Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, τον τελευταιο καιρο, αφου εβαλα καινουρια καρτα γραφικων και αναγκαστικα εκανα και update στο bios τρωει κατι κολληματα το pc. 
Συγκεκριμενα, τρωει με το που ανοιξω 4-5 παραθυρα μαζι στο chrome! Τοτε βγαζει το μηνυμα "αναμονη για προσωρινη μνημη", μετεπειτα κολλαει (ολο το συστημα) για 10 δευτερολεπτα και τελικως δουλευει κανονικα!
Αυτο γινεται καθε φορα που θα ανοιξω 3-4 παραθυρα σε νεα καρτελα στο chrome και μονο τοτε. Στο μοζιλα δεν υπαρχει τετοιο προβλημα πχ.
Παιζει να ειναι απο το τελευταιο αθλιο update των win10? Παιζει να εχει παιχτει κατι χοντρο με το update bios? Παιζει κανας ιος?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μετά που έκανες Update το bios, έκανες και επαναφορά στα defaults τις ρυθμίσεις του bios;

Οχι, να κανω μεσω του συστηματος? Ή να αφαιρεσω την μπαταρια για λιγα λεπτα? 
Το φοβαμαι λιγο το θεμα με BIOS γιατι δεν το εχω δουλεψει και πολυ.. η αναβαθμιση του ειναι ο,τι πιο εξτριμ εχω κανει

Δημοσ.

Μέσα από το bios είναι αρκετό. Συνήθως επιβάλλεται μετά από bios update το restre to defaults.

Δεν είναι όμως σίγουρο ότι μπορεί να φταίει κάτι τέτοιο αλλά κάντο για καλό και κακό.

Δημοσ.

Επειδη αναφέρεις οτι σε mozilla δεν το κάνει, εχεις στο chrome κάποιο adblocker όπως πχ το ublock origin ή οχι;

Επισης στο κανει σε συγκεκριμενα sites ή δεν εχουν κανενα κοινο;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, isay είπε

Επειδη αναφέρεις οτι σε mozilla δεν το κάνει, εχεις στο chrome κάποιο adblocker όπως πχ το ublock origin ή οχι;

Επισης στο κανει σε συγκεκριμενα sites ή δεν εχουν κανενα κοινο;

Ναι οντως μου το κανει μονο με το Chrome. Εχω extensions και adblocker αλλα τα ειχα και πριν για χρονια... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...