Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί, κάλεσαν τον πατέρα μου από τη Wind για να του κάνουν μία προσφορά για σταθερό και internet στο σπίτι. Η προσφορά ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα αλλά σαν πάροχο δεν την εκτιμάμε πολύ την εταιρεία (έχουμε και προηγούμενα). Τέλος πάντων για να τους αποφύγει λέει πώς έχουμε ακόμη ένα χρόνο υπόλοιπο συμβολαίου με τον τωρινό πάροχο και πως δεν θα ήθελε να πληρώσει κάποιο πρόστιμο. Η απάντηση ήταν πως έχει βγει νόμος που καταργεί αυτού του είδους τα πρόστιμα και πως μπορεί να φύγει όποτε θέλει. Ισχύει κάτι τέτοιο; Εγώ ήξερα για εντός 14 ημερών μετά των υπογραφών πως μπορεί να γίνει η ακύρωση, αλλά μετά από ένα χρόνο με υπόλοιπο άλλον ένα δεν έχω ακούσει κάτι.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 minutes ago, frozex said:

σαν πάροχο δεν την εκτιμάμε πολύ την εταιρεία (έχουμε και προηγούμενα)

και έχετε κι έναν επιπλέον λόγο να μην την εκτιμάτε, όταν οι τηλεπλασιέδες της επιχειρούν να σας εξαπατήσουν λέγοντας ψέμματα πως δήθεν έχουν καταργηθεί με νόμο οι ποινές των συμβολαίων...

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, frozex είπε

Σήμερα το πρωί, κάλεσαν τον πατέρα μου από τη Wind για να του κάνουν μία προσφορά για σταθερό και internet στο σπίτι. Η προσφορά ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα αλλά σαν πάροχο δεν την εκτιμάμε πολύ την εταιρεία (έχουμε και προηγούμενα). Τέλος πάντων για να τους αποφύγει λέει πώς έχουμε ακόμη ένα χρόνο υπόλοιπο συμβολαίου με τον τωρινό πάροχο και πως δεν θα ήθελε να πληρώσει κάποιο πρόστιμο. Η απάντηση ήταν πως έχει βγει νόμος που καταργεί αυτού του είδους τα πρόστιμα και πως μπορεί να φύγει όποτε θέλει. Ισχύει κάτι τέτοιο; Εγώ ήξερα για εντός 14 ημερών μετά των υπογραφών πως μπορεί να γίνει η ακύρωση, αλλά μετά από ένα χρόνο με υπόλοιπο άλλον ένα δεν έχω ακούσει κάτι.

Εγυγα απο την καρεκλά με τα γέλια

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, frozex είπε

Ευτυχώς εσένα σου έκοψε να ρωτήσεις, φαντάσου τώρα ποσος κοσμος θα την πατήσει και θα τα σκάσει στον προηγουμενο πάροχο του. Οταν με παιρνουν τετοιοι και μου λενε αερολογίες τους τρολάρω μεχρι να βαρεθω. Και δε θα κάνουν πωληση και θα τους φάω χρόνο να μην καλέσουν αλλους. Μάλιστα πολλες φορές τους λεω να με παρουν ξανα τηλεφωνο γιατί πρεπει να το συζητήσω με τη γυναικα μου ή γιατί εχω και προσφορα απο αλλη εταιρεία ή γιατί θελω να το σκεφτω και αλλες τετοιες μπουρδες. Μάλιστα καθε φορά τους βάζω να μου πουν αναλυτικα τι προσφέρει το πακέτο για να τα σημειωσω ή τους κάνω και ηλιθιες ερωτήσεις του στυλ "το ρουτερ θέλει ρευμα; " ή "δεν έχω υπολογιστη, πως θα έχω ιντερνετ".

Και μην ακουσω κανεναν να λεει οτι χαλάω το μεροκάματο κάποιου, γιατί αυτο δεν ειναι μεροκάματο, ειναι συνειδητή απάτη.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εγω για να μην μου πιασουν την κουβεντα τους το ξεκοβω από την αρχη ότι δεν με ενδιαφερει .Αν επμενουν τους λεω ότι εχω vdsl με isdn που μονο ο ΟΤΕ δινει και είναι αληθεια .

Αν και εχω τον αριθμο στο Μητροω να μην με παιρνουν τηλεφωνα κανενα αποτέλεσμα.

Δημοσ.

εμένα μου έχει τύχει να τους απαντήσω πως δεν έχουν καταργηθεί οι ποινές,

και εκείνοι να επιμένουν και να μου λένε ότι δεν τα ξέρω !

.

μεροκαματιάρηδες πλασιέδες, ξέρω τί τους χρειάζεται...

Δημοσ.

Το πιο απλο που εκανα εγω και ξεφτιλιζοντουσαν, τους ελεγα θα δεχτω αν μου στειλουν ενυπογραφη δηλωση (ειτε της εταιριας ειτε του προισταμενου τους) οτι αναλαμβανουν οποιαδηποτε τελη ακυρωσης ή λοιπες χρεωσεις......και φυσικα καταπιναν την γλωσσιτσα τους

• Like 2
Δημοσ.

Οι ανθρωποι παλευουν να βγαλουν το μεροκαματο.

Δεν ειναι νομικοι,δεν εχουν ιδεα,ενα παραμυθι τους λενε και το σερβιρουν οπως το ακουν.

Καποιοι ειναι φοιτητες οπως πολλοι εδω μεσα.

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως είναι πολύ άσχημο ακόμα και αυτοί που ξεκινούν την επαγγελματική τους ζωή, να μαθαίνουν στην απάτη

μετά λέμε γιατί ο καθένας στην κοινωνία βγάζει την ουρά του απ'΄εξω κάθε που κοιτάζει την πάρτη του και ούτε αναλαμβάνει ατομική ευθύνη ακόμα κι όταν συνεργεί σε απάτες κατά συρροή...

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Οι ανθρωποι παλευουν να βγαλουν το μεροκαματο.

Δεν ειναι νομικοι,δεν εχουν ιδεα,ενα παραμυθι τους λενε και το σερβιρουν οπως το ακουν.

Καποιοι ειναι φοιτητες οπως πολλοι εδω μεσα.

Κανένας δεν είπε να μην βγάλουν μεροκάματο αλλά όχι με κομπίνα .

Επειδή λοιπόν δεν είναι νομικοί ! όπως λες και εσύ θα ήταν καλύτερο να άκουγαν αυτά που τους λες και να μην συνεχίσουν το ψέμα που τους έχουν πει από τα κεντρικά να πλασάρουν.  Κάποιοι που δεν ξέρουν θα μπουν σε μπελάδες και μετά δεν θα βγάλουν άκρη , λέγοντας : <<εμένα ο Τηλεφωνικός εκπρόσωπος μου είπε και αυτό.>> αλλά είναι κάτι που αν δεν το λέει το συμβόλαιο δεν θα το έχεις. 

Πχ Δικό μου  ήταν μια που επέμενε στην μάνα μου ότι αν βάλει το πρόγραμμα  της,  θα έχει δωρεάν ακόμα και στους Ιατρούς που έχουν εδώ και χρόνια σταθερή χρέωση και έλεγε αφού έχετε 500λ προς όλους! Μέγα ψέμα δλδ. 

• Like 1
Δημοσ.

Κανένας δεν είπε να μην βγάλουν μεροκάματο αλλά όχι με κομπίνα .

ε σου λέει, είναι πολύ λογικό να βγάζουν κάποιοι άνθρωποι χρήματα με κομπίνα, αρκεί τα χρήματα αυτά να μην είναι πολλά και να τα μοιράζονται με το αφεντικό

για το αν τα θύματα της απάτης τρέχουν να μαζέψουν τις πολλαπλάσιες ζημιές, ποιός νοιάζεται μωρέ...

Ελλάς

Δημοσ.

Εγω μόλις ακουω wind με την μια παταω το κοκκινο κουμπακι του τηλεφωνου μου ασχέτως αν μιλαει η δεν μιλαει η πωλήτρια, πέραν του οτι εχω όλους τους αριθμούς τους σε  blacklist αλλα μερικές φορές -σπανια- μου ξεφεύγουν :) :) 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, isay είπε

[...]

Και μην ακουσω κανεναν να λεει οτι χαλάω το μεροκάματο κάποιου, γιατί αυτο δεν ειναι μεροκάματο, ειναι συνειδητή απάτη.

Συμφωνώ και επαυξάνω!

• Like 1
Δημοσ.

Πάγια τακτική της Wind εδώ κ τουλάχιστον 5 χρόνια! Τους έχω τρελάνει όσες φορές με πήρανε και είχα χρόνο να σπαταλήσω :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τους είχα πει ότι έχω έως 1 Gbps από Tesla και οπότε δεν ενδιαφέρομαι και εκείνοι επέμεναν ότι δεν υπάρχει αυτό που λέω αντί να μπουν στο νόημα...

Επεξ/σία από randomcat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...