σαν μαγαζί; 

Έβλεπα παλιά που έβαζε κάτι S9 στα 500 ενώ είχε 580+++ 

Πολύ καλό μαγαζί από εκεί πήρα το s9 που έχω τώρα στα 499 σε 2 μέρες ήταν εδώ. Μαζί με εγγυήσεις κτλπ όπως το s7

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...