Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα pc από το '10 και θα ήθελα να προβώ σε μια αναβάθμιση για να μπορώ να παίζω κάποια games normal και να μην πέφτει το fps.
PC Specs:                                                                           Game  Min/Max Reqs:
CPU: Intel Core i7 [email protected]                                    Intel Core i5 760/Intel Core i7 4770
RAM:4Gb                                                                            4Gb(8gb για invidia)/8gb

K.Γραφικών:GeForce 480GTX 2Gb                                Geforce Gtx 560 2Gb/Geforce GTX 960 4GB
Motherboard:P6T Se(socket 1366)                               -/-

Μπορώ να κάνω κάποιες ενέργειες για αρχή π.χ. να αγοράσω RAM και μια GPU για να την κουμπώσω στη μητρική.Δεν με ενδιαφέρει να παίζει στο Ultra HD αρκεί να μην πηγαίνει το fps 

απο το 10 έως 1 όταν είμαι  με πολύ κόσμο.Όπως επίσης. δεν μου είναι δυνατό να ανοίξω έναν broswer όταν τρέχω τα games,ή να τρέξω κάποιο άλλο πρόγραμμα.Η χρήση της RAM πηγαίνει στο 97 έως 98%.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, procostas1 είπε

και RAM

Αναλογα, οι περισσοτερες μητρικες τοτε ειχαν DDR2 και ελαχιστες DDR3.

Να βαλεις DDR2 τωρα δεν ειναι οτι πιο ευκολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE/specifications/

6 x DIMM, Max. 24 GB, DDR3 2000(O.C.)*/1866(O.C.)*/1800(O.C.)*/1600(O.C.)/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory
Triple channel memory architecture
Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 
*Hyper DIMM support is subject to the physical characteristics of individual CPUs. 
*Refer to www.asus.com or this user manual for the Memory QVL(Qualified Vendors Lidts).

Επεξ/σία από procostas1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, procostas1 είπε

https://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE/specifications/

6 x DIMM, Max. 24 GB, DDR3 2000(O.C.)*/1866(O.C.)*/1800(O.C.)*/1600(O.C.)/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory
Triple channel memory architecture
Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 
*Hyper DIMM support is subject to the physical characteristics of individual CPUs. 
*Refer to www.asus.com or this user manual for the Memory QVL(Qualified Vendors Lidts).

Ναι τωρα ειδα το μοντελο το ειχα προσπερασει.

Και παλι δεν θεωρω πως αξιζει να αρχισει να αναβαθμιζει 10ετιας μηχανημα, αν ειναι να βαλει RAM, Καρτα Γραφικων και SSD αφενος θα εχει bottleneck απο τον επεξεργαστη στα παιχνιδια και αφετερου θα πεταξει τις RAM πιο μετα αν φτιαξει αλλο μηχανημα (χωρια το οτι τωρα θα παρει 2.5" SSD ενω μετα ενας NVMe M.2 θα ειναι πολυ ανωτερη λυση).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

CPU
    Intel Core i7 930 @ 2.80GHz 
    Bloomfield 45nm Technology
RAM
    4,00GB Dual-Channel DDR3 @ 535MHz (8-8-8-20)
Motherboard
    ASUSTeK Computer INC. P6T SE (LGA1366)  
Graphics
    W2243 (1920x1080@60Hz)
    1535MB NVIDIA GeForce GTX 480 (NVIDIA)   
Storage
    465GB Western Digital WDC WD5001AALS-00L3B2 ATA Device (SATA )  
Optical Drives
    HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device
    DTSOFT Virtual CdRom Device
Audio
    Realtek High Definition Audio

Αυτό,είναι σχεδόν αναλυτικά τα specc του pc 

@Peter04  Ο σκληρός είναι Western Digital 3.5inch 500gb,cooler δεν ξέρω τι έχω,δεν θυμάμαι δηλαδή.Τώρα το budget έως 300€.

@procostas1 Ram,σίγουρα θέλω να βάλω είναι low,έχω 2 Dual-Channel DDR3 @ 535MHz.Για το bottleneck διάβασα κάποια πράγματα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι.

@Salvation81 Δεν με βλέπω να αγοράζω νέο pc σε βάθος 3ετιας τουλάχιστον οπότε...Σκέφτηκα να αναβαθμίσω λίγο αυτόν.Οι Ram είναι DDR3

Επεξ/σία από Xristos Polizos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Xristos Polizos είπε

CPU
    Intel Core i7 930 @ 2.80GHz 
    Bloomfield 45nm Technology
RAM
    4,00GB Dual-Channel DDR3 @ 535MHz (8-8-8-20)
Motherboard
    ASUSTeK Computer INC. P6T SE (LGA1366)  
Graphics
    W2243 (1920x1080@60Hz)
    1535MB NVIDIA GeForce GTX 480 (NVIDIA)   
Storage
    465GB Western Digital WDC WD5001AALS-00L3B2 ATA Device (SATA )  
Optical Drives
    HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device
    DTSOFT Virtual CdRom Device
Audio
    Realtek High Definition Audio

Αυτό,είναι σχεδόν αναλυτικά τα specc του pc 

@Peter04  Ο σκληρός είναι Western Digital 3.5inch 500gb,cooler δεν ξέρω τι έχω,δεν θυμάμαι δηλαδή.Τώρα το budget έως 300€.

@procostas1 Ram,σίγουρα θέλω να βάλω είναι low,έχω 2 Dual-Channel DDR3 @ 535MHz.Για το bottleneck διάβασα κάποια πράγματα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι.

@Salvation81 Δεν με βλέπω να αγοράζω νέο pc σε βάθος 3ετιας τουλάχιστον οπότε...Σκέφτηκα να αναβαθμίσω λίγο αυτόν.Οι Ram είναι DDR3

ωραια αρχικα γ μενα παιρνεις γ μενα εναν χεον χ5650 μεταχειρισμενο απο το site με κανα 40ρι , μετα παιρνεις δυο 4αρες ραμ στα 1600 με κανα 40ρι και μετα βαζεις και  εναν ssd καινουργιο οπως τον crucial bx500 240gb που εχει καινουργιος στα 40 και τελος  με τα υπολοιπα λεφτα που θα σ μείνουν παιρνεις μεσα αππο το site me 120-130 ευρω μια gtx 1050ti 4gb και καθαρισες !!!!!!!!

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Xristos Polizos είπε

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα pc από το '10 και θα ήθελα να προβώ σε μια αναβάθμιση για να μπορώ να παίζω κάποια games normal και να μην πέφτει το fps.
PC Specs:                                                                           Game  Min/Max Reqs:
CPU: Intel Core i7 [email protected]                                    Intel Core i5 760/Intel Core i7 4770
RAM:4Gb                                                                            4Gb(8gb για invidia)/8gb

K.Γραφικών:GeForce 480GTX 2Gb                                Geforce Gtx 560 2Gb/Geforce GTX 960 4GB
Motherboard:P6T Se(socket 1366)                               -/-

Μπορώ να κάνω κάποιες ενέργειες για αρχή π.χ. να αγοράσω RAM και μια GPU για να την κουμπώσω στη μητρική.Δεν με ενδιαφέρει να παίζει στο Ultra HD αρκεί να μην πηγαίνει το fps 

απο το 10 έως 1 όταν είμαι  με πολύ κόσμο.Όπως επίσης. δεν μου είναι δυνατό να ανοίξω έναν broswer όταν τρέχω τα games,ή να τρέξω κάποιο άλλο πρόγραμμα.Η χρήση της RAM πηγαίνει στο 97 έως 98%.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

Λοιπον οπως ειπε και ο φιλος απο πανφω παιρνεις δυο ραμ τεσσαρες στα 1600 40Ε ενα ssd για μενα πηγαινε εδω https://www.skroutz.gr/s/13867031/Samsung-860-Evo-250GB.html?from=best_picks πες

αρα ειμαστε στα 92.μπορεις να βαλεις και ενα xeon αμα θες και βρεις να πουλησεις το δικο σου κανενα 30αρι εισαι κομπλε με 10Ε ουσιαστικα πες ειμαστε γυρω στα 100Ε .΅και μετα βαλε ειτε μια gtx1050ti με 120-130 η καμια gtx 970 με κανενα 150αρι και εισαι κομπλε.

επισης τι τροφοδοτικο εχεις?

Δημοσ.

Απλα οτι μνημες παρεις τις πετας με το νεο μηχανημα αυτο ειναι ολο. Αλλα αν οντως δεν θα φτιαξεις καινουργιο για τα επομενα 3 χρονια ενταξει μικρο το κακο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xristos Polizos είπε

@life is music Μάλιστα,οκ θα το ψάξω περισσότερο για αυτό που μου είπες.Ευχαριστώ!!

@Peter04 Κομπλέ ευχαριστώ!!Έχω το silverstone strider gold 750W.

Αψογο τροφοδοτικο μια χαρα εισαι ολα οκ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...