Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, dpolal είπε Τελικά το τροφοδοτικό ήταν, όπως στο είχα πεί. Ναι έτσι... Μερικές φορές σε θέματα hardware το ψάξιμο είναι αναπόφευκτο.
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Στις 20/12/2018 στις 7:34 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Ναι έτσι... Μερικές φορές σε θέματα hardware το ψάξιμο είναι αναπόφευκτο. Κι εγω στα΄ λεγα...!🙂 Force 500 σου΄βαλε η΄ Deer με ~20-25 ευρώ λογικά.. 2
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Είναι από τις πιο κλασικές βλάβες. Όταν ένα pc δεν ανοίγει όπως πρέπει μετά από ώρες κλειστό υπάρχει θέμα με το τροφοδοτικό. Και σε αυτές τις περιπτώσεις το 1ο που κάνουμε είναι δοκιμή άλλου τροφοδοτικό. Δεν είδα νωρίτερα το θέμα παρόλο αυτά στο είπαν άλλα παιδιά. 1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε Κι εγω στα΄ λεγα...!🙂 Force 500 σου΄βαλε η΄ Deer με ~20-25 ευρώ λογικά.. Τα ρέστα μου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Κι εγω στα΄ λεγα...!🙂 Force 500 σου΄βαλε η΄ Deer με ~20-25 ευρώ λογικά.. Mε 50 ευρω εργασια και τροφοδοτικο και που μου το εφερε απο Καλλιθεα -Μεταμορφωση δεν ξερω τι εβαλε αλλα κατι τετοιο θα εβαλε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Στις 22/12/2018 στις 11:02 ΜΜ, ZELOMOTH είπε Κι εγω στα΄ λεγα...!🙂 Force 500 σου΄βαλε η΄ Deer με ~20-25 ευρώ λογικά.. Approx 500w τελικα εβαλε .
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Κάθε πρωί πριν το φαγητό να κάνεις και μια προσευχούλα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Κάθε πρωί πριν το φαγητό να κάνεις και μια προσευχούλα. Τοσο ο τραγικα ειναι τα πραγματα ???????
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Εμ δεν ρωτάς πρώτα. Αν διαβασες το θεμα ειχα προβλμα με το pc και το πηγα χωρις να ξερω τι θελει αλλαγμα . Οπως και να εχει αυτος που το εβαλε οτι και να παθει ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα το αλλαξει αν και δεν νομιζω οτι θα αντεξει τοσα χρονια οσα εχω ηδη το pc δηλαδη αλλα 10.Θα αλαλξω pc πριν χαλασει αυτο .
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Σε αυτό αναφέρομαι. Στο είπαν ότι μια πιθανή βλάβη είναι το τροφοδοτικό. Έπρεπε να του πεις να σε ενημερώσει πρώτα αν το πρόβλημα είναι στο τροφοδοτικό και να κουβεντιάσετε τι θα βάλει. Έκανες και μια ερώτηση εδώ και θα έβαζες ένα κανονικό τροφοδοτικό. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Σε αυτό αναφέρομαι. Στο είπαν ότι μια πιθανή βλάβη είναι το τροφοδοτικό. Έπρεπε να του πεις να σε ενημερώσει πρώτα αν το πρόβλημα είναι στο τροφοδοτικό και να κουβεντιάσετε τι θα βάλει. Έκανες και μια ερώτηση εδώ και θα έβαζες ένα κανονικό τροφοδοτικό. Εγινε τοσο φρηγορα που δεν προλαβαινα .Οπως και να εει αυτος ειναι και εξωτερικος συνεργατης σε μεγαλο επαγγαλματικο χωρο και δεν θα μου κανει λαδια γιατι δεν τον συμφερει .Εχω παρει 3-4 pc και ιδιωτικα απο αυτον χωρις προβλημα πολλα χρονια τωρα αλλα και προσφατα μονο κεντρικη μοναδα για τον γιο μου 900 ευρω με κομματια που διαλεξε ο γιος.Απο οτι μου ειχε πει ο γιος σε skroutz εκαναν 1200 ευρω . Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα