Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, sriverfx είπε

Το ξέρω ότι ο καθένας παίρνει ότι του αρέσει αλλά δεν νομίζω πως πραγματικά υπάρχει σύγκριση του touchwiz με το MIUI...
Ίσως παλαιότερα να ήτανε πιο laggy αλλά για μένα πλέον είναι το καλύτερο UI στο θέμα του design και πλέον και σε ταχύτητα στα S8 & S9.

Αγαπώ touchwiz όπως το έχουν κάνει, αλλά δεν είναι πιο fast και smooth απ το MIUI 10.

Τώρα θα δούμε σε λίγο καιρό πως θα τα πάει το One UI.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HateMe είπε

Αγαπώ touchwiz όπως το έχουν κάνει, αλλά δεν είναι πιο fast και smooth απ το MIUI 10.

Δεν εχω δει πως τρεχει το MIUI σε flagship Xiaomi, αλλά με το animation scale στο μισό δε νομίζω πως το samsung experience είναι τόσο αργό.... Πέρα από αυτό σε όλα τα υπόλοιπα δεν μου αρέσει καθόλου το interface της xiaomi και όλα όσα πέρασαν από τα χέρια μου έφαγαν Nova Launcher σχεδόν άμεσα.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, madtheo είπε

Δεν εχω δει πως τρεχει το MIUI σε flagship Xiaomi, αλλά με το animation scale στο μισό δε νομίζω πως το samsung experience είναι τόσο αργό.... Πέρα από αυτό σε όλα τα υπόλοιπα δεν μου αρέσει καθόλου το interface της xiaomi και όλα όσα πέρασαν από τα χέρια μου έφαγαν Nova Launcher σχεδόν άμεσα.

Μιλάμε για το MIUI 10, όχι για το 7-8-9 κλπ. 

Άλλαξε αρκετά.

Εγώ στο S9 δεν εχω βάλει καν Nova και το έχω και αγορασμένο :P 

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος ενός S8+ εδώ και αρκετούς μήνες έχω να πω ότι ούτε lag βλέπω, ούτε stutter ούτε τίποτα. Όλο το σύστημα δουλεύει άψογα. Αυτό όμως που θεωρώ "καλή εμπειρία χρήσης" είναι η συνεργασία όλου του κινητου όσον αφορά software με hardware. Πρώτον -όπως αναφέρθηκε πιο πριν- οι εφαρμογές της Samsung όπως Mail, Notes ακόμα και το τηλέφωνο ή τα μηνύματα είναι (για μένα τουλάχιστον) μακράν ανώτερα, πιο εύχρηστα και καλοσχεδιασμένα από τα native του Android. Ακόμα και ο Browser συνεργάζεται με το κινητό για να κάνει login στις ιστοσελίδες με fingerprint ή face recognition (πράγμα που δε γίνεται με τον chrome). Επίσης πρέπει να είμαι από τους λίγους φανατικούς του bixby. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι ένα άχρηστο gimmick μόλις άρχισα όμως να το χρησιμοποιώ δε γύρισα πίσω. Τα ΠΑΝΤΑ μπορούν να γίνουν με φωνητικές εντολές και ότι δεν μπορώ να κάνω natively μπορώ να δημιουργήσω custom εντολή για να γίνεται. Ή το ότι μπορώ να έχω εφαρμογές ανοιχτές σε παράθυρα το χρησιμοποιώ όλη την ώρα. Δεν είμαι fanboy καμμιάς εταιρείας, το μόνο που θέλω να κάνω είναι τη δουλειά μου όσο πιο απλά και "ανώδυνα" γίνεται, γι'αυτό δίνω kudos εκεί που αξίζουν και κράζω εκεί που πρέπει. Και όσον αφορά το χειρισμό με το ένα χέρι... το κόλπο που μικραίνει το περιεχόμενο της οθόνης σε μια γωνία του κινητού δε σας βολεύει; Γιατί για μένα είναι υπέρ-αρκετό.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, HateMe είπε

Μιλάμε για το MIUI 10, όχι για το 7-8-9 κλπ. 

Άλλαξε αρκετά.

Εγώ στο S9 δεν εχω βάλει καν Nova και το έχω και αγορασμένο :P 

Το ίδιο και εγώ! Είχα χτυπήσει το prime όταν ήταν σε προσφορά αλλά είμαι ευχαριστημένος με το stock του S9! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, madtheo είπε

Κάτοχος midrange συσκευής σαομι ( Mi Max3)  και πάει μπάλα το miui 10.... Να σκεφτείς ότι έχω αγορασμένο εδώ και αρκετά χρόνια τον nova prime και είναι πλέον υποδεέστερος - αφού τον έχω στημένο και τον βάζω που και που σαν default launcher, αλλά βλέπω πλέον ότι το miui 10 είναι πολύ ταχύτερο και smoothness....ασε που ο χειρισμός με τα gestures είναι απολαυστικός και πολύ ανώτερος και από αυτόν της Google 

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ.
17 ώρες πριν, HateMe είπε

15 ώρες πριν, madtheo είπε

Ακριβώς αυτό που έγραψε ο madtheo, βάζεις animation scale στο 0.5
Δεν έχεις άλλο κινητό μετά αλλά η διαφορά είναι αισθητή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...