shelma Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Θελω να αγοράσω κάμερα για εσωτερικό χώρο (έξω από το διαμέρισμα μου, έχω πάρει ήδη έγκριση από τη διαχείριση ) , η οποία να στερεώνεται στον τοίχο. Θελω νυχτερινή λήψη , μεγάλη γωνία και όσο το δυνατόν μικρότερη σε μέγεθος. Μπορειτε να με βοηθήστε ;
Salvation81 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Για κατι καλο, επαναφορτιζομενο και ασυρματο (αν δεν θελεις να εχεις καλωδια ρευματος) κοιτα τις Argus της Reolink.
shelma Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Για κατι καλο, επαναφορτιζομενο και ασυρματο (αν δεν θελεις να εχεις καλωδια ρευματος) κοιτα τις Argus της Reolink. Θα την κατεβάζω για να την φορτιζω;
Salvation81 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, shelma είπε Θα την κατεβάζω για να την φορτιζω; Ε ναι με ολες τις επαναφορτιζομενες ετσι ειναι. Αν παλι θα περασεις ρευμα εκει που θα την εχεις υπαρχουν μοντελα που δεν ειναι επαναφορτιζομενα.
shelma Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Salvation81 είπε Ε ναι με ολες τις επαναφορτιζομενες ετσι ειναι. Αν παλι θα περασεις ρευμα εκει που θα την εχεις υπαρχουν μοντελα που δεν ειναι επαναφορτιζομενα. Ευχαριστω πολύ. Επειδή θέλω να πάρω 2 και ανεβαίνει πολύ το μπάτζετ, τι άποψη έχετε για την Foscam C1 ?
Salvation81 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, shelma είπε Ευχαριστω πολύ. Επειδή θέλω να πάρω 2 και ανεβαίνει πολύ το μπάτζετ, τι άποψη έχετε για την Foscam C1 ? Μετρια ποιοτητα κατασκευης, μετρια αναλυση, μετρια χαρακτηριστικα γενικα οποτε τι να σου πω ακριβως; Για τα 50ε που την βρισκεις Ελλαδα ειναι καλη αλλα αν ειναι να πας σε αυτη θα σου ελεγα να φερεις απο Κινα με γυρω στο 20αρικο κατι αναλογο (μπες Aliexpress η Banggood, γραψε rechargeable wireless camera η rechargeable IP camera και θα σου βγαλει απειρα μοντελα). Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Salvation81
deenoo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 εγω πηρα αυτην HIKVISION IP CAMERA DS-2CD2020F-I https://www.e-shop.gr/hikvision-ip-camera-ds-2cd2020f-i-bullet-d-n-ind-4mm-1080-p-PER.992666 και περιμενω να την παρω σημερα - αυριο οποτε θα σου πω και εντυπωσεις παντως απο βιντεο που ειδα φαινεται καλη
shelma Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Salvation81 είπε Μετρια ποιοτητα κατασκευης, μετρια αναλυση, μετρια χαρακτηριστικα γενικα οποτε τι να σου πω ακριβως; Για τα 50ε που την βρισκεις Ελλαδα ειναι καλη αλλα αν ειναι να πας σε αυτη θα σου ελεγα να φερεις απο Κινα με γυρω στο 20αρικο κατι αναλογο (μπες Aliexpress η Banggood, γραψε rechargeable wireless camera η rechargeable IP camera και θα σου βγαλει απειρα μοντελα). Ευχαριστω παρά πολύ για τις πληροφοριεσ ! Το πρόβλημα με το aliexpress είναι ότι αργούν να έρθουν ... Μήπως έχεις υπόψην σου κάποιο μοντέλο στην Ελλάδα γύρω στα 60€; 4 ώρες πριν, deenoo είπε εγω πηρα αυτην HIKVISION IP CAMERA DS-2CD2020F-I https://www.e-shop.gr/hikvision-ip-camera-ds-2cd2020f-i-bullet-d-n-ind-4mm-1080-p-PER.992666 και περιμενω να την παρω σημερα - αυριο οποτε θα σου πω και εντυπωσεις παντως απο βιντεο που ειδα φαινεται καλη Τέλεια! Περιμένω εντυπώσεις !
Salvation81 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, shelma είπε Ευχαριστω παρά πολύ για τις πληροφοριεσ ! Το πρόβλημα με το aliexpress είναι ότι αργούν να έρθουν ... Μήπως έχεις υπόψην σου κάποιο μοντέλο στην Ελλάδα γύρω στα 60€; Τέλεια! Περιμένω εντυπώσεις ! Αναλογα τι θελεις. Ο φιλος πιο πανω πηρε καμερα που θελει παροχη ρευματος ειτε απο πριζα, ειτε απο καλωδιωση ειτε απο PoE συσκευη με Ethernet καλωδιο. Εσυ εχεις δυνατοτητα να δωσεις ρευμα εκει που θα τις βαλεις;
shelma Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Αναλογα τι θελεις. Ο φιλος πιο πανω πηρε καμερα που θελει παροχη ρευματος ειτε απο πριζα, ειτε απο καλωδιωση ειτε απο PoE συσκευη με Ethernet καλωδιο. Εσυ εχεις δυνατοτητα να δωσεις ρευμα εκει που θα τις βαλεις; Έχω δυνατότητα να βάλω ρεύμα , αλλά αν γινόταν και χωρίς θα ήταν καλύτερα για να αποφύγω μερεμέτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα