Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τα εργα του Stan μεγαλωσα με τη σειρα μου και γω και θυμαμαι τον εαυτο μου μικρο παιδι να ζηταω στο πατερα μου να με παει σινεμα να τα δω.. Τουλαχιστον για μενα που περασα δυσκολη παιδικη ηλικια οι ταινιες και τα κομικς του ηταν η μεγαλυτερη παρηγορια και παντα ενθουσιαζομουν με το ποσες ιδεες ειχε και ποσο ωραια τα εργα του.. Ο κοσμος που εφτιαξε με τους υπερηρωες ηταν η καλυτερη διαφυγη απο την ασχημη πραγματικοτητα και μια ελπιδα πως στο κοσμο δεν υπαρχουν μονο κακοι ανθρωποι αλλα και ηρωες ειτε αυτοι φορανε μπερτα ή οχι.. Και μεχρι και σημερα δε σταματησα να τα βλεπω.. 

Ελαφρυ να ναι το χωμα και σ'ευχαριστω για ολες εκεινες τις ταινιες Σταν..!

R.I.P

• Like 5
Δημοσ.

Την ζωή του να έχουμε και τα χρόνια σύνολο που έζησε και τίποτα άλλο. Τσάμπα κλαίτε οι υπόλοιποι. 

RIP.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προ 40ετιας που αρχισα να διαβαζω Spiderman θυμαμαι ότι απο πανω καθε ιστορια εγραφε

Stan Lee presents... the amazing Spider-man

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
Δημοσ.

Απεβίωσε όχι ένας "απλός" άνθρωπος, αλλά ένας Άνθρωπος που φαντάστηκε ένα Σύμπαν... το δικό του Σύμπαν. Το οπτικοποίησε, του έδωσε ζωή μοιράζοντας το μας. Ο θεός έφτιαξε τον κόσμο σε 7 ημέρες... ο Lee δεν σταμάτησε ποτέ να φτιάχνει, ποτέ να φαντάζεται... του χρωστάω εφηβικές αναμνήσεις και τώρα πια πλέον και τις ενήλικες αναμνήσεις μου κερδίζοντας με ξανά μέσο του κινηματογράφου. Με έκανε ξανά έφηβο...

Δημοσ.

Είναι η περίπτωση που εδώ κυριολεκτικά αντί για "οι αναγνώστες του και οι φανατικοί του τον θρηνούν"... κυριολεκτικά λες "όλο το σύμπαν τον θρηνεί" και αυτό είναι της Marvel το δικό του σύμπαν.

Δημοσ.

R.I.P. σε έναν άνθρωπο που άλλαξε πολλά στον κόσμο,στην παιδική ηλικία αλλα και στις υπόλοιπες γενιές και στον κινηματογράφο...

Δημοσ.

RIP για τον ΜΕΓΙΣΤΟ Stan Lee! Μεγαλωσαμε με τον κοσμο του, ηταν ενας και μοναδικος σε ο,τι εχει δημιουργησει! 

"Nuff Said"...

Δημοσ.

R.I.P (Αν και δεν ημουν ποτε φαν των κομιξ γενικα αλλα των κινηματογραφικων ταινιως marvel)... H κληρονομια που αφηνει ειναι τεραστια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...