Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολοι λίγο πολύ το λένε ότι δεν χρειάζεται να τα πληρώσεις με διάφορους τρόπους αλλά κανείς δεν λέει ότι υπάρχει νόμος που δεν τα πληρώνεις. Αυτά μόνο στην wind, δεν είναι τυχαίο ότι είναι κακόφημη και είναι και ένα ακόμα βέλος στην φαρέτρα σου για να μην τους έχεις καμιά εμπιστοσύνη. 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε νέα, τον κάλεσαν ξανά σήμερα το πρωί (έτσι τους είχε πει) και όταν αυτός αρνήθηκε του απάντησαν πως στο συμβόλαιο θα γράφει πως αν τυχόν υπάρξει πρόστιμο θα το πληρώσουν αυτοί. Επειδή του είχα πει εγώ να απαντήσει όχι, ανταποκρίθηκε αρνητικά και δυστυχώς δεν θα μάθουμε τι ισχύει. Αν ήταν από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία θα το έψαχνα παραπάνω ή θα τους έλεγε να καλέσουν εμένα με απευθείας αλλά με τη Wind όπως είπα δεν ασχολούμαστε. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, chsam είπε

Το πιο απλο που εκανα εγω και ξεφτιλιζοντουσαν, τους ελεγα θα δεχτω αν μου στειλουν ενυπογραφη δηλωση (ειτε της εταιριας ειτε του προισταμενου τους) οτι αναλαμβανουν οποιαδηποτε τελη ακυρωσης ή λοιπες χρεωσεις......και φυσικα καταπιναν την γλωσσιτσα τους

Ωραία απαντηση, θα το χρησιμοποιήσω σε επομενο τρολάρισμα που θα κάνω μαζί τους. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, isay είπε

Ωραία απαντηση, θα το χρησιμοποιήσω σε επομενο τρολάρισμα που θα κάνω μαζί τους. 

Δεν θα στο πρότεινα...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, vagos789 είπε

Οι ανθρωποι παλευουν να βγαλουν το μεροκαματο.

Δεν ειναι νομικοι,δεν εχουν ιδεα,ενα παραμυθι τους λενε και το σερβιρουν οπως το ακουν.

Καποιοι ειναι φοιτητες οπως πολλοι εδω μεσα.

Αν και σου απαντησανε και αλλοι, δεν θελω να το αφήσω ασχολιαστο.

Και εγώ στη δουλειά μου, παλευω για το μεροκάματο και τα τελευταία χρόνια παρα πολύ. Αυτό όμως δεν μου δινει κανενα δικαιωμα να κάνω απάτες (και δε μιλώ μονο για το νομικό κομμάτι). Μπορει κάποιες φορές να μην πω κάποια λεπτομέρεια (πχ οτι κάτι εχει μικροτερη εγγύηση απο το αλλο), αλλά δεν θα πω ψέματα προκειμένου να βάλω χέρι στα λεφτά κάποιου.

Πέρα απο αυτό ακομα και να δεχτουμε το τεκμηριο της "άγνοιας" στα πρώτα 5 τηλεφωνήματα θα έχουν ακουσει αντιλογο οτι δεν ισχύει και στα πρωτα 10 σιγουρα κάποιος θα τους εχει πει οτι λενε ψέματα. Εκει ένας νοήμων άνθρωπος και με ελάχιστο επιπεδο συνείδησης θα αμφέβαλε για το guideline και θα ρωτουσε τον προϊσταμενο του ή θα προσπαθούσε να το διασταυρώσει και οχι να συνεχίσει να λεει την ιδια παραμυθα στο 100ο τηλεφωνο γιατί τον νοιαζει μονο η τσέπη του. Αυτα λοιπον τα άτομα καλά κάνω και τα δουλευω ή τους χαλάω το σκορ στις πωλήσεις και το ιδιο θα εκαναν και αυτοι αν η μάνα, ο πατέρας, ο αδερφός, η κοπέλα του επεφτε θύμα απο τετοιους τηλεφωνητές. 

Θα δεχομουν να μου ελεγες οτι η εξαπάτηση ειναι στην ανθρωπινη φυση, σε αλλους λιγο και σε αλλους πολύ, αλλά να λυπάμαι αυτόν που συνειδητά μου λεει ψέματα, δεν θα το κάνω. 

• Like 6
Δημοσ.
6 ώρες πριν, randomcat είπε

Εγώ τους είχα πει ότι έχω έως 1 Gbps από Tesla και οπότε δεν ενδιαφέρομαι και εκείνοι επέμεναν ότι δεν υπάρχει αυτό που λέω αντί να μπουν στο νόημα...

Αυτό θα πρότεινα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fabricated είπε

Δεν θα στο πρότεινα...

Γιατί; Στειλτε το συμβόλαιο να το μελετήσω με το δικηγορο μου και να φαινεται γραπτα η δεσμευση. Θα αρνηθουν οποτε θα το γυρισω και πάλι στην εικονα "μπορει να τσιμπησει το θυμα" και αφου του φαω αλλα 10 λεπτα να μου τα πει παλι, θα το βαλω να με πάρει ξανα τηλεφωνο συγκεκριμένη ώρα και θα του λεω τα ιδια. Αμα με πετυχει σε χαλαρή φαση, απο το να βλέπω τηλεοραση, πιο πολύ διασκεδάζω με το "δουλεμα στο δουλεμα"

1 λεπτό πριν, Fabricated είπε

Αυτό θα πρότεινα 

Εννοειται οτι θα εμπλουτιζω με ιδεες και προτάσεις το ρεπερτοριο μου. Χαβαλε κάνω με τις μαλακιες που προσπαθουν να μου πασάρουν. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλως ηρθατε στον κόσμο των πωλήσεων. Οι πωλητες ακολουθούν οδηγιες ειδάλως παίρνουν πόδι. Συνηθως επικρατούν αυτοί που μπορούν να σου πουλήσουν και την μάνα τους.

Σιγά την απάτη για τα 150 ευρώ που θα χρεωθείς εαν διακοψεις την σύνδεση. Αν δειτε σε αλλους κλάδους που χάνουν τεραστια ποσά και οικονομιες ζωης γιατί οι πωλητες τους κοροιδευουν. Θα ηθελα να βαλω μια σκηνη από τον ΛΥΚΟ ΤΗΣ WALLSTREET με τον LEonardo DiCAprio  οπου ειναι μια πραγματική ιστορία πως κοροιδεουν τους πελάτες από το τηλεφωνο και δυστυχως αυτο ισχυει ακόμα και σήμερα. Οποτε οταν σας μιλαει καποιος στο τηλεφωνο για καποιο προιον να εχετε αυτη την σκηνη στο μυαλό σας.

https://www.youtube.com/watch?v=c1Vtzn3MZyA

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγω για να μην μου πιασουν την κουβεντα τους το ξεκοβω από την αρχη ότι δεν με ενδιαφερει .Αν επμενουν τους λεω ότι εχω vdsl με isdn που μονο ο ΟΤΕ δινει και είναι αληθεια .

Αν και εχω τον αριθμο στο Μητροω να μην με παιρνουν τηλεφωνα κανενα αποτέλεσμα.

Νομίζω ότι δίνει και η FORTHNET 

Δημοσ.

Τα ίδια και σε μένα προχθές, η πρόταση ήταν άκρως δελεαστική και εκτός των άλλων δεν πλήρωνα ούτε φορητότητες αλλά ούτε διακοπή συμβολαίου λόγω του καινούργιου ''νόμου''. Εν τω μεταξύ πάντα όταν τους λέω δώστε μου ένα τηλέφωνο να το σκεφτώ και να σας πάρω η απάντηση είναι ότι η προσφορά είναι μόνο για σήμερα (όποια κι αν είναι).

• Sad 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Τα ίδια και σε μένα προχθές, η πρόταση ήταν άκρως δελεαστική και εκτός των άλλων δεν πλήρωνα ούτε φορητότητες αλλά ούτε διακοπή συμβολαίου λόγω του καινούργιου ''νόμου''. Εν τω μεταξύ πάντα όταν τους λέω δώστε μου ένα τηλέφωνο να το σκεφτώ και να σας πάρω η απάντηση είναι ότι η προσφορά είναι μόνο για σήμερα (όποια κι αν είναι).

Ετσι τους εχουν πει να λενε.... Δεν φταινε τα παιδια των 500 ευρω .

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Nαι δεν διαφωνώ, γι αυτό άλλωστε και δεν τους βρίζω ή βάζω τις φωνές, ότι του λένε κάνουν. Και ανάθεμά με αν παίρνουν εστω και 500€

Στο 8ωρο καθαρα 480 ευρω .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε

Είναι μια απο τις στη μεθοδολογια πωλησεων και δουλευει σε μεγαλο ποσοστο (για διαφορους λογους). Αυριο, μεθαυριο, κλπ την ιδια προσφορά θα δινουν αλλά αν κάποιος θελει πραγματικα να το σκεφτεί απαντα κοφτα "αν θελετε να κανετε πωληση καλεστε με αυριο να σαςς απαντησω" και θα το κανουν

Δημοσ.

Μάγκες γνωστός μού δεν πλήρωσε ένα τελευταίο υπόλοιπο κοντά στα 50 ευρώ. Τον πήραν μιας φορά έκανε λίγο θέατρο-κλάψα φεύγω στο εξωτερικό μόνιμα και δεν τον ξαναενοχλησαν. Έχει καμία διετία που έγινε. Και τον πρόστιμο δεν μπήκε στην εφορία.

Το μόνο θέμα είναι εάν ξαναπάει στον ίδιο παροχο θα ξαναεμφανιστει. Δήλ κλαιν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...