Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HateMe είπε

Εδώ με το ζόρι υπάρχουν στα S7.. 

Ειχα το Edge για λιγο ομως δεν μπορω να εχω καθαρη αποψη, σε αυτο το διαστημα ομως δεν ειχα θεμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ScorpioX777 είπε

Ειχα το Edge για λιγο ομως δεν μπορω να εχω καθαρη αποψη, σε αυτο το διαστημα ομως δεν ειχα θεμα.

Το δούλεψα πριν κανα 2 βδομάδες λίγο. (το edge) 

Το κινητό μια χαρά είναι για τα 2 χρόνια που το έχει η φίλη μου. 

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Σε ολα τα update μεχρι σημερα και στο Note 8 το δικο μου και στο S8 του γιου μου δεν εχει υπαρξει κανενα stutter(ουτε να το γραφεις δεν ξερεις) η lag.

Και να εισαι σιγουρος οτι αν υπηρχε θα ημουν ο πρωτος που θα τους εκραζα.

Ε πληρωμένος από την apple είμαι, με πήρες χαμπάρι! 😂 Με το μπαρδόν και για το ορθογραφικό, δεν θα το ξανά κάνω 😄

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, JcD είπε

Ε πληρωμένος από την apple είμαι, με πήρες χαμπάρι! 😂 Με το μπαρδόν και για το ορθογραφικό, δεν θα το ξανά κάνω 😄

Δεν ειπα οτι εισαι πληρωμενος απο κανεναν, συζητηση κανουμε και λεμε τις εμπειριες χρησης απο τις συσκευες που εχουμε.

Το να μην εκατσε καλα το update στη δικη σου συσκευη για καποιο λογο δεν παιζει...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Δεν ειπα οτι εισαι πληρωμενος απο κανεναν, συζητηση κανουμε και λεμε τις εμπειριες χρησης απο τις συσκευες που εχουμε.

Το να μην εκατσε καλα το update στη δικη σου συσκευη για καποιο λογο δεν παιζει...

Τι να πω, μάλλον είμαστε κάποιοι άτυχοι διότι πέραν του στάτερ στο συγκεκριμένο update, το οποίο συνάντησα και σε άλλους χρήστες σε γνωστό ελληνικό forum κινητής τηλεφωνίας (δεν θα έκαστε και σε αυτούς καλά), από το προτελευταίο update έχω το fingerprint sensor να δουλεύει όποτε του καπνίσει, στο σημερινό update δεν έφτιαξε αυτό. Είναι γενικό το πρόβλημα, Γκούγκλαρε το! Α, και αυτό είναι το δεύτερο 9άρι μου ε, το πρώτο πήγε πίσω αφού έχανε το mobile internet με του που έφευγα μακριά από wifi. Ήθελε reset για να το βρει. Άσκοπα το άλλαξα ως φαίνεται αφού  τα ίδια έχω και στο τωρινό κάποιες φορές! Κάνε και κάνα γκουγκλινκ περί του θέματος του νέου UI στα ξένα φόρουμς να βρεις σχόλια από σαμσουνκάκηδες αριστερά δεξιά. Οι μισοί κάνουν την προσευχή τους για το τι θα τραβήξουμε τους πρώτους μήνες! Εκεί κολλάει το σχόλιο μου!

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JcD είπε

Τι να πω, μάλλον είμαστε κάποιοι άτυχοι διότι πέραν του στάτερ στο συγκεκριμένο update, το οποίο συνάντησα και σε άλλους χρήστες σε γνωστό ελληνικό forum κινητής τηλεφωνίας (δεν θα έκαστε και σε αυτούς καλά), από το προτελευταίο update έχω το fingerprint sensor να δουλεύει όποτε του καπνίσει, στο σημερινό update δεν έφτιαξε αυτό. Είναι γενικό το πρόβλημα, Γκούγκλαρε το! Α, και αυτό είναι το δεύτερο 9άρι μου ε, το πρώτο πήγε πίσω αφού έχανε το mobile internet με του που έφευγα μακριά από wifi. Ήθελε reset για να το βρει. Άσκοπα το άλλαξα ως φαίνεται αφού  τα ίδια έχω και στο τωρινό κάποιες φορές! Κάνε και κάνα γκουγκλινκ περί του θέματος του νέου UI στα ξένα φόρουμς να βρεις σχόλια από σαμσουνκάκηδες αριστερά δεξιά. Οι μισοί κάνουν την προσευχή τους για το τι θα τραβήξουμε τους πρώτους μήνες! Εκεί κολλάει το σχόλιο μου!

Παντα θα υπαρχουν και οι ατυχοι γιαυτο υπαρχει η εγγυηση.

Δημοσ.

Εμείς με Galaxy S3 τίποτα; Δεν θα πάρουμε το επανασχεδιασμένο One UI; Έλεος ρε Samsung, 669€ έδωσα τον Ιούνιο του 2012 και έρχεσαι τώρα και λες μόνο το S8; Κανένας σεβασμός στον καταναλωτή...απο εμενα ΠΟΤΕ ξανα Samsung! TurboXακια πλεον κι αγιος ο Θεος!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Φίλε μ για δοκίμασε εργοστασιακές ρυθμίσεις     το s9 έχω και έχω σοκαριστεί δε μ έχει εμφανίσει τπτ   και έλεγα βγάλανε απροβλημάτιστηο τηλέφωνο 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Eragon1996 είπε

Φίλε μ για δοκίμασε εργοστασιακές ρυθμίσεις     το s9 έχω και έχω σοκαριστεί δε μ έχει εμφανίσει τπτ   και έλεγα βγάλανε απροβλημάτιστηο τηλέφωνο 

Έβαλα στα Public δίπλα δίπλα S9+ με Mi8+MIUI 10 κ αν είχα S9 πιστεύω θα έβαζα τα κλάματα (τουλάχιστον σε ότι αφορά ταχύτητα και UI)

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, gnsX είπε

Έβαλα στα Public δίπλα δίπλα S9+ με Mi8+MIUI 10 κ αν είχα S9 πιστεύω θα έβαζα τα κλάματα (τουλάχιστον σε ότι αφορά ταχύτητα και UI)

Ε λογικό. 

ΜIUI 10 είναι top σε smoothness, έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. 

ΥΓ. Κάτοχος S9 εδώ. 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

one handed χειρισμος σε 6,4'' ειναι δυσκολος οτι UI και να κανουν.

Δεν κραζω... Και γω μεγαλες οθονες θελω...

Απλα λεω... Οπως και αυτοι! Αφορμες και δικαιολογιες για να κανουν (και καλα) κατι καινουριο!

Οσον αφορα το καινουριο UI, οτι καινουριο - καλο ειναι.

---

Ξαναδιαβαζω το ποστ μου και καταλαβαινω οτι δεν εχω πει τιποτα απολύτως! 

5.8 inches έχει το s9 και είναι το πιο μικρό,βολικό στο κράτημα από όλες τις ναυαρχίδες της αγοράς

Όποιος επέλεξε το plus μοντέλο ήξερε και τα μείον της μεγάλης οθόνης

• Thanks 1
Δημοσ.

Στην παρουσίαση της Samsung την παράσταση "'έκλεψε" το νέο αναδιπλούμενο κινητό. Αλλά, όσοι την παρακολούθησαν ολόκληρη μπορεί να διαπίστωσαν ότι στο SOFTWARE ήταν οι μεγάλες ανακοινώσεις. Αφού η Samsung έφτασε και ξεπέρασε την Apple σε hardware και την πλησίασε σε τιμές, τώρα το βάρος φαίνεται να πέφτει στο Software. Ένα ολοκληρωμένο, πλήρες UI και User experience σταθερό και αξιόπιστο (σαν της Apple) που θα κάθεται "ολίγον" πάνω στο (open) android μόνο για το playstore. Η Samsung ετοιμάζεται για ένα μέλλον ανεξάρτητο (αλλά συμβατό*) από το android της Google.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Superuser είπε

5.8 inches έχει το s9 και είναι το πιο μικρό,βολικό στο κράτημα από όλες τις ναυαρχίδες της αγοράς

Όποιος επέλεξε το plus μοντέλο ήξερε και τα μείον της μεγάλης οθόνης

Σόρρυ μπρο. Αλλά η ιστορία των κινητών λέει ότι μονο μεγαλύτερες οθόνες να περιμένεις. 

Δεκτό αυτο που λες για το s9 με τις 5.8. Σε αυτο το κινητό δεν χρειάζεται καινουριο UI για one hand. Είναι ούτος ή άλλως. Για τα μεγαλύτερα αναφέρεται. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gnsX είπε

Το ξέρω ότι ο καθένας παίρνει ότι του αρέσει αλλά δεν νομίζω πως πραγματικά υπάρχει σύγκριση του touchwiz με το MIUI...
Ίσως παλαιότερα να ήτανε πιο laggy αλλά για μένα πλέον είναι το καλύτερο UI στο θέμα του design και πλέον και σε ταχύτητα στα S8 & S9.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...