Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν καθομαι να δω μια ταινια ,  με (ηρωες)  θα είναι βασισμενη η στην Ελληνικη Μυθολογια που την εχουν ξεζουμίσει μιας και δεν εχουν κατι άλλο, Η απλα από το Συμπαν που εφτιαξε ο Stan Lee. (δανειζόμενος ορισμενα στοιχεια από την Ελληνικη μυθολογια επίσης )

Νομιζω αυτό τα λεει όλα . 

Δημοσ.
1 hour ago, Agony said:

Όταν καθομαι να δω μια ταινια ,  με (ηρωες)  θα είναι βασισμενη η στην Ελληνικη Μυθολογια που την εχουν ξεζουμίσει μιας και δεν εχουν κατι άλλο, Η απλα από το Συμπαν που εφτιαξε ο Stan Lee. (δανειζόμενος ορισμενα στοιχεια από την Ελληνικη μυθολογια επίσης )

Νομιζω αυτό τα λεει όλα . 

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι διαμόρφωσε τον κινηματογράφο έτσι όπως είναι σήμερα.. Καμία WB δε θα επιχειρούσε να κάνει ταινία τον Shazam, τον Aquaman και την Wonder Woman, αν δεν είχε δει την επιτυχία που έφερε το έργο του Lee

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν έχει σημασία πόσο έζησες, κανείς δε θα το θυμάται αυτό. Σημασία έχει τι αφήνεις πίσω σου. Για το έργο σου θα σε μνημονεύουν (αν υπάρχει). Οι δημιουργικοί άνθρωποι κάτι αφήνουν πίσω τους. Ο Stan Lee άφησε έργο που θα ζήσει για πολλά χρόνια και ήταν η βάση για τη δημιουργία της Marvel. Αγαπημένος μου ήρωας? O Spiderman, τόσο που από παιδί δεν έχω πειράξει ποτέ αράχνη 😀

• Like 1
Δημοσ.

Οταμ ακουσα τα νεα κατι πεθανε μεσα μου...καλο ταξιδι Stan Lee κ ευχαριστω για ολα παραθετονταςμια εκφραση του Αβρααμ Λινκολν "Πρεπει να θυμομαστε να μην μας νοιαζει ο θανατος στη ζωη μας αλλα η ζωη στο θανατο μας" Ελπιζω η υπολοιπη παρεα να καταλαβει αυτα τα λογια κ ποσο ταιριαζουν σε αυτον τον ανθρωπο...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 13/11/2018 at 08:12, panther_512 said:

κύριε Stan Lee.....

15 hours ago, stregas said:

Κύριε Lee

Nice... 🙄

Επεξ/σία από ThReSh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...