Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, KilliK είπε

o μεσος console gamer δεν θα μπει σε αυτη την διαδικασια. το gaming στις κυριες μορφες του (console,pc,mobile), δεν διαφερει μονο στο hardware αλλα και στην νοοτροπια του.

εδω εχω φιλο που το γυρισε απο κονσολας σε pc gamer, αλλα συνεχιζει να παιζει με gamepad και το pc συνδεμενο  στην hdtv του σαλονιου γιατι ετσι εχει μαθει.

Φίλε το gamepad και η τηλεόραση είναι απλά καλύτερα για κάποια πράγματα δεν είναι μόνο θέμα νοοτροπίας

Εγώ προσωπικά παίζω εξίσου άνετα και με τα δύο (pc) ανάλογα τη διάθεση και το παιχνίδι

Destiny πχ παρότι παίζεται πολύ άνετα με χειριστήριο θα προτιμήσω στο μόνιτορ με ποντίκι, assassin's Creed θα προτιμήσω τηλεόραση με gamepad

Και σε μόνιτορ δηλαδή θα βγάλω gamepad αν το παιχνίδι είναι καλύτερο έτσι

Κάποια πράγματα όμως είτε δεν παίζονται καν με gamepad (total war κτλ) και κάποια άλλα δεν είναι εξίσου εύχρηστα με gamepad

Γενικά το κάθε πράγμα έχει το ιδανικό χειρισμό του καλό είναι να τα έχεις όλα

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και για εσάς που σας αρέσει να παίζετε σε χειριστήριο να σας θυμίσω ότι πάντα υπήρχαν σπαστικα άτομα στα games που παίζανε με πληκτρολόγιο και ποντίκι στους xbox one servers με τους xim4 και άλλους τέτοιους αντάπτορες άρα δεν θα αλλάξουν και πάρα πολύ τα πράγματα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Φίλε το gamepad και η τηλεόραση είναι απλά καλύτερα για κάποια πράγματα δεν είναι μόνο θέμα νοοτροπίας

Εγώ προσωπικά παίζω εξίσου άνετα και με τα δύο (pc) ανάλογα τη διάθεση και το παιχνίδι

Destiny πχ παρότι παίζεται πολύ άνετα με χειριστήριο θα προτιμήσω στο μόνιτορ με ποντίκι, assassin's Creed θα προτιμήσω τηλεόραση με gamepad

Και σε μόνιτορ δηλαδή θα βγάλω gamepad αν το παιχνίδι είναι καλύτερο έτσι

Κάποια πράγματα όμως είτε δεν παίζονται καν με gamepad (total war κτλ) και κάποια άλλα δεν είναι εξίσου εύχρηστα με gamepad

Γενικά το κάθε πράγμα έχει το ιδανικό χειρισμό του καλό είναι να τα έχεις όλα

τα FPS παιζονται καλυτερα με ποντίκι και σε κοντινη αποσταση απο την οθονη. αμφιβαλλω οτι οι περισσοτεροι κονσολακηδες θα παρατησουν το gamepad και το aim assist, για να παιξουν COD και HALO με το mouse/kb στο XBOX.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, KilliK είπε

τα FPS παιζονται καλυτερα με ποντίκι και σε κοντινη αποσταση απο την οθονη. αμφιβαλλω οτι οι περισσοτεροι κονσολακηδες θα παρατησουν το gamepad και το aim assist, για να παιξουν COD και HALO με το mouse/kb στο XBOX.

Σίγουρα ελάχιστοι θα το κάνουν

Και αν βάζουν φίλτρα με βάση το Χειρισμό απλά δεν θα περπατήσει αυτή η φάση

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Manos fot. είπε

Και για εσάς που σας αρέσει να παίζετε σε χειριστήριο να σας θυμίσω ότι πάντα υπήρχαν σπαστικα άτομα στα games που παίζανε με πληκτρολόγιο και ποντίκι στους xbox one servers με τους xim4 και άλλους τέτοιους αντάπτορες άρα δεν θα αλλάξουν και πάρα πολύ τα πράγματα.

Cheaters λέγονται αυτοί, και είναι πολύ λιγότεροι από το να ανοίξουν οι σερβερ για να μπαίνουν ελεύθερα χειριστήρια και ποντίκια να παίζουν μαζί. Θα υπάρχει φίλτρο 100% για να ξεχωρίσουν οι μεν με τους δε, και τα καραγκιοζακια με τα xim θα είναι πάλι εκεί επειδή είναι κακοί παίκτες με ηλιθια τοξική νοοτροπία. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Cheaters λέγονται αυτοί, και είναι πολύ λιγότεροι από το να ανοίξουν οι σερβερ για να μπαίνουν ελεύθερα χειριστήρια και ποντίκια να παίζουν μαζί. Θα υπάρχει φίλτρο 100% για να ξεχωρίσουν οι μεν με τους δε, και τα καραγκιοζακια με τα xim θα είναι πάλι εκεί επειδή είναι κακοί παίκτες με ηλιθια τοξική νοοτροπία. 

Κάποιοι τα χρησιμοποιούν γιατί τους βολεύει. Τώρα άμα ο απώτερος σκοπός είναι να φανεί "καλύτερος" ε ναι είναι βλαμμένος.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Malthador είπε

Μια και σήμερα θα μοιράσουν την αναβάθμιση για πέστε λίγο, ψάχνω εδώ και καιρό κάποιο έπιπλο ή κάποια μόντα που να μπορεί να «κουμπώσει» πάνω σε πολυθρόνα, έτσι ώστε να έχω επάνω πληκτρολόγιο και ποντίκι. Εννοείται ότι προαπαιτείται να είναι σταθερό και να μην παλαντζάρει. Ψάχνω κάτι τέτοιο εδώ και πολύ καιρό για το Steam Link μου και δεν έχω βρει ικανοποιητική και φθηνή λύση* με αποτέλεσμα να ακουμπάω στα πόδια μου ένα πληκτρολόγιο της logitech με ενσωματωμένο touchpad που όπως είναι αυτονόητο αποτελεί μεσοβέζικη λύση, ενώ για gaming ούτε λόγος με τέτοιο πράγμα.

Έχει καμιά ιδέα κανείς;

*Τονίζω το «φθηνή», μην μου πείτε για τίποτα lapboards της Razer που αξίζουν όσο το ένα νεφρό μου και που πιθανότητα δεν βολεύουν κιόλας γιατί δεν θα είναι στιβαρά.

εγώ είχα πάρει μόνος μου από ξυλουργείο 3 κομμάτια ξύλο, 4 ξυλόβιδες και 4 τάπες πλαστικές στο χρώμα του ξύλου για να μην φαίνονται οι βίδες. τα κάνει σε σχήμα Π όπως είναι τα τραπεζάκια και είναι κομπλέ. τότε γύρω στα 10 ευρώ.

Δημοσ.

Σήμερα κατέβασα και εγκατέστησα ένα update σε X BOX ONE X.

Αλλά δεν ανέφερε πουθενά υποστήριξη keyboard και Mouse ...μήπως είναι 1α για X box One  και μετά για το X ?? , γνωρίζει κάποιος ή μου διαφεύγει κάτι ??

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Hellfire45 είπε

Σήμερα κατέβασα και εγκατέστησα ένα update σε X BOX ONE X.

Αλλά δεν ανέφερε πουθενά υποστήριξη keyboard και Mouse ...μήπως είναι 1α για X box One  και μετά για το X ?? , γνωρίζει κάποιος ή μου διαφεύγει κάτι ??

OS version: 10.0.17763.3062 (rs5_release_xbox_dev_1811.181109-1527)

Release date

14/11/2018

Mouse and keyboard support on Xbox One

Developers now have the option to include mouse and keyboard input in their Xbox One games.

Fortnite and Warframe lead the way with the November update, with Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder and X-Morph Defense adding support later in November.

Xbox skill improvements for Cortana and Alexa

The Xbox skill for Cortana and Alexa launched last month in the U.S., and with the November release we have the first set of updates.

• Say “Hey Cortana, pair my Xbox” to any Cortana device and Cortana will automatically discover and pair with your Xbox – no signing in necessary.
  • The Xbox skill for Alexa has added support for gamers in the UK with the addition of UK English voice recognition. To get started with Alexa, just say “Alexa, open Xbox.”
  • The new navigation mode lets you use your voice as your controller. Press buttons (A, B, X, Y) and navigate around your console (up, down, left, right) – say “Start navigation mode” or “Press [button name]” to try it out!

Amazon Music app comes to Xbox One

Amazon Music is launching a brand-new app for Xbox One in the U.S. The Amazon Music app for Xbox lets Amazon Music Unlimited subscribers stream more than 50 million songs and thousands of playlists and stations through their Xbox One family of devices. Prime members can also use the app to stream more than two million songs and hundreds of playlists and stations at no additional cost to their membership with Prime Music.

Search Expansion

Search on Home now includes results from Xbox Assist and games you have “Ready to Install” or currently own as part of your memberships, including Xbox Game Pass, EA Access, and more.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, comfuzio είπε

OS version: 10.0.17763.3062 (rs5_release_xbox_dev_1811.181109-1527)

Release date

14/11/2018

Mouse and keyboard support on Xbox One

Developers now have the option to include mouse and keyboard input in their Xbox One games.

Fortnite and Warframe lead the way with the November update, with Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder and X-Morph Defense adding support later in November.

Xbox skill improvements for Cortana and Alexa

The Xbox skill for Cortana and Alexa launched last month in the U.S., and with the November release we have the first set of updates.

• Say “Hey Cortana, pair my Xbox” to any Cortana device and Cortana will automatically discover and pair with your Xbox – no signing in necessary.
  • The Xbox skill for Alexa has added support for gamers in the UK with the addition of UK English voice recognition. To get started with Alexa, just say “Alexa, open Xbox.”
  • The new navigation mode lets you use your voice as your controller. Press buttons (A, B, X, Y) and navigate around your console (up, down, left, right) – say “Start navigation mode” or “Press [button name]” to try it out!

Amazon Music app comes to Xbox One

Amazon Music is launching a brand-new app for Xbox One in the U.S. The Amazon Music app for Xbox lets Amazon Music Unlimited subscribers stream more than 50 million songs and thousands of playlists and stations through their Xbox One family of devices. Prime members can also use the app to stream more than two million songs and hundreds of playlists and stations at no additional cost to their membership with Prime Music.

Search Expansion

Search on Home now includes results from Xbox Assist and games you have “Ready to Install” or currently own as part of your memberships, including Xbox Game Pass, EA Access, and more.

Για κάποιο λόγο μετά το update όταν μπήκα στα news δέν το είχε το εν λόγο κείμενο στην αρχή ( εκτός και αν τυφλώθηκα) . Εξού και η ερώτηση μου...τώρα που απόρησα και μπήκα να δω τα news πάλι το είχε ...τέσπα τί να πώ ...γεράματα !@!!   :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τεχνολογικό φόρουμ μπορώ να πω ότι και οι μεν(pc) και οι δε(console) είστε στενόμυαλοι, ανοίγεις το Playstore σε ένα σάπιο κινητό/ταμπλετ και βλέπεις σουίτες dekstop οπως Office,Photo Editing,Video Editing κτλπ... που, στο Android με μια ελάχιστη υποστήριξη key/mouse. Αν αυριο ειχες στο Xbox  εφαρμογες "τυπου" desktop θα σε ένοιαζε η αγορά ενός pc για απλή καθημερινή χρήση?  Προσωπικά αν θεωρητικά υπήρχε αυτή η δυνατότητα κατά  την περίοδο που ήμουν φοιτητής δεν θα κοιτούσα καν την αγορα λαπτοπ/pc, οπως επίσης και σαν χρόνιος pc gamer θα κοιτουσα ανετα την αγορα μια κονσόλας που θα υποστήριζε ποντίκι/πληκτρολόγιο.

Επεξ/σία από Fil_X
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Fil_X είπε

Για τεχνολογικό φόρουμ μπορώ να πω ότι και οι μεν(pc) και οι δε(console) είστε στενόμυαλοι, ανοίγεις το Playstore σε ένα σάπιο κινητό/ταμπλετ και βλέπεις σουίτες dekstop οπως Office,Photo Editing,Video Editing κτλπ... που, στο Android με μια ελάχιστη υποστήριξη key/mouse. Αν αυριο ειχες στο Xbox  εφαρμογες "τυπου" desktop θα σε ένοιαζε η αγορά ενός pc για απλή καθημερινή χρήση?  Προσωπικά αν θεωρητικά υπήρχε αυτή η δυνατότητα κατά  την περίοδο που ήμουν φοιτητής δεν θα κοιτούσα καν την αγορα λαπτοπ/pc, οπως επίσης και σαν χρόνιος pc gamer θα κοιτουσα ανετα την αγορα μια κονσόλας που θα υποστήριζε ποντίκι/πληκτρολόγιο.

Θα ήθελα πάρα πολύ (τρελό όνειρο) να άφηνε η Microsoft να κάνουμε dual boot με κανόνικα windows μέσα. Τα Xbox θα φεύγανε κατά εκατομμύρια. Τόσο compact, powerful, stylish, vfm pc δεν θα μπορούσες να φτιάξεις. 

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
46 minutes ago, Retromaniac said:

Θα ήθελα πάρα πολύ (τρελό όνειρο) να άφηνε η Microsoft να κάνουμε dual boot με κανόνικα windows μέσα. Τα Xbox θα φύγανε κατά εκατομμύρια. Τόσο compact, powerful, stylish, vfm pc δεν θα μπορούσες να φτιάξεις. 

My thoughts exactly. Άσε μας εκεί πέρα να εγκαθιστούμε x86/x64 εφαρμογές και μετά δεν θα προλάβαινες να φτιάχνεις κονσόλες. Τα Χ1Χ θα έφευγαν σαν ζεστά ψωμάκια. 

Καταρχάς με τέτοιες τιμές θα αγόραζα δυο τρία μόνο για την δουλειά μου, θα τα καταργούσα τα PC's. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...