thelos257 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα σας παιδια συνδεω τον εξωτερικο μου σκληρο δισκο ο οποιος ηταν εσωτερικος και τον εβαλα σε ενα κουτι και τον μεταστρεψα σε εξωτερικο τον συνδεω με τον επιτραπεζιο μου υπολογιστη αναβοσβηνει το λαμπακι του μπλε κοκκινο ταυτοχρονα αλλα δεν δουλευει τον δειχνει στον υπολογιστη μου τοπικος δισκος Ε και δεν αναβει μπορουμε να μαθουμε ποιο ειναι που οφειλεται το προβλημα αυτο ; Παντως τον ειχα 2 μηνες εκτος κουτιου. WD Blue 1TB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 15 hours ago, thelos257 said: Καλησπερα σας παιδια συνδεω τον εξωτερικο μου σκληρο δισκο ο οποιος ηταν εσωτερικος και τον εβαλα σε ενα κουτι και τον μεταστρεψα σε εξωτερικο τον συνδεω με τον επιτραπεζιο μου υπολογιστη αναβοσβηνει το λαμπακι του μπλε κοκκινο ταυτοχρονα αλλα δεν δουλευει τον δειχνει στον υπολογιστη μου τοπικος δισκος Ε και δεν αναβει μπορουμε να μαθουμε ποιο ειναι που οφειλεται το προβλημα αυτο ; Παντως τον ειχα 2 μηνες εκτος κουτιου. WD Blue 1TB δοκιμαζεις εκτος κουτιου για να δεις αν φταιει ο δισκος η το κουτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, poulinos είπε δοκιμαζεις εκτος κουτιου για να δεις αν φταιει ο δισκος η το κουτι. Στο ιδιο κουτι φιλε μ εβαλα και αλλους 2 σκληρους δισκους οποτε το κουτακι ειναι αψογο δεν υπαρχει θεμα ουτε με την τροφοδοσια ουτε και με το κουτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 11 hours ago, thelos257 said: Στο ιδιο κουτι φιλε μ εβαλα και αλλους 2 σκληρους δισκους οποτε το κουτακι ειναι αψογο δεν υπαρχει θεμα ουτε με την τροφοδοσια ουτε και με το κουτι. μπορει προβλημα στην πλακετα εκτος αν τον βλεπει κανονικα μπαινεις μεσα και απλα σου λεει να τον κανεις format οποτε εκει μπορει να εχει γινει κατι με το filesystem και ειτε να θελει να φτιαχτει είτε να πας για recover αν εχεις αρχεια που τα θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα