Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, Menelegr said:

Υπάρχουν διάφορες οι οποίες είναι ξεκάθαρες......τα γυαλιά από που τα παίρνω;;

Σε έναν καλό οφθαλμίατρο γιατί τα χρειάζεσαι το συντομότερο όπως φαίνεται...

• Like 5
  • Sad 1
  • Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Menelegr είπε

Χαίρω πολύ ,και τι να λέει;φοράνε μήπως και τα ίδια  μοτέρ;όχι βέβαια , δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης,το ίδιο ισχύει PC Vs consoles,ας είμαστε αντικειμενικοί.

2 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Σε έναν καλό οφθαλμίατρο γιατί τα χρειάζεσαι το συντομότερο όπως φαίνεται...

Να σου κλείσω ραντεβού;μάλλον τα έχεις περισσότερη ανάγκη φίλε μου.....

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

λολ

Assassins Creed Odyssey, Far Cry 5, NBA 2K19 κλπ κλπ κλπ

για να δουμε για ποσο ακομη.....ο πειρατης πλεον κλειστός κι αυτη τη φορα προφανως για παντα. απο το 1993 ασχολούμαι φίλε μου ξερω τι παιζει.

Επεξ/σία από gregory22
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Βρείτε τις διαφορές, ειδικά παίζοντας online...
Ο νικητής κερδίζει ένα ζευγάρι γυαλιά...

Εσύ δηλαδή δεν βλέπεις διάφορα?

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Menelegr είπε

Πολλά φίλε μου ...σίγουρα δεν τον κάνει η κονσόλα ....ειδικά σε ηλικίες γεννηθείς πριν του 85 δεν υπάρχει η κονσόλα .....

φυσικά και υπάρχει, μην υπερβάλλεις 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gregory22 είπε

για να δουμε για ποσο ακομη.....ο πειρατης πλεον κλειστός κι αυτη τη φορα προφανως για παντα.

υπαρχουν 1000δες σαιτ, δεν ξερεις για τι πραγμα μιλας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

υπαρχουν 1000δες σαιτ, δεν ξερεις για τι πραγμα μιλας

"one site to control  all others"....τωρα κατάλαβες απο που τα έπαιρναν και τα άλλα site. θεμα χρόνου είναι απλά δυστυχώς και στο λεω για τελευταια φορά. pcακιας ειμαι και εκανα αυτα που κανεις εις 100απλουν, οχι ασχετος

Επεξ/σία από gregory22
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gregory22 είπε

"one site to control  all others"....τωρα κατάλαβες απο που τα έπαιρναν και τα άλλα site. θεμα χρόνου είναι απλά δυστυχώς και στο λεω για τελευταια φορά. pcακιας ειμαι και εκανα αυτα που κανεις εις 100απλουν, οχι ασχετος

Τότε θα ξέρεις ότι για απαγόρευση τορεντς μιλάμε τα τελευταία 10 χρόνια αλλά πάντα βρίσκεται λυση,😉

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gregory22 είπε

Από που τα έπαιρναν ; Το piratebay υπολειτουργεί τα τελευταία χρόνια, αν εννοείς αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adtakhs είπε

Με τέτοια κίνηση και με γνώμονα τις τιμές των καρτών γραφικών στα pcs,  βλέπω το pc gaming να πεθαίνει την επόμενη 3ετία ....

Με αυτήν την κίνηση παραδέχτηκαν την υπεροχή του gaming στο PC που ανέκαθεν είχε πληκτρολόγιο & ποντίκι, text chats, game server browsers, ΜΜΟ παχνίδια, και mods. Με πληκτρολόγιο και ποντίκι θα είναι τουλάχιστον πλέον εύκολη η συμμετοχή σε text chats και η επιλογή server με το ποντίκι (αντί για αυτοματοποιημένα matchmaking), αν φυσικά ένα παιχνίδι κονσόλας θα έχει αυτά τα features.

Τώρα έγινε πολύ πιο ξεκάθαρο το ότι το Xbox είναι άλλος ένας προσωπικός υπολογιστής, που όμως δεν μπορεί να κάνει όλα αυτά που μπορεί να κάνει ένα PC όπως π.χ. το να τρέξει desktop εφαρμογές (όχι απλά UWP apps), και σίγουρα δεν μπορεί να προσφέρει την ίδια εμπειρία γραφικών και FPS με εκείνη ενός ακριβού PC.

Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, τουλάχιστον για το Xbox, κατέρρευσαν τα exclusives;;; Είχαν πει δηλαδή ότι αγοράζοντας ένα παιχνίδι για την μία πλατφόρμα ότι θα το έχεις και για την άλλη... αλλά ας μας επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος της κονσόλας το τι πραγματικά συμβαίνει.

Τέλος πάντων, το selling point της κονσόλας αυτήν τη στιγμή είναι το ότι μπορούμε να αποκτήσουμε έναν φορητό υπολογιστή για παιχνίδια με τιμή που δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε σε καμία περίπτωση εάν κάναμε μόνοι μας μια σύνθεση PC κομμάτι-κομμάτι.

Αν δεν καταφέρουν λοιπόν να κρατήσουν σε λογικές τιμές τις κονσόλες, δεν θα είναι το PC gaming αυτό που θα πεθάνει αλλά οι κονσόλες. Οι τιμές για τις κονσόλες φαίνεται να αυξάνονται σε κάθε νέα γενιά και με πολύ δυσκολία τις κρατάνε χαμηλές.

Πλέον κυμαίνονται στα 300-500 ευρώ. Αν στο μέλλον δούμε μεγαλύτερες τιμές π.χ. 500-700 θα αρχίσει να χάνεται σιγά σιγά το νόημα αγοράς κονσόλας όσο κλείνει το gap μεταξύ τιμής κονσόλας και τιμής ενός καλού PC. "Γιατί να μην δώσεις παραπάνω χρήματα για να έχεις κάτι που κάνει τα πάντα και παίζει και παιχνίδια;", μας λέει συνέχεια το υποσυνείδητό μας. Άλλωστε υπολογιστή παίρνουμε ούτως ή άλλως όλοι όσοι παίρνουμε κονσόλες. Οπότε το σκεπτικό του παίρνω desktop PC στα 700 ευρώ (όχι για να παίζω παιχνίδια, αλλά για όλα τα υπόλοιπα) και κονσόλα στα 500-700 ίσως γίνει σκεπτικό "παίρνω ένα desktop PC στα 1500 ευρώ και τελειώνω". Και με όλα αυτά τα ωραία micro ATX κουτιά που βγαίνουν (που όμως χωράνε και μητρικές ATX) με χερούλια στην κορυφή τους, είναι σαν να έχεις φορητό υπολογιστή.

• Like 3
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Zaytsev είπε

Αυτό το μοντέλο θα εξαφανιστεί πολύ γρήγορα. Όλα πάνε σε συνδρομές.

Εννοείς να προσπαθήσει να κάνει κάτι σαν το xbox που έφαγε το κράξιμο του αιώνα και πάτωσε σε αυτή τη γενιά; Sounds like a plan.

Επίσης, εγώ στην θέση σου δεν θα χαιρόμουν για τα Windows μιας και βλέπω το επόμενο να φοράει 10άρια..

Επεξ/σία από jmirko15
Δημοσ.
4 minutes ago, jmirko15 said:

Εννοείς να προσπαθήσει να κάνει κάτι σαν το xbox που έφαγε το κράξιμο του αιώνα και πάτωσε σε αυτή τη γενιά; Sounds like a plan.

Άνοιξε τα μάτια σου φίλε μου και κοίτα γύρω σου. Τα πάντα σε συνδρομή πάνε. Σε λίγο θα έχεις συνδρομή στο φούρνο.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Άνοιξε τα μάτια σου φίλε μου και κοίτα γύρω σου. Τα πάντα σε συνδρομή πάνε. Σε λίγο θα έχεις συνδρομή στο φούρνο.

Πετυχημένο μοντέλο το συνδρομητικό. Αυτό με τα μάτια να το κοιτάξεις όμως..

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Από που τα έπαιρναν ; Το piratebay υπολειτουργεί τα τελευταία χρόνια, αν εννοείς αυτό.

υπολειτουργούσε αλλά με το που έπεφτε ανέβαινε μέσα σε 12 ώρες απο άλλο σέρβερ και σε 24 ανακτούσε όλους τους διαμοιραστές. είδωμεν λοιπόν τώρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...