Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Ετοιμάζομαι να χτίσω έναν υπολογιστή από την αρχή, και είπα να ξεκινήσω από την επιλογή επεξεργαστή. Το PC θα είναι για gaming, δεν χρειάζεται να είναι σε 4Κ ούτε σε ultra settings. Υπολογίζω γύρω στα 600-700 μόνο το κουτί. Έκανα μια μικρή αναζήτηση και κατέληξα στους παρακάτω:

AMD Ryzen 5 2600x        ~200€
AMD Ryzen 5 2600          ~161€
Intel i3 8350k                    ~170€
Intel i5 7600k                    ~240€
Intel i5 8400                      ~230€
Intel i5 7640X                   ~160€

Η αλήθεια είναι ότι κλείνω προς τον i3 αλλά για κάποιο λόγο με προβληματίζει επειδή εναι i3 και όχι i5. Θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλον επεξεργαστή.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να γράψεις κάποια πραγματάκια ακόμα....

Τι gaming σε ενδιαφέρει ? Ανέφερε τα παιχνίδια που θέλεις να πάιξεις.

Οθόνη έχεις? Αν ναι ποια έχεις? 

Η λίστα με τους επεξεργαστές μπάζει απο παντού. Εγκαταλείψετε το πλοίο είναι  οι ιντελ που παρέθεσες.. (εκτός του 8400 που ακυρώνεται λόγο υπερτιμολόγησης) 

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, η οθόνη μου δεν ειναι κάτι τρελό (LG W2240) , αλλα μαλλον θα την αλλαξω στο μελλον, Fortnite παίζω, σκοπεύω να κινηθώ στην GTX 1050ti και 16GB ram και φυσικά SSD, τροφοδοτικό στα 650W.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

για κάρτα γραφικών αν θες κοιτά προς την RX 570 8gb ειναι στα ιδια λεφτα με τις 1050ti και ειναι ποιο δυνατη πχ. https://www.skroutz.gr/s/14016011/MSI-Radeon-RX-570-8GB-ARMOR-8G-OC.html

Άρα μου προτείνεις να κινηθώ στον Ryzen 5 2600 με RX 570 8gb

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, pantelistyler είπε

Άρα μου προτείνεις να κινηθώ στον Ryzen 5 2600 με RX 570 8gb

ναι 

και όταν πας για νέα οθόνη πάρε μια με freesync για να αξιοποιησεις πλήρως τις δυνατότητες τις rx 570

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pantelistyler είπε

Καλησπέρα ,

Ετοιμάζομαι να χτίσω έναν υπολογιστή από την αρχή, και είπα να ξεκινήσω από την επιλογή επεξεργαστή. Το PC θα είναι για gaming, δεν χρειάζεται να είναι σε 4Κ ούτε σε ultra settings. Υπολογίζω γύρω στα 600-700 μόνο το κουτί. Έκανα μια μικρή αναζήτηση και κατέληξα στους παρακάτω:

AMD Ryzen 5 2600x        ~200€
AMD Ryzen 5 2600          ~161€
Intel i3 8350k                    ~170€
Intel i5 7600k                    ~240€
Intel i5 8400                      ~230€
Intel i5 7640X                   ~160€

Η αλήθεια είναι ότι κλείνω προς τον i3 αλλά για κάποιο λόγο με προβληματίζει επειδή εναι i3 και όχι i5. Θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλον επεξεργαστή.

ανοιξε καλυτερα ενα τοπικ εδω καλυτερα https://www.insomnia.gr/forums/forum/49-νέα-συστήματα-αναβαθμίσεις/ να σου προτεεινουν ολοκληρωμενη συνθεση γιατι δεν μας τα λες καλα. με 700 ευρω χωρας ανετα 1060 3gb , εφοσον παιζεις fortnite να πας σε nvidia :)

• Like 1
Δημοσ.

2600x ή 2600 με overclock και αγορά ψύκτρας (η μαμά του 2600 είναι υποτυπώδης).

Σημαντικό αν ενδιαφέρεσαι για high refresh monitor τους ryzen θα πρέπει να τους παντρέψεις με samsung b-die μνήμες 3200 CL14.

Εναλλακτικά 8400 αλλά σε τιμή κάτω από τον 2600x αν μπορείς να τον βρεις.

Τα άλλα cpu που αναφέρεις είναι παρωχημένα για gaming στους νέους τίτλους.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ilos είπε

2600x ή 2600 με overclock και αγορά ψύκτρας (η μαμά του 2600 είναι υποτυπώδης).

Σημαντικό αν ενδιαφέρεσαι για high refresh monitor τους ryzen θα πρέπει να τους παντρέψεις με samsung b-die μνήμες 3200 CL14.

Εναλλακτικά 8400 αλλά σε τιμή κάτω από τον 2600x αν μπορείς να τον βρεις.

Τα άλλα cpu που αναφέρεις είναι παρωχημένα για gaming στους νέους τίτλους.

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, θα μπορούσες να μου εξηγήσεις αν μπορείς τι είναι οι μνήμες samsung b die ??

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pantelistyler είπε

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, θα μπορούσες να μου εξηγήσεις αν μπορείς τι είναι οι μνήμες samsung b die ??

Έχεις 144 Hz monitor?

Δημοσ.

Πάρε Xbox one x μαζί με keyboard και mouse με 450 ευρώ κ θα έχεις κ καλύτερη απόδοση από ένα κουτί των 600 ευρώ  

Αν θες Pc ομως. Μάζεψε κανα 300αρι ακόμα γιατί θα έχει σημαντική διαφορά 

• Confused 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, gpapad20 είπε

Πάρε Xbox one x μαζί με keyboard και mouse με 450 ευρώ κ θα έχεις κ καλύτερη απόδοση από ένα κουτί των 600 ευρώ  

Αν θες Pc ομως. Μάζεψε κανα 300αρι ακόμα γιατί θα έχει σημαντική διαφορά 

Μακάρι να χε report το insomnia..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...