giorgosiraklio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Εδώ και 2 βδομάδες περίπου στην οθόνη του s8+ εχει αποτυπωθεί και παραμείνει πολύ διακριτικά από άκρη σε άκρης της και για ενα εκατοστό ύψους περίπου ένα αποτύπωμα από την εφαρμογή του fb lite. Είναι η πρόταση "Δημοσιεύστε μια ενημέρωση κατάστασης". Σε οποια εφαρμογή και να είμαι με πάρα πολλή προσοχή μπορείς να το καταλάβεις. Αν δεν παρατηρήσεις προσεκτικά δεν το καταλαβαίνεις, αλλά αν πέσει το μάτι εκεί μετά από λίγη ώρα αρχίζει να το βλέπει. Καμία ιδέα κανείς τί μπορώ να κάνω? 1
Comic maniak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, giorgosiraklio είπε Καλησπέρα. Εδώ και 2 βδομάδες περίπου στην οθόνη του s8+ εχει αποτυπωθεί και παραμείνει πολύ διακριτικά από άκρη σε άκρης της και για ενα εκατοστό ύψους περίπου ένα αποτύπωμα από την εφαρμογή του fb lite. Είναι η πρόταση "Δημοσιεύστε μια ενημέρωση κατάστασης". Σε οποια εφαρμογή και να είμαι με πάρα πολλή προσοχή μπορείς να το καταλάβεις. Αν δεν παρατηρήσεις προσεκτικά δεν το καταλαβαίνεις, αλλά αν πέσει το μάτι εκεί μετά από λίγη ώρα αρχίζει να το βλέπει. Καμία ιδέα κανείς τί μπορώ να κάνω? Κατεβασε αυτη την εφαρμογη και δες αν υπαρχει καποιο καταλοιπο απο το app ή καποιο αλλο κρυμμενο app που το προκαλει.
giorgosiraklio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Κατεβασε αυτη την εφαρμογη και δες αν υπαρχει καποιο καταλοιπο απο το app ή καποιο αλλο κρυμμενο app που το προκαλει. Την κατέβασα αλλα δε βρήκε κάτι. Μήπως να σβήσω την εφαρμογή του fb εντελώς?
Comic maniak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω θα εκανα τα εξης: 1) Σβησε το Cache του Facebook 2) Σβησε το Cache του Messenger (λιγο ασχετο αλλα οκ) Αν συνεχισει να υπαρχει ξανακατεβασε το FB lite και δες αν φευγει. Αν ναι, διεγραψε το. Τρεξε και ενα scan απο antivirus. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από Comic maniak
giorgosiraklio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Εγω θα εκανα τα εξης: 1) Σβησε το Cache του Facebook 2) Σβησε το Cache του Messenger (λιγο ασχετο αλλα οκ) Αν συνεχισει να υπαρχει ξανακατεβασε το FB lite και δες αν φευγει. Αν ναι, διεγραψε το. Τρεξε και ενα scan απο antivirus. Τζιφος. Τα έκανα όλα.
Comic maniak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, giorgosiraklio είπε Τζιφος. Τα έκανα όλα. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω😅😅. Εγω θα εκανα hard reset αλλα ως εσχατη λυση. Περιμενε εχω μια ιδεα😂. @saruman123 Καμια ιδεα για το προβλημα;
saruman123 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σπάω το κεφάλι μου αλλά η μόνη λύση είναι το hard reset(κάνουμε πρώτα backup). Αλλά πρώτα δοκίμασε να σβήσεις την εφαρμογή FB και κατέβασε το SD Maid . Spoiler https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Deu.thedarken.sdm%26hl%3Del%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsdmaid%2Bapk%26pcampaignid%3DAPPU_1_CCTrW8uPCqfPgAbz5q6QDQ&ved=2ahUKEwjLs7a0i9LeAhWnJ8AKHXOzC9IQ8oQBMAJ6BAgHEAM&usg=AOvVaw3eqf4rh8HHmhRXGs8cuD1z Κάνε καθαρισμό και μια επανεκκίνηση, αν δεις ότι παραμένει τότε κάνε το hard reset. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Comic maniak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, saruman123 είπε Σπάω το κεφάλι μου αλλά η μόνη λύση είναι το hard reset(κάνουμε πρώτα backup). Αλλά πρώτα δοκίμασε να σβήσεις την εφαρμογή FB και κατέβασε το SD Maid . Απόκρυψη περιεχομένων https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Deu.thedarken.sdm%26hl%3Del%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsdmaid%2Bapk%26pcampaignid%3DAPPU_1_CCTrW8uPCqfPgAbz5q6QDQ&ved=2ahUKEwjLs7a0i9LeAhWnJ8AKHXOzC9IQ8oQBMAJ6BAgHEAM&usg=AOvVaw3eqf4rh8HHmhRXGs8cuD1z Κάνε καθαρισμό και μια επανεκκίνηση, αν δεις ότι παραμένει τότε κάνε το hard reset. Perfectly said .
alx301 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δυστυχώς μάλλον δεν λύνεται με reset κτλ. Μαλλον επαθε burn in η οθονη σου. Το παθαίνουν αρκετά οι amoled όταν αφήνεις μια στατική εικονα σε ενα σημείο για πολυ ωρα. googlare: Samsung screen burn in για να μας πεις αν εχει παθει κατι τετοιο
saruman123 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, alx301 είπε Δυστυχώς μάλλον δεν λύνεται με reset κτλ. Μαλλον επαθε burn in η οθονη σου. Το παθαίνουν αρκετά οι amoled όταν αφήνεις μια στατική εικονα σε ενα σημείο για πολυ ωρα. googlare: Samsung screen burn in για να μας πεις αν εχει παθει κατι τετοιο Αν είναι αυτό που λες τότε μπορεί να το δει με την εφαρμογή amoled burn-in fixer
giorgosiraklio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, alx301 είπε Δυστυχώς μάλλον δεν λύνεται με reset κτλ. Μαλλον επαθε burn in η οθονη σου. Το παθαίνουν αρκετά οι amoled όταν αφήνεις μια στατική εικονα σε ενα σημείο για πολυ ωρα. googlare: Samsung screen burn in για να μας πεις αν εχει παθει κατι τετοιο Προφανώς αυτό έπαθα. Και προφανώς θα χρειαστεί αλλαγή οθόνης, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν το καλύπτει η εγγύηση.
saruman123 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Πόσο καιρό το έχεις? Νομίζω καλύπτεται,με την προϋπόθεση να μην έχει χτυπηθεί,γρατζουνιστεί κλπ.
giorgosiraklio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, saruman123 είπε Πόσο καιρό το έχεις? Νομίζω καλύπτεται,με την προϋπόθεση να μην έχει χτυπηθεί,γρατζουνιστεί κλπ. Το Μάιο κλείνει 2 χρόνια. Είναι σε άριστη κατάσταση.
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, giorgosiraklio είπε Το Μάιο κλείνει 2 χρόνια. Είναι σε άριστη κατάσταση. Ωραία Smartec (Φειδίππου 7 Χαϊδάρι, τηλέφωνο επικοινωνίας 2105820000). Πάρε και ρωτά,είναι το επίσημο service. 1
HateMe Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Smartec και καλή επιτυχία. Πες μας και τι έγινε να ξέρουμε και εμείς με τα S9 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα