Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θελω να αγοράσω κάμερα για εσωτερικό χώρο (έξω από το διαμέρισμα μου, έχω πάρει ήδη έγκριση από τη διαχείριση ) , η οποία να στερεώνεται στον τοίχο.

Θελω νυχτερινή λήψη , μεγάλη γωνία και όσο το δυνατόν μικρότερη σε μέγεθος. 

Μπορειτε να με βοηθήστε ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Για κατι καλο, επαναφορτιζομενο και ασυρματο (αν δεν θελεις να εχεις καλωδια ρευματος) κοιτα τις Argus της Reolink.

Θα την κατεβάζω για να την φορτιζω; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, shelma είπε

Θα την κατεβάζω για να την φορτιζω; 

Ε ναι με ολες τις επαναφορτιζομενες ετσι ειναι.

Αν παλι θα περασεις ρευμα εκει που θα την εχεις υπαρχουν μοντελα που δεν ειναι επαναφορτιζομενα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Ε ναι με ολες τις επαναφορτιζομενες ετσι ειναι.

Αν παλι θα περασεις ρευμα εκει που θα την εχεις υπαρχουν μοντελα που δεν ειναι επαναφορτιζομενα.

Ευχαριστω πολύ. Επειδή θέλω να πάρω 2 και ανεβαίνει πολύ το μπάτζετ, τι άποψη έχετε για την Foscam C1 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, shelma είπε

Ευχαριστω πολύ. Επειδή θέλω να πάρω 2 και ανεβαίνει πολύ το μπάτζετ, τι άποψη έχετε για την Foscam C1 ?

Μετρια ποιοτητα κατασκευης, μετρια αναλυση, μετρια χαρακτηριστικα γενικα οποτε τι να σου πω ακριβως; Για τα 50ε που την βρισκεις Ελλαδα ειναι καλη αλλα αν ειναι να πας σε αυτη θα σου ελεγα να φερεις απο Κινα με γυρω στο 20αρικο κατι αναλογο (μπες Aliexpress η Banggood, γραψε rechargeable wireless camera η rechargeable IP camera και θα σου βγαλει απειρα μοντελα).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

εγω πηρα αυτην HIKVISION IP CAMERA DS-2CD2020F-I  https://www.e-shop.gr/hikvision-ip-camera-ds-2cd2020f-i-bullet-d-n-ind-4mm-1080-p-PER.992666

και περιμενω να την παρω σημερα - αυριο οποτε θα σου πω και εντυπωσεις

παντως απο βιντεο που ειδα φαινεται καλη

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Μετρια ποιοτητα κατασκευης, μετρια αναλυση, μετρια χαρακτηριστικα γενικα οποτε τι να σου πω ακριβως; Για τα 50ε που την βρισκεις Ελλαδα ειναι καλη αλλα αν ειναι να πας σε αυτη θα σου ελεγα να φερεις απο Κινα με γυρω στο 20αρικο κατι αναλογο (μπες Aliexpress η Banggood, γραψε rechargeable wireless camera η rechargeable IP camera και θα σου βγαλει απειρα μοντελα).

Ευχαριστω παρά πολύ για τις πληροφοριεσ  !

Το πρόβλημα με το aliexpress είναι ότι αργούν να έρθουν ... 

Μήπως έχεις υπόψην σου κάποιο μοντέλο στην Ελλάδα γύρω στα 60€;

4 ώρες πριν, deenoo είπε

εγω πηρα αυτην HIKVISION IP CAMERA DS-2CD2020F-I  https://www.e-shop.gr/hikvision-ip-camera-ds-2cd2020f-i-bullet-d-n-ind-4mm-1080-p-PER.992666

και περιμενω να την παρω σημερα - αυριο οποτε θα σου πω και εντυπωσεις

παντως απο βιντεο που ειδα φαινεται καλη

Τέλεια! Περιμένω εντυπώσεις !

Δημοσ.
3 ώρες πριν, shelma είπε

Ευχαριστω παρά πολύ για τις πληροφοριεσ  !

Το πρόβλημα με το aliexpress είναι ότι αργούν να έρθουν ... 

Μήπως έχεις υπόψην σου κάποιο μοντέλο στην Ελλάδα γύρω στα 60€;

Τέλεια! Περιμένω εντυπώσεις !

Αναλογα τι θελεις.

Ο φιλος πιο πανω πηρε καμερα που θελει παροχη ρευματος ειτε απο πριζα, ειτε απο καλωδιωση ειτε απο PoE συσκευη με Ethernet καλωδιο.

Εσυ εχεις δυνατοτητα να δωσεις ρευμα εκει που θα τις βαλεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Αναλογα τι θελεις.

Ο φιλος πιο πανω πηρε καμερα που θελει παροχη ρευματος ειτε απο πριζα, ειτε απο καλωδιωση ειτε απο PoE συσκευη με Ethernet καλωδιο.

Εσυ εχεις δυνατοτητα να δωσεις ρευμα εκει που θα τις βαλεις;

Έχω δυνατότητα να βάλω ρεύμα , αλλά αν γινόταν και χωρίς θα ήταν καλύτερα για να αποφύγω μερεμέτια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...