aris1986 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Και 60FPS να 'ναι η κονσόλα, το PC έχει 120/144/200Hz/G-Sync κλπ κλπ. Η κονσόλα PC δεν γίνεται, μην λέμε τα ίδια. Με 400€ έχεις πολλά.παραπανω στο Xbox X παρά σε ένα PC που κοστίζει 400€. 4
yokki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Διαβάζετε, ή καλύτερα κατανοείτε τι γράφει ο άλλος, ή απαντάτε σε αυτό που νομίζετε ότι έχει γράψει...; Συγκρίνει PC Ultra 4Κ με XBOX default ανάλυση. Ειπώθηκε παραπάνω ότι δεν παίζει 144Hz. Πως κολλάνε αυτά; Ξέρετε πολλούς που να βάζουν τα πάντα Ultra για να παίξουν σε 144Hz; Ξέρετε πολλούς που παίζουν σοβαρά, να βάζουν τα πάντα Ultra; Ξέρετε πολλούς που να παίζουν online που να βάζουν τα πάντα Ultra; Οι διαφορές που φαίνονται, είναι ορατές μόνο σε σύγκριση καρέ-καρέ ή δίπλα-δίπλα. Αν σας έβαζα τα video να τα δείτε χωρίς τίτλο, ελάχιστοι θα τα ξεχώριζαν. Δεν υπάρχουν αν βάλεις High ή Medium settings. Ειδικότερα δε, αν παίζεις online, όχι απλά δεν τις βλέπεις, αλλά χάνεις λεπτομέρειες που μειώνουν την ανταγωνιστικότητά σου. Όταν λοιπόν εγώ βάζω τα settings στα Low, για να έχω 144fps minimum, δε βλέπω τα κλαδάκια που εσύ νομίζεις ότι έχεις κρυφτεί από πίσω κι έτσι τρως ένα headshot που είναι όλο δικό σου και μετά με κάνεις report γιατί κλέβω. Αυτό κιόλας είναι άλλο ένα σημαντικό κομμάτι στο gaming. Βλέπουν ΟΛΟΙ τα ίδια και όχι ανάλογα τι PC έχει ο καθένας. Έτσι, είναι σημαντικό πιό ισοδύναμο το gaming σε κονσόλες, από ότι μεταξύ PCs. Και σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες, με PC παίζω. Δεν έχω καν κονσόλα. Θέλω να πάρω και το βασικότερό μου εμπόδιο είναι το gamepad. Αν φύγει από τη μέση με σωστό και αξιόπιστο τρόπο, γειά σας. Όπως λοιπόν εμένα με ενοχλούν 10 πράγματα και θέλω να γλιτώσω, αλλά υπάρχει το gamepad που είναι deal-breaker, έτσι ισχύει και σε χιλιάδες άλλους, που τα γραφικά είτε είναι αδιάφορα, γιατί δεν έχουν 1080/2080, είτε γιατί απλά δεν τους νοιάζει. τι σχέση έχει η σύγκριση με το τι settings βάζει κάποιος που παίζει competitive online; οι διαφορές στις σκιές κάνουν μπαμ στο video. άμα δεν μπορείς να τις δεις not my fault. τώρα το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να αμελήσει την διαφορά συμφωνώ. οι περισσότεροι δεν τις ψυρίζουν. αλλά όχι ότι δεν φαίνονται ή ότι δεν υπάρχουν. κάνεις λάθος. PS το χάλασες με το σχόλιο για τους θάμνους. αυτό ήταν στο Pubg παλιά. το patchaρανε και ήταν καθαρά λάθος από τους devs. οι οποίοι devs ,άσχετο με τους θάμνους, αλλά δεν το έχουν για να κάνουν σωστώ optimize ένα game και σε αυτό και σε προηγούμενους τους τίτλους.
Zaytsev Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 30 minutes ago, yokki said: τα γνωστά σχόλια που είναι σε κάθε πόστ που αφορά consoles vs. pcs. οπότε πάμε πάλι μια μπας και τα εμπεδώσουν μερικοί: 1. ότι θες υπέρογκα ποσά για gaming pcs δεν είναι απαραίτητο. ναι μεν μπορεί κανείς να φτιάξει πανάκριβα gaming pcs, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές συνθέσεις (λίγο googling) που είναι "console killers" (λόγω ότι έχουν ίδια απόδοση και ίσως και καλύτερη αναλόγως την περίπτωση) σε τιμές εφάμιλλες με τις consoles. και μην πεί κανείς ότι στο pc να μετρήσεις και την αγορά monitor επειδή απλά τότε πρέπει και στις consoles να μετρήσεις την tv. (το pc μου το είχα παλιότερα σε σαλόνι συνδεμένο σε projector και gaming με k/b ή controller (αναλόγως το game). ΥΓ προς αυτον που είπε ότι θες 3.000 για 144Hz στο pc με δεδομένο ότι 144Hz 1ms monitor βρίσκεις άνετα με 250 euros να μας πει τι κάρτες νομίζει ότι απαιτούνται. 2. pcs δεν έχουν όσοι πειρατεύουν μόνο. πάλιωσε αυτό. όπως σωστά είπε και κάποιος άλλος εδώ τα κλειδοsites έχουν πλέον πολύ λογικές τιμές και μάλιστα day one παιχνίδια τα βρίσκεις χαλαρά με 40. η οποία είναι και μια πολύ λογική τιμή βεβαίως αν κάποιος θέλει και να έχει κάτι γνήσιο και day one και με όλα τα updates και να κάνει και support άμα θέλει στους developers. 3. οι consoles ήταν και θα είναι πάντα η εύκολη λύση για κάποιον που δεν θέλει να λιβανίζει πολύ πριν παίξει ένα game (και αυτές δεν είναι πλέον plug and play όπως παλιότερα λόγω patches, content που λείπει από το φυσικό μέσο που είναι το game). 4. οι consoles δεν είναι ακόμα ούτε 1080p60 ούτε 4κ60 από την στιγμή που το upscaling δίνει και παίρνει. θα γίνουν λογικά κάποια στιγμή λογικά σε επόμενη γενιά. 5. δεν έχει νόημα η σύγκριση γραφικών ανάμεσα σε διαφορετικές πλατφόρμες άμα όλα τα settings δεν είναι το ίδιο ακριβώς. δεν μπορείς να συγκρίνεις πχ και να λείπει tessellation ή να έχει άλλο level anisotropic ή να έχει antialias κτλ. είναι λάθος η σύγκριση. πάντως θα συμφωνήσω ότι στο μάτι, σε tv και από απόσταση άμα μοιάζουν αρκετά κοντά τα γραφικά οι περισόττεροι δεν νοιάζονται, κάτι το οποίο είναι και λογικό. 1. Δεν αναφέρθηκα ούτε σε monitor, ούτε σε τηλεόραση. Αυτό είναι κοινό έξοδο και για τα δύο. Μιλάω για το μηχάνημα καθαρά. Αν θέλεις να πάρεις τα γραφικά με τα οποία συγκρίνεις στο video, ΔΕΝ μπορείς να τα πάρεις ούτε με 1000€, όχι με 350€ που κάνει η κονσόλα. 2. Επίσης δεν αναφέρθηκα σε πειρατικά. Έχω αγορασμένα τα πάντα λόγω αντίληψης αλλά και αυτό να μην ήταν, σχεδόν όλα μου τα παιχνίδια είναι online. 4. Μπορεί να μην είναι τώρα, γιατί δεν υπάρχει απαίτηση ή ανταγωνισμός. Αν όμως ένα μεγάλο μέρος μεταβεί εκεί, λόγω keyb&mouse, αυτό θα αλλάξει. Κι ενώ μιλάς για upscaling, δε σε βλέπω να μιλάς για porting, όπου ένα 70% των παιχνιδιών για PC είναι και αρκετά μάλιστα, κακό porting. 24 minutes ago, yokki said: τι σχέση έχει η σύγκριση με το τι settings βάζει κάποιος που παίζει competitive online; οι διαφορές στις σκιές κάνουν μπαμ στο video. άμα δεν μπορείς να τις δεις not my fault. τώρα το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να αμελήσει την διαφορά συμφωνώ. οι περισσότεροι δεν τις ψυρίζουν. αλλά όχι ότι δεν φαίνονται ή ότι δεν υπάρχουν. κάνεις λάθος. PS το χάλασες με το σχόλιο για τους θάμνους. αυτό ήταν στο Pubg παλιά. το patchaρανε και ήταν καθαρά λάθος από τους devs. οι οποίοι devs ,άσχετο με τους θάμνους, αλλά δεν το έχουν για να κάνουν σωστώ optimize ένα game και σε αυτό και σε προηγούμενους τους τίτλους. Για εσένα μπορεί να μην έχει σχέση, για εμένα όμως, μεγάλη. Δεν έχει κανένα νόημα να συγκρίνω κάτι που έτσι κι αλλιώς δε θα δω. Σα να συγκρίνουμε τη Ferrari που είπε ο φίλος παραπάνω τι επιδόσεις έχει στην πίστα, αλλά να την αγοράσεις για να πηγαίνεις παραλιακή και να κάνεις φιγούρα στις γκόμενες. Τις διαφορές στις σκιές, θέλω να τις δεις όταν θα σε κυνηγάνε 10 να σε φάνε. Όσο για το θάμνο, δεν αναφέρομαι στο PUBG και δεν ισχύει και αυτό που λες. Το video συγκρίνει BF-V και μου κάνει εντύπωση πως δεν πρόσεξες ότι σε κάποια σημεία λείπουν φυτά από το XBOX. Αν λοιπόν βάλεις LOW στο PC, λείπουν κι από εκεί τα φυτά, άρα μου δίνει πλεονέκτημα γιατί εγώ δεν τα βλέπω κι εσύ μπορεί να θεωρείς ότι είσαι αόρατος. Για το PUBG τώρα που ανέφερες, το χορτάρι δεν κάνει render μετά τα 200μ και αυτό ισχύει για όλους, δεν επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις. 3
yokki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Zaytsev είπε 1. Δεν αναφέρθηκα ούτε σε monitor, ούτε σε τηλεόραση. Αυτό είναι κοινό έξοδο και για τα δύο. Μιλάω για το μηχάνημα καθαρά. Αν θέλεις να πάρεις τα γραφικά με τα οποία συγκρίνεις στο video, ΔΕΝ μπορείς να τα πάρεις ούτε με 1000€, όχι με 350€ που κάνει η κονσόλα. 2. Επίσης δεν αναφέρθηκα σε πειρατικά. Έχω αγορασμένα τα πάντα λόγω αντίληψης αλλά και αυτό να μην ήταν, σχεδόν όλα μου τα παιχνίδια είναι online. 4. Μπορεί να μην είναι τώρα, γιατί δεν υπάρχει απαίτηση ή ανταγωνισμός. Αν όμως ένα μεγάλο μέρος μεταβεί εκεί, λόγω keyb&mouse, αυτό θα αλλάξει. Κι ενώ μιλάς για upscaling, δε σε βλέπω να μιλάς για porting, όπου ένα 70% των παιχνιδιών για PC είναι και αρκετά μάλιστα, κακό porting. Για εσένα μπορεί να μην έχει σχέση, για εμένα όμως, μεγάλη. Δεν έχει κανένα νόημα να συγκρίνω κάτι που έτσι κι αλλιώς δε θα δω. Σα να συγκρίνουμε τη Ferrari που είπε ο φίλος παραπάνω τι επιδόσεις έχει στην πίστα, αλλά να την αγοράσεις για να πηγαίνεις παραλιακή και να κάνεις φιγούρα στις γκόμενες. Τις διαφορές στις σκιές, θέλω να τις δεις όταν θα σε κυνηγάνε 10 να σε φάνε. Όσο για το θάμνο, δεν αναφέρομαι στο PUBG και δεν ισχύει και αυτό που λες. Το video συγκρίνει BF-V και μου κάνει εντύπωση πως δεν πρόσεξες ότι σε κάποια σημεία λείπουν φυτά από το XBOX. Αν λοιπόν βάλεις LOW στο PC, λείπουν κι από εκεί τα φυτά, άρα μου δίνει πλεονέκτημα γιατί εγώ δεν τα βλέπω κι εσύ μπορεί να θεωρείς ότι είσαι αόρατος. Για το PUBG τώρα που ανέφερες, το χορτάρι δεν κάνει render μετά τα 200μ και αυτό ισχύει για όλους, δεν επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις. θα απαντήσω μόνο σε δυο από αυτά. τα άλλα θα στα βάλω homework να τα σκεφτείς μόνος γιατί είσαι λάθος. "Τις διαφορές στις σκιές, θέλω να τις δεις όταν θα σε κυνηγάνε 10 να σε φάνε." όπως ακριβώς βλέπουν τις αντανακλάσεις των εχθρών πάνω στα αμάξια στο BFV με RTX και αντιδρούσαν γρηγορότερα από αυτούς που δεν είχαν τις αντανακλάσεις αυτές. κάπου παίζει ένα video youtube ότι δίνει αυτό competitive edge μια που σε νοιάζει τόσο. βέβαια αν είναι με RTX να έχεις 30fps και ο άλλος να έχει 100 δεν έχει νόημα αλλά στο συγκεκριμμένο video έπαιζε με πάνω από 60 (δεν έλεγε settings και λογικά ήταν η ti αλλά μην κολλήσεις εκεί). τα κακά pc ports τιμωρούνται (όπως και γενικά τα κακά game releases). δες τι πάθανε με το Arkham Origins (το οποίο ήταν τραγικό). πήγε το refund σύννεφο και το ξαναβγάλανε στο steam μετά που το στρώσανε). 1 παράδειγμα που μου ήρθε εύκολα. για περισσότερα σε κανένα forum δες.
Zaytsev Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 53 minutes ago, yokki said: όπως ακριβώς βλέπουν τις αντανακλάσεις των εχθρών πάνω στα αμάξια στο BFV με RTX και αντιδρούσαν γρηγορότερα από αυτούς που δεν είχαν τις αντανακλάσεις αυτές. κάπου παίζει ένα video youtube ότι δίνει αυτό competitive edge μια που σε νοιάζει τόσο. βέβαια αν είναι με RTX να έχεις 30fps και ο άλλος να έχει 100 δεν έχει νόημα αλλά στο συγκεκριμμένο video έπαιζε με πάνω από 60 (δεν έλεγε settings και λογικά ήταν η ti αλλά μην κολλήσεις εκεί). Πολύ απλά δε θέλεις να καταλάβεις. Πόσοι έχουν RTX; Πόσοι θα παίζουν με το RTX οn; Νομίζεις ότι το RTX αποτελεί πλεονέκτημα επειδή μπορεί να τύχει μια φορά να δεις την αντανάκλαση; Πλεονέκτημα θα έχω εγώ που θα παίζω στα low, χωρίς RTX με 144fps και μηδαμινό response time. Τέλος, στο γράφω ξανά για να κάνεις εσύ homework γιατί βλέπω δεν το εμπεδώνεις: console σημαίνει ισότητα στο παιχνίδι. Ακριβώς αυτό που γράφεις, είναι μειονέκτημα στο PC Gaming. 2 1
yiannis_1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, gregory22 είπε δεν εχουν όλοι 1000 ευρώ για μηχανήματα όμως αν με τα torrents παίζεις παιχνίδια 5ετίας και σου οκ. πλεον οι περισσότεροι εχουν στραφεί στα αυθεντικά Κάτσε ρε gregory τα παραλές. 1ον η πειρατεία δεν έχει σταματήσει, το αντίθετο μάλλον.(Δεν είμαι υπέρ) Στο κόστος τώρα πραγματικό παράδειγμα. Αναβάθμιση gaming pc το 2012 (i5 3470 - mobo - nvidia ti 750 - 4 gb ram + psu το οποίο δεν χρειαζόταν αλλά είπα να φρεσκάριστώ) ~ 510 ευρό MSRP xbox one ~ 500 ευρό Σιγά τα αυγά και σιγά την διαφορά... Θα μου πεις μα καλά δεν αναβάθμισες από τότε? Αναβάθμισεις απο εκεί και έπειτα, (4GB ram - 256 GB ssd ~150 (δεν έγιναν μόνο για το gaming) αναβάθμιση πέρσι αρχές χρόνου vga nvidia 1060) ~ 160 ευρό γιατί πούλησα και την παλιά. Σύνολο 820 ευρό pc για 6 χρόνια- 500 ευρό xbox one για 6 χρόνια. Και σίγουρα i5 έστω και τετραετίας με 1060 είναι 2 γενιές μπροστά από τις τωρινές consoles (άσχετα αν η βιομηχανία δουλεύει με ports from consoles to pc για λόγους κόστους και δεν μπορούμε να δούμε πόσο εμετός είναι το console hardware...) Πόσο θα κρατήσει η ms το one μέχρι να το απαξιώσει με την νέα γενιά??? Επίσης 2 παιχνίδια το χρόνο του σαραντάρικου να κατεβάσεις πιο φτηνά βγαίνει το PC. (πχ 2k-fifa) Και τις εργασίες σου θα κάνεις και ένα σωρό άλλες εφαρμογές θα κατεβάσεις. Οι παιχνιδομηχανές τι κάνουν χωρίς games. Tα τούβλα κάτω απ'την tv? Πάρτι κάναν οι κονσολάδες όταν βγήκε το netflix app που μπορούσαν να κάνουν και ένα πράγμα παραπάνω με το τούβλο τους.🤣 Ξέρεις πόσα media centre apps και χωρίς συνδρομές υπάρχουν για pc 15 χρόνια τώρα πολύ πριν το netflix??? Γι αυτό και καλά κάνει η ms τώρα και βάζει keyboard mouse. Aν μπορείς με το τούβλο να browsάρεις πλησιάζεις την χρηστικότητα ενός pc και δίνεις και άλλο ένα κίνητρο αγοράς σε κάποιους. Σε μένα όχι.😋 Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από yiannis_1 1 3 1
toyo73 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, KilliK είπε πως θα την ανοιξει; ενα kb/mouse interface για να δουλεψει σωστα χρειαζεται και την απαραιτητη εργονομικη διαρρύθμιση, την οποια δεν θα βρεις σε ενα console gaming room το οποιο συνηθως ειναι το σαλονι, με ενα κοντο τραπεζακι και τον παικτη να παιζει στα 2.5 μετρα μακρια απο την τηλεοραση καθισμενος σε καναπε η πολυθρονα. ειναι ευπροσδεκτο αυτο που κανει η ΜΣ, αλλα νομιζω οτι θα υιοθετηθει απο μια μικρη μονο μεριδα των console gamers, οποτε τα ειδη παιχνιδιων που αναφερεις θα εξακολουθουν να ειναι μια niche αγορα στις κονσολες. Επειδη, εκτος απο το μπυροκοιλαδικο παιξιμο στον καναπε στο σαλονι, απο 3-4 μετρα μακρυα, με πιτσες και μπυρες και βρωμα απο τα τσιγαρα, υπαρχει και το σοβαρο.Οσοι το τιμησουν, το setup τους θα ειναι καθηστοι στην καρεκλιτσα τους, και οχι ξαπλωμενοι, η σταυροποδι.Σοβαρες δηλαδη καταστασεις, FPS-αδικες.Κατι ομοιο με το PC, αλλα με xbox.Τι καλυτερο να παιζεις RDR 2 ετσι H corsair το επιασε το νοημα και ξεκινησε. 12 1
yokki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Zaytsev είπε Πολύ απλά δε θέλεις να καταλάβεις. Πόσοι έχουν RTX; Πόσοι θα παίζουν με το RTX οn; Νομίζεις ότι το RTX αποτελεί πλεονέκτημα επειδή μπορεί να τύχει μια φορά να δεις την αντανάκλαση; Πλεονέκτημα θα έχω εγώ που θα παίζω στα low, χωρίς RTX με 144fps και μηδαμινό response time. Τέλος, στο γράφω ξανά για να κάνεις εσύ homework γιατί βλέπω δεν το εμπεδώνεις: console σημαίνει ισότητα στο παιχνίδι. Ακριβώς αυτό που γράφεις, είναι μειονέκτημα στο PC Gaming. αφού δεν έχεις δει ότι πάει μπάλα και με το rtx on τι σχολιάζεις; και τι σημασία πόσοι το έχουν και πόσοι δεν το έχουν εγώ σου ανέφερα ένα παράδειγμα τι μπορεί να γίνει με αυτό που προφανώς σαν αδιάβαστος θεωρείς ότι μόνο θα σέρνεται με rtx on. έχεις κολλήσει σε αυτά που είπε. όπως σου είπα κάνε λίγο το homework σου και έλα πάλι διαβασμένος. 1
InNomine Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Zaytsev είπε Και σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες, με PC παίζω. Δεν έχω καν κονσόλα. Θέλω να πάρω και το βασικότερό μου εμπόδιο είναι το gamepad. Αν φύγει από τη μέση με σωστό και αξιόπιστο τρόπο, γειά σας. Αδερφέ αν το πρόβλημα σου είναι το gamepad, μην ανησυχείς. Θέμα συνήθειας ειναι καθαρά. 20 χρόνια ήμουν στα PC, αλλά βαρέθηκα να τα σκάω σε hardware. Τελικά κατέληξα να παίζω σε PS4 Pro και οχι μόνο έμαθα να χρησιμοποιώ το gamepad σε single player games, αλλα παίζω άνετα πια και Battlefield 1 online και το γουσταρω. Όσο για τους high end master race PCαδες, πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν οτι ειναι η μειοψηφία. Γι' αυτό θα παίρνουν κατά βάση κακογραμμένα games και σάπια ports απο κονσόλες και θα τρέχουν να αγοράσουν την καινούρια FarΤX που θα δείχνει τη σκόνη που σηκώθηκε όταν ο παίχτης έκλασε, ώστε να έχουν το πλεονέκτημα... Ο άλλος ο ημίθεος πιο πίσω μιλάει για τις σκιές στο Battlefield V... Δηλαδή όταν παίζει online και γύρω του γίνεται της πουτ@ν@ς το μαγκάλι, κάθεται και κοιτάει αν είναι καλή η σκιά... Κάτι τέτοιες μαλακίες ακούω και διαβάζω τόσα χρόνια και παράτησα τα PC. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από InNomine 6 1
AnimaTronic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, InNomine είπε Είναι πως τη βρίσκει ο καθένας φίλε! Άλλος γουστάρει να τα σκάει σε hardware για να έχει κορυφαία γραφικά και smoothness και άλλος γουστάρει να τα σκάει σε κονσόλες για να παίζει αραχτός στον καναπέ του. Καλό και κακό δεν υπάρχει. Υπάρχουν γούστα! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από AnimaTronic
Apaleytos80 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ιδανικό είναι να έχεις και κονσόλα και pc,το καθένα έχει την χάρη του.Το high end pc gaming είναι όντως ακριβό,αλλά υπάρχουν στο pc διαβαθμίσεις ανάλογα την τσέπη σου ειδικά αν ασχολείσαι με το σπορ και δεν σε πειράζει να δουλεύεις με μεταχειρισμενα. Έναν ι5 2ης/3ης γενιάς μια kαρτουλα 4GB ,8GB ram και παίζεις μια χαρά και με το ίδιο μηχάνημα κάνεις την δουλειά σου,σερφαρεις,βλέπεις καμία ταινία. Όλα σε ένα νοικοκυρεμενα, ειδικά αν είσαι μπατηρακι παίζεις και κανα f2p game να περνάει η ώρα. Ένα άλλο καλό με τα pc parts είναι οτι δεν πάνε χαμένα. Ενας Ε8400 ακόμα κάνει για σερφαρισμα, ένας ι5 η ακόμα καλύτερα ι7 του 2012 καλύπτει τους περισσοτερους "gamers".Τώρα άμα θέλετε 4κ gaming σε pc πάμε σε 1080/ΤΙ + οπότε το σπορ αρχίζει να ακριβαίνει. Εδω φτάσανε να πουλάνε κάρτες γραφικών στη τιμή ενός φτηνού καινούριου 100cc+ παπιού. Τα γούστα πληρώνονται... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Apaleytos80
KilliK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, toyo73 είπε Επειδη, εκτος απο το μπυροκοιλαδικο παιξιμο στον καναπε στο σαλονι, απο 3-4 μετρα μακρυα, με πιτσες και μπυρες και βρωμα απο τα τσιγαρα, υπαρχει και το σοβαρο.Οσοι το τιμησουν, το setup τους θα ειναι καθηστοι στην καρεκλιτσα τους, και οχι ξαπλωμενοι, η σταυροποδι.Σοβαρες δηλαδη καταστασεις, FPS-αδικες.Κατι ομοιο με το PC, αλλα με xbox.Τι καλυτερο να παιζεις RDR 2 ετσι H corsair το επιασε το νοημα και ξεκινησε. o μεσος console gamer δεν θα μπει σε αυτη την διαδικασια. το gaming στις κυριες μορφες του (console,pc,mobile), δεν διαφερει μονο στο hardware αλλα και στην νοοτροπια του. εδω εχω φιλο που το γυρισε απο κονσολας σε pc gamer, αλλα συνεχιζει να παιζει με gamepad και το pc συνδεμενο στην hdtv του σαλονιου γιατι ετσι εχει μαθει. 1
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, aris1986 είπε Με 400€ έχεις πολλά.παραπανω στο Xbox X παρά σε ένα PC που κοστίζει 400€. Μόνο που ένας υπολογιστής θα κάνει ακόμα 1000 πράγματα. Η κονσόλες αξίζουν μόνο για τα exclusives. Ούτε uw έχουν ούτε πολλά fps ούτε mods ούτε reshades ούτε backward compatibility ούτε δυνατότητα αναβάθμισης ούτε τίποτα. Έφαγα 6 χρόνια στη μάπα κονσόλες λόγω budget.
aris1986 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε Μόνο που ένας υπολογιστής θα κάνει ακόμα 1000 πράγματα. Η κονσόλες αξίζουν μόνο για τα exclusives. Ούτε uw έχουν ούτε πολλά fps ούτε mods ούτε reshades ούτε backward compatibility ούτε δυνατότητα αναβάθμισης ούτε τίποτα. Έφαγα 6 χρόνια στη μάπα κονσόλες λόγω budget. Kουτσα στραβα ολοι εχουμε εναν υπολογιστη των 400€+ για word, Youtube και δεν ξέρω τι. Ας κανει 1000 πραγματα παραπανω, το θεμα ειναι με 400€ Χbox παιρνεις ενα 800€ σε γραφικα pc επειδη καποιοι πιασαν τον παπα απο τα @@ και κανουν mining για να γινουν Σωρες. We are the Victims here... 2
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, aris1986 είπε Kουτσα στραβα ολοι εχουμε εναν υπολογιστη των 400€+ για word, Youtube και δεν ξέρω τι. Ας κανει 1000 πραγματα παραπανω, το θεμα ειναι με 400€ Χbox παιρνεις ενα 800€ σε γραφικα pc επειδη καποιοι πιασαν τον παπα απο τα @@ και κανουν mining για να γινουν Σωρες. We are the Victims here... Έδωσες 400 σε υπολογιστή και άλλα 400 σε κονσόλα. 800 δηλαδή. Με 800 περνεις τούμπανο pc που και κάνει τα πάντα και παίζεις τα πάντα εκτός από τα 10 exclusives του ps4. Emulators του wii switch που παίζουν πολύ καλύτερα από την ίδια την κονσόλα. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Arkin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα