Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NIKOSKURT είπε

ξερεις τι timings πρεπει να βαλω ?

Δοκίμασε να τις βάλεις στα άλλα δύο slots που έχει η mobo κενά. Ξαναποσταρε τι έγινε.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δοκίμασε να τις βάλεις στα άλλα δύο slots που έχει η mobo κενά. Ξαναποσταρε τι έγινε.

τα εχω δοκιμασει και στα αλλα 2 . δεν επερνε τπτ... σε καποια εκανε boot αλλα ειχα crash σε αλλα δεν εκανε καν boot .. Α2 Β2 τα εχω τωρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι γραφουν οι μνημες πανω,λογικα 16-18-18-38

αν εχεις τις 16GVKB τοτε παιζει κανονικα και το XMP στην pro4 ,εσενα γιατι?

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NIKOSKURT είπε

τα εχω δοκιμασει και στα αλλα 2 . δεν επερνε τπτ... σε καποια εκανε boot αλλα ειχα crash σε αλλα δεν εκανε καν boot .. Α2 Β2 τα εχω τωρα

Σε Α2 Β2 δεν σε πάει ούτε 2993;

Bios update έκανες;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

οτι γραφουν οι μνημες πανω,λογικα 16-18-18-38

αν εχεις τις 16GVKB τοτε παιζει κανονικα και το XMP στην pro4 ,εσενα γιατι?

τις 8gb gvkb εχω .ειδικα με σκετο xmp oxi ... ουτε με manual timings.. crash συνεχεια

8 λεπτά πριν, radiohead είπε

Σε Α2 Β2 δεν σε πάει ούτε 2993;

Bios update έκανες;

εκανα update . οχι τπτ ..με timings 16-18-18-38 ! δεν προλαβενα ουτε firefox να ανοιξω !

τωρα που γραφω δοκιμασα  στα 2800 με 15-17-17-35 ...και περιμενω!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NIKOSKURT είπε

τις 8gb gvkb εχω .ειδικα με σκετο xmp oxi ... ουτε με manual timings.. crash συνεχεια

εκανα update . οχι τπτ ..με timings 16-18-18-38 ! δεν προλαβενα ουτε firefox να ανοιξω !

τωρα που γραφω δοκιμασα  στα 2800 με 15-17-17-35 ...και περιμενω!

στα 2133 παιζουν κανονικα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καποια αλλη γκαφα εχεις κανει,αν κρινω απο το cas 15 σε ryzen τοτε ειναι μαλλον η πρωτη σου φορα,κανε πειραματα.Ξεκινα απο την αρχη με clear cmos για να δουμε αν οι μνημες εχουν προβλημα στα χαμηλα 2133

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, splanis είπε

στα 2133 παιζουν κανονικα;

ναι απροβληματιστα

2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

καποια αλλη γκαφα εχεις κανει,αν κρινω απο το cas 15 σε ryzen τοτε ειναι μαλλον η πρωτη σου φορα,κανε πειραματα

16 ειναι το cas ....  δικο μου λαθος! στα 2800 ακομα παντως δεν μου εκανε κατι μεχρι τωρα  ! αν δεν θα το αφησω ετσι !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τις εχεις στο α2 β2 ετσι?

Αν εισαι σταθερος στα 2133 περασε το τελευταιο bios ,κανε clear cmos και μετα φορτωσε το xmp

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

τις εχεις στο α2 β2 ετσι?

Αν εισαι σταθερος στα 2133 περασε το τελευταιο bios ,κανε clear cmos και μετα φορτωσε το xmp

ειναι  Α2 Β2 ...  το εχω κανει και cmos reset και bios αλλα δεν το επερνε το xmp !  στα  2800 ακομα βλεπω οτι ειναι ενταξει παντως

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NIKOSKURT είπε

ειναι  Α2 Β2 ...  το εχω κανει και cmos reset και bios αλλα δεν το επερνε το xmp !  στα  2800 ακομα βλεπω οτι ειναι ενταξει παντως

Ανέβα 3066

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...