Προς το περιεχόμενο

[gearbest] poco F1 6/64 @ €255.51 τελική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, black66.gr είπε

@bill987

Και στο  Banggood στα 258 ευρώ τελική τιμή με priority line με το κουπόνι 1111F1ES .

https://www.banggood.com/Xiaomi-Pocophone-F1-Global-Version-6_18-inch-6GB-64GB-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1334655.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=HK

Το κουπόνι δεν λειτουργεί.  Έχει -λέει- ξεπεράσει το ημερήσιο όριο.

Αν δείτε κάτι για Mi8 ή 2S ανοίξτε ένα θέμα!  Αν και το Poco θα το βολευτώ καλύτερα γιατί θέλω audio jack.

Δημοσ.

Άλλαξε και το shipping time για το κόκκινο σε 12-15 Δεκ.  Νομίζω δεν αξίζει πια.

Ετοιμάζει σε προσφορά το MAX 3 και το 2S για αύριο.

Δημοσ.

Αν γίνει στραβή με το Gearbest άντε να βγάλεις άκρη.Το Bangood είναι πιο αξιόπιστο.Αυτά με βάση όσα έχω διαβάσει στο forum.

• Like 3
Δημοσ.

Τώρα 249€ στο Gearbest σε δύο χρώματα (Red & Slate Blue).

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009171054898.html

Και όπως φαίνονται το Gearbest θα κάνει τις καλύτερες προσφορές και για τη Black Firday σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κινεζομάγαζα. Ήδη με τα pre Black Friday deals εχει κάποιες καλές προσφορές σε φωτιστικά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, imvrios είπε

Τώρα 249€ στο Gearbest σε δύο χρώματα (Red & Slate Blue).

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009171054898.html

Και όπως φαίνονται το Gearbest θα κάνει τις καλύτερες προσφορές και για τη Black Firday σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κινεζομάγαζα. Ήδη με τα pre Black Friday deals εχει κάποιες καλές προσφορές σε φωτιστικά.

Παράδοση του χρόνου... 

Δημοσ.

7 ώρες πριν, papars είπε

Παράδοση του χρόνου... 

So what? Αν δεν βιάζεσαι μια χαρά, κινητό παίρνετε δεν κάνετε τριπλό bypass ναι καίγεσαι :)

Δημοσ.

Δωράκι έλεγα να το κάνω στην καλή μου γυναικούλα που της χάλασε η μπαταρία από το 4+ χρονών ZTE ...

Πέρα από το αστείο, με την τιμή αυτή θα το βρίσκουμε τότε και εδώ ... υποθέτω.

• Like 1
Δημοσ.

Εδω παιζει πλεον στα 290Ε.Θα προτιμουσα απο εδω,αλλα δεν εχουν το κοκκινο και θα κανουν αρκετο καιρο να το φερουν λογικα μιας και εμφανιστηκε τωρα στη κινα.

Αν καποιος θελει τα αλλα χρωματα,προσωπικα θα προτεινα αγορα απο εδω για ενα 30αρι διαφορα.Ουτε περιμενεις,ουτε φοβασαι τελωνειο και μιλας με καποιον εδω εαν παθει κατι το κινητο και ας εχεις 1 χρονο εγγυηση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Π@πάρια Black Friday στο συγκεκριμένο ...

Έβγαλε το GearBest από ευρωπαϊκή αποθήκη το 6/128 στα €323,-

Όσο εδώ.

Επεξ/σία από papars
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papars είπε

Π@πάρια Black Friday στο συγκεκριμένο ...

Έβγαλε το GearBest από ευρωπαϊκή αποθήκη το 6/128 στα €323,-

Όσο εδώ.

Το ειδα κι εγω και τα ειπαμε ενα χερακι με την εξυπηρετηση του Geabest.

Oχι τιποτα αλλο να μην μας περναει και για κοροιδα ο Κινεζος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζουμε τίποτα για mi max 3, μόνο από banggood; Κοιτάω μήπως και το πετύχω σε καμιά καλή τιμή, κάτω από 190€.

Επεξ/σία από kyanokranos
Δημοσ.

Στα 278€ τελικη ηταν το 128αρι στο Gearbest μεχρι και τη Δευτερα, το στοκ ανανεωνεται...

...γιατι να μπλεξει κάποιος με AliExpress, χωρις την ασφαλεια paypal και την καλυψη του κόστους επιστροφής που προσφέρει, και με κίνδυνο τελωνειου;

εγώ θα περιμενα, πλεον, τη μαύρη Παρασκευή...πολυ πιθανον να βγει σε προσφορά κοντα στα 300€ το 128αρι με τη διετη εγγύηση...και την infoquest τη θεωρω αξιοπιστη σ αυτα, μου ειχε αλλαξει παραυτα κατι μνήμες φορητου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...