gregory22 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, yiannis_1 είπε Κάτσε ρε gregory τα παραλές. 1ον η πειρατεία δεν έχει σταματήσει, το αντίθετο μάλλον.(Δεν είμαι υπέρ) Στο κόστος τώρα πραγματικό παράδειγμα. Αναβάθμιση gaming pc το 2012 (i5 3470 - mobo - nvidia ti 750 - 4 gb ram + psu το οποίο δεν χρειαζόταν αλλά είπα να φρεσκάριστώ) ~ 510 ευρό MSRP xbox one ~ 500 ευρό Σιγά τα αυγά και σιγά την διαφορά... Θα μου πεις μα καλά δεν αναβάθμισες από τότε? Αναβάθμισεις απο εκεί και έπειτα, (4GB ram - 256 GB ssd ~150 (δεν έγιναν μόνο για το gaming) αναβάθμιση πέρσι αρχές χρόνου vga nvidia 1060) ~ 160 ευρό γιατί πούλησα και την παλιά. Σύνολο 820 ευρό pc για 6 χρόνια- 500 ευρό xbox one για 6 χρόνια. Και σίγουρα i5 έστω και τετραετίας με 1060 είναι 2 γενιές μπροστά από τις τωρινές consoles (άσχετα αν η βιομηχανία δουλεύει με ports from consoles to pc για λόγους κόστους και δεν μπορούμε να δούμε πόσο εμετός είναι το console hardware...) Πόσο θα κρατήσει η ms το one μέχρι να το απαξιώσει με την νέα γενιά??? Επίσης 2 παιχνίδια το χρόνο του σαραντάρικου να κατεβάσεις πιο φτηνά βγαίνει το PC. (πχ 2k-fifa) Και τις εργασίες σου θα κάνεις και ένα σωρό άλλες εφαρμογές θα κατεβάσεις. Οι παιχνιδομηχανές τι κάνουν χωρίς games. Tα τούβλα κάτω απ'την tv? Πάρτι κάναν οι κονσολάδες όταν βγήκε το netflix app που μπορούσαν να κάνουν και ένα πράγμα παραπάνω με το τούβλο τους.🤣 Ξέρεις πόσα media centre apps και χωρίς συνδρομές υπάρχουν για pc 15 χρόνια τώρα πολύ πριν το netflix??? Γι αυτό και καλά κάνει η ms τώρα και βάζει keyboard mouse. Aν μπορείς με το τούβλο να browsάρεις πλησιάζεις την χρηστικότητα ενός pc και δίνεις και άλλο ένα κίνητρο αγοράς σε κάποιους. Σε μένα όχι.😋 Γιάννη, καλημερα κιόλας, είχα υπολογιστή κι έπαιζα games απο το 1995 έως πριν ένα μήνα. Ρε φίλε δε με λες και κονσολάκια αντίθετα.....με υπολογιστή μεγάλωσα. Έχω ρίξει δεν ξέρω κι εγώ πόσα ξημερώματα επάνω στο πληκτρολόγιο. Έχω κάνει πάνω απο 40 αναβαθμίσεις. Η κονσόλα φίλε μου καλέ, πρίν στη δεκαετία του 90' ήταν ένα σκουπίδι με μόνο κίνητρο να το αγοράσουν οι άσχετοι που ήθελαν απλώς να πατάνε ένα κουμπί και παίζουν δίχως να ψάχνουν ή θα χρειαστεί να μάθουν κάτι. Ο υπολογιστής ήταν και θα είναι ένα πολυεργαλεία άσχετο αν θα έχει προσφέρει καλύτερη εμπειρία σε gaming γιατί πολύ απλά δεν φτιάχτηκε μονάχα για αυτόν το λόγο. Τώρα πάμε στην κονσόλα εν έτη 2018: έχει ανέβει το επίπεδο γραφικών σε πολλές περιπτώσεις καλύτερα απο ενός υπολογιστή μπάτζετ έως 800 συνολικά με για κάρτα γραφικών gtx1060 αν το βάλεις σε μια 55' οθόνη. Για να λέμε την αλήθεια οι συγκρίσεις γραφικών γίνονται μεταξύ Xbox one X και ενός υπολογιστή με i7 8ης γενιάς με gtx1080ti έτσι? δεν θέλω να σχολιάσω τη διαφορά κόστους εδώ για τον μέσο Έλληνα. Εσύ προσωπικά μπορεί να μην έκανες αναβαθμίσεις, αλλά η πλειοψηφία εδώ στο insomnia.gr αλλάζει hardware σαν τα πουκάμισα βλέποντας τα benchmarks, μπαίνει στον πειρασμό. Πάμε τώρα στο μήλο της Έριδος....την πειρατεία! Για την πειρατεία θα σου πώ οτι ήμουν απο τους πρώτους και τίποτε άλλο.Έχω τερματίσει άπειρα gameς, σπάνια αγόραζα κάτι το οποίο ήθελα αυθεντικό. Αποτέλεσμα? 30 games παρατημένα στο σκληρό δίσκο ήδη απο την αρχή και μη μου πεί κανείς εδώ μέσα οτι δεν έχει το ίδιο φαινόμενο γιατί θα είναι ψέματα. Το πειρατικό καταρχάς δεν σου παρέχει το καλύτερο προτέρημα της εποχής μας: το online gaming με την παρέα σου, κλείνεσαι σε ένα single player και σαπίζεις. Όχι φίλε μου μετά απο τόσα χρόνια που έκανα με το παράνω όσα γράφεις, πλεον παίζω παρέα και ευχαριστιέμαι πιο πολύ το gaming. Με ένα game pass έχεις πρόσβαση σε 100 παιχνίδια ρε φίλε, είναι το ίδιο μια κονσόλας της περασμένης δεκαετίας με μια σημερινή. Αν προσθέσουμε και το ποντίκι-πληκτρολογιο που θα υποστηριζει σε 2 χρόνια θα μιλάμε για κοινά συστήματα. Στο τελευταίο κομμάτι θα αναφερθώ σε κάτι που ανέφερε ένας άλλος χρήστης "βαριουνται να καθήσουν στην καρέκλα και ξαπλώνουν στον καναπέ". Όταν αυτό το παιδί που σίγουρα είναι, όταν φτάσει σε μια ηλικία "Χ" θα αρχίζει να επισκέπτεται το γιατρό όπως τον μπακάλη της γειτονιάς και μακάρι να βγώ ψεύτης. Η απόσταση απο τη οθόνη, το καμπούριασμα και πολλά άλλα αν θεωρούνται καλύτερη περιπτωση του καναπέ τότε δεν ξέρω τι άλλο να πώ. Αυτά τα λίγα φίλε μου σορυ αν σε ζάλισα. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από gregory22 1
dinos234 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Συμφωνώ με κάποιους οι οποίοι λένε ότι δεν υπάρχει τόσο σύγκριση κονσόλας με pc αν είναι να συγκρίνουμε ένα xbox x να το συγκρίνουμε με εναν υπολογιστή ισάξια αξίας και όχι με pc τον 2 το 3 και παραπάνω σαφώς δεν υπάρχει εκεί σύγκριση αν έχω ένα xbox x και το συγκρίνω με ένα pc με 1080 ti -2080ti m.2 μνήμη ι7 η ι9 32 ραμ και παραπάνω κτλ σαφώς και υπερέχει εκεί κατά πολύ ο υπολογιστής αλλά ποσά έχει ένα xbox one x και πόσα ένα pc να βάλεις τα παραπάνω .
toyo73 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gregory22 είπε Στο τελευταίο κομμάτι θα αναφερθώ σε κάτι που ανέφερε ένας άλλος χρήστης "βαριουνται να καθήσουν στην καρέκλα και ξαπλώνουν στον καναπέ". Όταν αυτό το παιδί που σίγουρα είναι, όταν φτάσει σε μια ηλικία "Χ" θα αρχίζει να επισκέπτεται το γιατρό όπως τον μπακάλη της γειτονιάς και μακάρι να βγώ ψεύτης. Η απόσταση απο τη οθόνη, το καμπούριασμα και πολλά άλλα αν θεωρούνται καλύτερη περιπτωση του καναπέ τότε δεν ξέρω τι άλλο να πώ. Εαν αναφερεσαι σε εμενα, δεν ειμαι παιδι, παιζει να ειμαι και μεγαλυτερος απο εσενα🙂, ειμαι 46.Δεν εχω προβλημα με την μεση και δεν καθομαι στην καλυτερη καρεκλα, αλλα σε μια μετρια.Τα προβληματα με την μεση και η καμπουρα εχουν αλλα αιτια και δεν νομιζω οτι ο καναπες ειναι πιο ενδεδειγμενος απο μια καρεκλα. Τωρα " ημουν νεος και γερασα" περιμενοντας κατι τετοιο 20+ χρονια.Τωρα (γενικα μιλαω, προς ολους) γιατι το βλεπετε αρνητικα δεν καταλαβαινω.Ηταν κατι που επρεπε να γινει απο καιρο.Ο καθε ενας θα συνεχιζει να παιζει οπως εμαθε και συνηθισε.Ειδικα για single-player-δες σαν και εμενα, ειναι τελειο.Ειναι καποια παιχνιδια που θες αμεσοτητα και την οθονη κοντα, στον δικο σου χωρο.Να χανεσαι στον κοσμο του παιχνιδιου, στην ατμοσφαιρα χωρις να σε ενοχλει ο χαμος και τα φωτα του σαλονιου.Εδω ακομη και με ακουστικα εχει αλλη αισθηση το παιχνιδι. Φανταζεσαι να θες να κανεις αποστολη στο ACO και να ξεσκονιζει η γυναικα, η να θελει να δει κατι στην TV, τα ανηψακι να εχει βομβαρδισει το σαλονι κ.α."θειο τι κανεις εκει, ελα να παιξουμε". Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από toyo73 1
yiannis_1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gregory22 είπε Γιάννη, καλημερα κιόλας, είχα υπολογιστή κι έπαιζα games απο το 1995 έως πριν ένα μήνα. Ρε φίλε δε με λες και κονσολάκια αντίθετα.....με υπολογιστή μεγάλωσα. Έχω ρίξει δεν ξέρω κι εγώ πόσα ξημερώματα επάνω στο πληκτρολόγιο. Έχω κάνει πάνω απο 40 αναβαθμίσεις. Η κονσόλα φίλε μου καλέ, πρίν στη δεκαετία του 90' ήταν ένα σκουπίδι με μόνο κίνητρο να το αγοράσουν οι άσχετοι που ήθελαν απλώς να πατάνε ένα κουμπί και παίζουν δίχως να ψάχνουν ή θα χρειαστεί να μάθουν κάτι. Ο υπολογιστής ήταν και θα είναι ένα πολυεργαλεία άσχετο αν θα έχει προσφέρει καλύτερη εμπειρία σε gaming γιατί πολύ απλά δεν φτιάχτηκε μονάχα για αυτόν το λόγο. Τώρα πάμε στην κονσόλα εν έτη 2018: έχει ανέβει το επίπεδο γραφικών σε πολλές περιπτώσεις καλύτερα απο ενός υπολογιστή μπάτζετ έως 800 συνολικά με για κάρτα γραφικών gtx1060 αν το βάλεις σε μια 55' οθόνη. Για να λέμε την αλήθεια οι συγκρίσεις γραφικών γίνονται μεταξύ Xbox one X και ενός υπολογιστή με i7 8ης γενιάς με gtx1080ti έτσι? δεν θέλω να σχολιάσω τη διαφορά κόστους εδώ για τον μέσο Έλληνα. Εσύ προσωπικά μπορεί να μην έκανες αναβαθμίσεις, αλλά η πλειοψηφία εδώ στο insomnia.gr αλλάζει hardware σαν τα πουκάμισα βλέποντας τα benchmarks, μπαίνει στον πειρασμό. Πάμε τώρα στο μήλο της Έριδος....την πειρατεία! Για την πειρατεία θα σου πώ οτι ήμουν απο τους πρώτους και τίποτε άλλο.Έχω τερματίσει άπειρα gameς, σπάνια αγόραζα κάτι το οποίο ήθελα αυθεντικό. Αποτέλεσμα? 30 games παρατημένα στο σκληρό δίσκο ήδη απο την αρχή και μη μου πεί κανείς εδώ μέσα οτι δεν έχει το ίδιο φαινόμενο γιατί θα είναι ψέματα. Το πειρατικό καταρχάς δεν σου παρέχει το καλύτερο προτέρημα της εποχής μας: το online gaming με την παρέα σου, κλείνεσαι σε ένα single player και σαπίζεις. Όχι φίλε μου μετά απο τόσα χρόνια που έκανα με το παράνω όσα γράφεις, πλεον παίζω παρέα και ευχαριστιέμαι πιο πολύ το gaming. Με ένα game pass έχεις πρόσβαση σε 100 παιχνίδια ρε φίλε, είναι το ίδιο μια κονσόλας της περασμένης δεκαετίας με μια σημερινή. Αν προσθέσουμε και το ποντίκι-πληκτρολογιο που θα υποστηριζει σε 2 χρόνια θα μιλάμε για κοινά συστήματα. Στο τελευταίο κομμάτι θα αναφερθώ σε κάτι που ανέφερε ένας άλλος χρήστης "βαριουνται να καθήσουν στην καρέκλα και ξαπλώνουν στον καναπέ". Όταν αυτό το παιδί που σίγουρα είναι, όταν φτάσει σε μια ηλικία "Χ" θα αρχίζει να επισκέπτεται το γιατρό όπως τον μπακάλη της γειτονιάς και μακάρι να βγώ ψεύτης. Η απόσταση απο τη οθόνη, το καμπούριασμα και πολλά άλλα αν θεωρούνται καλύτερη περιπτωση του καναπέ τότε δεν ξέρω τι άλλο να πώ. Αυτά τα λίγα φίλε μου σορυ αν σε ζάλισα. Είμαι κυρίως pcάκιας αλλά πέρασαν απο το χέρια μου και κονσόλες. PS1 τσιπαρισμένο - Xbox original τσιπαρισμένο με 100άρη δίσκο και Evox - XBMC Πάντα εκμεταλλευόμουν τις συσκευές μου στο έπακρο δηλαδή ακολουθούσα και την modscene. Ε κάποια στιγμή αποφάσισα πως επειδή οι λειτουργίες που ζητούσα πάντα ξεπερνούσαν τις δυνατότητες και ότι ήθελε τόσο κόπο να τις πετύχω με mods ότι δεν ξαναχρειάζομαι κονσόλα. Για το online των παιχνιδιών θα συμφωνήσω μαζί σου και τα παιχνίδια που ζω μαζί τους κυριολεκτικά είναι αγορασμένα για να υποστηρίξω την εξέλιξη, ενω δεν λυπάμαι ούτε τα donation ανεξάρτητων creators στο χώρο του gaming που με ενδιαφέρει και θέλω να δω πρόοδο. Παίζω κυρίως simulators οπου τα πράγματα για τις κονσόλες χωλαίνουν και σε υποστήριξη hardware ,τιμόνια, vr glasses και σε περιεχόμενο. Υπάρχουν όμως και τα single player, υπάρχουν και τα multiplayer στην ίδια οθόνη (split screen ή turnbase) που δεν σε νοιάζει και τόσο η αγορά. Αν θέλω απλά smart features ενα android box ή μια samrt TV θα κάνει την δουλειά με πολύ λιγότερα λεφτά ρεύμα και φασαρία. Οπότε και πάλι δεν χρειάζομαι console. Απ την άλλη εσύ απολαμβάνεις την εμπειρία με μια κοσόλα, οπότε και εσυ έχεις κάνει την σωστή επιλογή. Αλλά μονόδρομος δεν είναι η κονσόλα για gaming. Αυτό είναι που ακούω και μου γυρίζουν τα λαμπάκια. Ναι εχει δημιουργηθεί μια αναστάτωση τον τελευταίο χρόνο με τις τιμές των gpu, αλλά όποιος θέλει το καλύτερο ή θέλει κάτι συγκεκριμένο πάλι σε pc θα κατευθυνθεί. Υστερόγραφο : To ξέρεις πως πλέον η πλειοψηφία παίζει σε tablet ή ακόμα και σε κινητό. Ναι υπάρχουν πολλοί που βολεύονται με αυτά. Δεν σημαίνει αυτό πως ήρθε το τέλος των κόνσολων και γενικότερα των "serious gamers' Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από yiannis_1
k_dinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 14 έχει ο μήνας, έβγαλε σε κανέναν την αναβάθμιση?
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια και σήμερα θα μοιράσουν την αναβάθμιση για πέστε λίγο, ψάχνω εδώ και καιρό κάποιο έπιπλο ή κάποια μόντα που να μπορεί να «κουμπώσει» πάνω σε πολυθρόνα, έτσι ώστε να έχω επάνω πληκτρολόγιο και ποντίκι. Εννοείται ότι προαπαιτείται να είναι σταθερό και να μην παλαντζάρει. Ψάχνω κάτι τέτοιο εδώ και πολύ καιρό για το Steam Link μου και δεν έχω βρει ικανοποιητική και φθηνή λύση* με αποτέλεσμα να ακουμπάω στα πόδια μου ένα πληκτρολόγιο της logitech με ενσωματωμένο touchpad που όπως είναι αυτονόητο αποτελεί μεσοβέζικη λύση, ενώ για gaming ούτε λόγος με τέτοιο πράγμα. Έχει καμιά ιδέα κανείς; *Τονίζω το «φθηνή», μην μου πείτε για τίποτα lapboards της Razer που αξίζουν όσο το ένα νεφρό μου και που πιθανότητα δεν βολεύουν κιόλας γιατί δεν θα είναι στιβαρά. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Malthador
gregory22 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Εαν αναφερεσαι σε εμενα, δεν ειμαι παιδι, παιζει να ειμαι και μεγαλυτερος απο εσενα🙂, ειμαι 46.Δεν εχω προβλημα με την μεση και δεν καθομαι στην καλυτερη καρεκλα, αλλα σε μια μετρια.Τα προβληματα με την μεση και η καμπουρα εχουν αλλα αιτια και δεν νομιζω οτι ο καναπες ειναι πιο ενδεδειγμενος απο μια καρεκλα. Τωρα " ημουν νεος και γερασα" περιμενοντας κατι τετοιο 20+ χρονια.Τωρα (γενικα μιλαω, προς ολους) γιατι το βλεπετε αρνητικα δεν καταλαβαινω.Ηταν κατι που επρεπε να γινει απο καιρο.Ο καθε ενας θα συνεχιζει να παιζει οπως εμαθε και συνηθισε.Ειδικα για single-player-δες σαν και εμενα, ειναι τελειο.Ειναι καποια παιχνιδια που θες αμεσοτητα και την οθονη κοντα, στον δικο σου χωρο.Να χανεσαι στον κοσμο του παιχνιδιου, στην ατμοσφαιρα χωρις να σε ενοχλει ο χαμος και τα φωτα του σαλονιου.Εδω ακομη και με ακουστικα εχει αλλη αισθηση το παιχνιδι. Φανταζεσαι να θες να κανεις αποστολη στο ACO και να ξεσκονιζει η γυναικα, η να θελει να δει κατι στην TV, τα ανηψακι να εχει βομβαρδισει το σαλονι κ.α."θειο τι κανεις εκει, ελα να παιξουμε". Όντως εσύ είσαι παππούς😁😁. Τώρα μόλις σταμάτησα το pc, γιατί παρά την άθλησή μου πήγα σε ορθοπαιδικό, γαστρεντερολόγο και οφθαλμίατρο. Η στάση της καρέκλας και γενικώς του πισινού σου δημιουργούν θέματα μέχρι και το έντερο.. Οι απαντήσεις λοιπόν ήταν "άσε την καρέκλα και όχι μπροστά σε υπολογιστή". Το xbox το έβαλα στην κρεβατοκάμαρα....γιατί το σαλόνι είναι ένας απέραντος παιδότοπος, άσε που τα. παιδιά μου δεν θα μου άφηναν το χειριστήριο ούτε για δευτερόλεπτο. Ειλικρινά πλέον δεν θα ξαναστήσω pc για games. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από gregory22
k_dinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Μια και σήμερα θα μοιράσουν την αναβάθμιση για πέστε λίγο, ψάχνω εδώ και καιρό κάποιο έπιπλο ή κάποια μόντα που να μπορεί να «κουμπώσει» πάνω σε πολυθρόνα, έτσι ώστε να έχω επάνω πληκτρολόγιο και ποντίκι. Εννοείται ότι προαπαιτείται να είναι σταθερό και να μην παλαντζάρει. Ψάχνω κάτι τέτοιο εδώ και πολύ καιρό για το Steam Link μου και δεν έχω βρει ικανοποιητική και φθηνή λύση* με αποτέλεσμα να ακουμπάω στα πόδια μου ένα πληκτρολόγιο της logitech με ενσωματωμένο touchpad που όπως είναι αυτονόητο αποτελεί μεσοβέζικη λύση, ενώ για gaming ούτε λόγος με τέτοιο πράγμα. Έχει καμιά ιδέα κανείς; *Τονίζω το «φθηνή», μην μου πείτε για τίποτα lapboards της Razer που αξίζουν όσο το ένα νεφρό μου και που πιθανότητα δεν βολεύουν κιόλας γιατί δεν θα είναι στιβαρά. Δεν περίμενα να το πω, αλλά πιθανόν να κάνει το έξυπνο τραπεζάκι!! http://www.diamantstore.gr/index.php?lang=gr&com=products&id=40#.W-wKkOgzaUk
toyo73 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gregory22 είπε Όντως εσύ είσαι παππούς😁😁. Τώρα μόλις σταμάτησα το pc, γιατί παρά την άθλησή μου πήγα σε ορθοπαιδικό, γαστρεντερολόγο και οφθαλμίατρο. Η στάση της καρέκλας και γενικώς του πισινού σου δημιουργούν θέματα μέχρι και το έντερο.. Οι απαντήσεις λοιπόν ήταν "άσε την καρέκλα και όχι μπροστά σε υπολογιστή". Το xbox το έβαλα στην κρεβατοκάμαρα....γιατί το σαλόνι είναι ένας απέραντος παιδότοπος, άσε που τα. παιδιά μου δεν θα μου άφηναν το χειριστήριο ούτε για δευτερόλεπτο. Ειλικρινά πλέον δεν θα ξαναστήσω pc για games. Ρε συ, ρωτα και αλλο γιατρο..Αποκλειεται ολα αυτα απο απο καρεκλα και PC.Ειδικα που αθλησε κιολας.Εγω παιζει να εχω να τρεξω απο τον στρατο.🤣Υπαρχουν ημερες που φυτρωνω πανε στην καρεκλα και δεν εχω προβληματα.Αλλα ειμαι φετες, αδυνατος 67-70 κιλα.
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Χαρειτε τα παιχνιδια σας. Εγω ξερω η πλειοψηφια στις κονσολες παιζει 2 3 exclusives και κυριως online κανα fortnite pubg pro evolution fifa φαινεται και απο τις πωλησεις αλλωστε. Και αν σκεφτειτε οτι ολοι εχουμε εναν υπολογιστη 500-600 ευρω και μια κονσολα κανει αλλα 400 με αυτα τα 400 περναμε μια 1070 καρτα την κοτσαραμε στον υπολογιστη μας των 600 ευρω και ειχαμε πολυ καλυτερο gaming συστημα απο οποιαδηποτε κονσολα. Το xbox για μενα δεν αξιζει καθολου δεν εχει κανενα exclusive ολα βγαινουν και σε υπολογιστη. Το ps4 εχει απλετα στουντιο και υπαρχουν 10 κορυφαια exclusives που δεν μπορεις να τα παιξεις αλλου οποτε αξιζει να το παρεις να παιξεις αυτα τα 10 και μετα πουλημα και γυρνας στον κλασεις ανωτερο υπολογιστη. 1
LeonV12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η κονσολα ειναι κατωτερη κατα πολυ συγκρινομενη με ενος υπολογιστη 1000€.Ενας pc ακιας ειναι κατα κυριο λογο χομπιστας και αρεσκεται να αναβαθμιζει να δοκιμαζει περιφεριακα να κανει overclock και γενικα να προσπαθει να το κανει πιο γρηγορο.Ενω ο κονσολακιας σκασιλα του απλα θελει να πεταει μεσα το cd και να καει για τις επομενες 3 ωρες.Οποτε αυτοι οι δυο δε θα συναντηθουν ποτε. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από LeonV12 1
gregory22 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Ρε συ, ρωτα και αλλο γιατρο..Αποκλειεται ολα αυτα απο απο καρεκλα και PC.Ειδικα που αθλησε κιολας.Εγω παιζει να εχω να τρεξω απο τον στρατο.🤣Υπαρχουν ημερες που φυτρωνω πανε στην καρεκλα και δεν εχω προβληματα.Αλλα ειμαι φετες, αδυνατος 67-70 κιλα. Ρε συ απο το πολυ καθισμα επι 25 χρονια βαλε 7 ωρες την ημερα διχβς να βαζω τις αλλες 8 ωρες της δουλειας στο γραφειο δεν ειναι δυσκολο μα χαλασεις τα ματια σου, να βγαλεις αιμοροιδες και να παθει η μεση σου.... 67 κιλα ειμουν στην 6η Δημοτικου. 106 ειμαι τωρα. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από gregory22 1
jmirko15 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Arkin είπε Χαρειτε τα παιχνιδια σας. Εγω ξερω η πλειοψηφια στις κονσολες παιζει 2 3 exclusives και κυριως online κανα fortnite pubg pro evolution fifa φαινεται και απο τις πωλησεις αλλωστε. Και αν σκεφτειτε οτι ολοι εχουμε εναν υπολογιστη 500-600 ευρω και μια κονσολα κανει αλλα 400 με αυτα τα 400 περναμε μια 1070 καρτα την κοτσαραμε στον υπολογιστη μας των 600 ευρω και ειχαμε πολυ καλυτερο gaming συστημα απο οποιαδηποτε κονσολα. Το xbox για μενα δεν αξιζει καθολου δεν εχει κανενα exclusive ολα βγαινουν και σε υπολογιστη. Το ps4 εχει απλετα στουντιο και υπαρχουν 10 κορυφαια exclusives που δεν μπορεις να τα παιξεις αλλου οποτε αξιζει να το παρεις να παιξεις αυτα τα 10 και μετα πουλημα και γυρνας στον κλασεις ανωτερο υπολογιστη. Μόνο εγώ αποφεύγω όλα τα online σε κονσόλες; :/ 13 λεπτά πριν, gregory22 είπε Ρε συ απο το πολυ καθισμα επι 25 χρονια βαλε 7 ωρες την ημερα διχβς να βαζω τις αλλες 8 ωρες της δουλειας στο γραφειο δεν ειναι δυσκολο μα χαλασεις τα ματια σου, να βγαλεις αιμοροιδες και να παθει η μεση σου.... 67 κιλα ειμουν στην 6η Δημοτικου. 106 ειμαι τωρα. Η καρέκλα φταίει και η στάση του σώματος σου.
clevercitizen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Πολύ καλό νέο, ο μοναδικός λόγος που απαξίωνα τις κονσόλες μέχρι τώρα ήταν η έλλειψη keyboard/mouse για FPS κτλ. 1
toyo73 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, gregory22 είπε Ρε συ απο το πολυ καθισμα επι 25 χρονια βαλε 7 ωρες την ημερα διχβς να βαζω τις αλλες 8 ωρες της δουλειας στο γραφειο δεν ειναι δυσκολο μα χαλασεις τα ματια σου, να βγαλεις αιμοροιδες και να παθει η μεση σου.... 67 κιλα ειμουν στην 6η Δημοτικου. 106 ειμαι τωρα. Χασε και κανενα κιλο.Μαλλον αρκετα.Κανε και διατροφη και τελος.Με τοσο βαρος τι θα κανει η μεση και ο κωλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα