Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν η Samsung αποκάλυψε το One UI, αρχικά υποσχέθηκε μία δοκιμαστική έκδοση για τους χρήστες συσκευής από τη σειρά Galaxy S9 και του Note9.

Σύμφωνα όμως με άρθρο του Android Authority, το One UI θα διατεθεί τελικά και για τους κατόχους των ναυαρχίδων του 2017 της Samsung, δηλαδή και των κινητών της σειράς Galaxy S8 αλλά και του Galaxy Note8.

Ακόμα δεν είναι σίγουρο πότε η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα το διαθέσει, ωστόσο υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί κάποιο διάστημα από την προγραμματισμένη παρουσίαση του One UI στις αρχές του 2019. Για άλλα υποστηριζόμενα κινητά της εταιρείας μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες.

Εξάλλου, όπως επισημαίνεται και από την ιστοσελίδα 9to5Google, ο στόχος της Samsung με το νέο UI είναι για να προωθήσει και να διευκολύνει τον one-handed χειρισμό και βεβαίως να αναδείξει χαρακτηριστικά και δυνατότητες που σχετίζονται με τις Infinity Displays. Αυτό σημαίνει ότι άλλες συσκευές μπορεί να λάβουν την αναβάθμιση Android Pie, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα αναβαθμιστούν και με το One UI, που ενδεχομένως να προορίζεται μόνο για τις higher-end συσκευές.  

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σωστή απόφαση να υποστηρίξει την μόλις περσινή ναυαρχίδα της με το νέο UI. Το εντελώς παράλογο θα ήταν να μην την υποστήριζε.

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

one handed χειρισμος σε 6,4'' ειναι δυσκολος οτι UI και να κανουν.

Δεν κραζω... Και γω μεγαλες οθονες θελω...

Απλα λεω... Οπως και αυτοι! Αφορμες και δικαιολογιες για να κανουν (και καλα) κατι καινουριο!

Οσον αφορα το καινουριο UI, οτι καινουριο - καλο ειναι.

---

Ξαναδιαβαζω το ποστ μου και καταλαβαινω οτι δεν εχω πει τιποτα απολύτως! 

Επεξ/σία από Acrobatis7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε

one handed χειρισμος σε 6,4'' ειναι δυσκολος οτι UI και να κανουν.

Δεν κραζω... Και γω μεγαλες οθονες θελω...

Απλα λεω... Οπως και αυτοι! Αφορμες και δικαιολογιες για να κανουν (και καλα) κατι καινουριο!

Οσον αφορα το καινουριο UI, οτι καινουριο - καλο ειναι.

---

Ξαναδιαβαζω το ποστ μου και καταλαβαινω οτι δεν εχω πει τιποτα απολύτως! 

Κι όμως λες μια αλήθεια. Ζητάνε όλοι gestures και ταυτόχρονα οθόνες τέρατα.. 

Πως στο καλό θα τα χειριστείτε χωρίς  κουμπιά ?

Άμα είναι να πρέπει να το έχουμε πάνω στο τραπέζι για χειρισμό ή να το έχουμε και με τα 2 χέρια συνέχεια καλά κρασιά. Σε λίγο θα θέλουμε και  τσάντα μεταφοράς όπως πάνε 

Προσωπικά δεν την παλεύω ούτε με gestures να θυμάμαι ένα κάρο βλακειες ούτε με τέρατα οθόνες που δεν μπορείς καν να κρατήσεις συσκευή.  

Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα βγάλει η Samsung αλλά κρατάω μικρό καλάθι 

Επεξ/σία από Nikolas7_7
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Η Samsung έχει πάρει εδώ και χρόνια διαζύγιο με το Software 

Σχολιάζεις σε post για το νέο UI της Samsung και λες με τα λεγόμενά σου ότι η εταιρία δεν ασχολείται με το Software🤔. Δεν βγάζει νόημα. Η Samsung αντίθετα με τα λεγόμενά σου έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με το Software τον τελευταίο καιρό. Δες τα Apps της (Samsung Browser, switch, health, Max, galaxy store) και τώρα το πολύ καλό One UI. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Σωστή απόφαση να υποστηρίξει την μόλις περσινή ναυαρχίδα της με το νέο UI. Το εντελώς παράλογο θα ήταν να μην την υποστήριζε.

Σωστή απόφαση για άλλες εταιρίες, για την Samsung δεν είναι αυτονόητο.

55 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Μια χαρά ενημερώσεις δίνει η Samsung στις ναυαρχίδες της, το καινούργιο UI ήταν θέμα σηζύτησης όχι οι ενημερώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, VasiliSung είπε

Σχολιάζεις σε post για το νέο UI της Samsung και λες με τα λεγόμενά σου ότι η εταιρία δεν ασχολείται με το Software🤔. Δεν βγάζει νόημα. Η Samsung αντίθετα με τα λεγόμενά σου έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με το Software τον τελευταίο καιρό. Δες τα Apps της (Samsung Browser, switch, health, Max, galaxy store) και τώρα το πολύ καλό One UI. 

Exactly. Οι stock εφαρμογές της Samsung είναι πολλές κλάσεις ανώτερες από οποιαδήποτε paid. Βλέπε Browser, Music, Photos, Health. Θα μου πεις τις πληρώνεις, ναι φυσικά. Αλλά προτιμώ να τις πληρώσω από πριν, να είναι ενσωματωμένες άριστα στο λειτουργικό και να έχω απίθανη εμπειρία χρήσης παρά να πάρω pure android και να βάλω μετά ότι να 'ναι και όπως παίξουν. Το ίδιο θα ισχύει και στο UI, καλοδεχούμενο.

• Thanks 2
Δημοσ.

Πάντως αν και η αναβάθμιση σε Pie θα είναι κλασικά αργοπορημένη σε σχέση με άλλες συσκευές, η Samsung φαίνεται ότι το παλεύει αρκετά με την ανάπτυξη του UI που πάντα ήταν το αδύνατο σημείο της. Το Samsung Experience είναι ήδη έτη φωτός μπροστά από το παλιό Touchwiz και ελπίζω το One να είναι ακόμα καλύτερο. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει να πέσει statering που θα πάει καπνός! Στο παραπροηγούμενο update ένιωθα ότι έχω snapdragon 820 στο s9!

Επεξ/σία από JcD
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε

Αλλος ένας τύπος που έχει μείνει στο 2010.

• Like 6
Δημοσ.

Καλή κίνηση να διαθέσει το one UI και για τα s8,s8+,note 8.Οι εταιρείες πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν χαμπάρι ότι ο καταναλωτής θέλει υποστήριξη στη συσκευή που αγοραζει,ειδικά στις ναυαρχίδες.Και υποστήριξη δεν είναι μόνο οι επιδιορθώσεις των προβλημάτων.Ευγε και εις ανώτερα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Έχει να πέσει statering που θα πάει καπνός! Στο παραπροηγούμενο update ένιωθα ότι έχω snapdragon 820 στο s9!

Σε ολα τα update μεχρι σημερα και στο Note 8 το δικο μου και στο S8 του γιου μου δεν εχει υπαρξει κανενα stutter(ουτε να το γραφεις δεν ξερεις) η lag.

Και να εισαι σιγουρος οτι αν υπηρχε θα ημουν ο πρωτος που θα τους εκραζα.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Σε ολα τα update μεχρι σημερα και στο Note 8 το δικο μου και στο S8 του γιου μου δεν εχει υπαρξει κανενα stutter(ουτε να το γραφεις δεν ξερεις) η lag.

Και να εισαι σιγουρος οτι αν υπηρχε θα ημουν ο πρωτος που θα τους εκραζα.

Εδώ με το ζόρι υπάρχουν στα S7.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...