Ducatista Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 38 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αυτο ποσα καρατια να ειναι αραγε? για να αντεχει λογικα 14κ!
NatiaGk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δεν με κορόιδεψε ο φίλος μου γιατί πήγε με την Ξαδερδη μου και το πήραν όποτε αποκλείεται. Δεν με νοιάζει ποσό έκανε ούτε ψάχνω να βρω αν είναι γνήσιο ξέρω ότι είναι χρυσό και ξέρω ότι είναι διαμάντι το είδε ειδικός στην Γερμανία. Απλά εμένα με πειράζει αν μυρίστηκαν τα λεφτά αυτός που μας έστειλε εκεί στο συγκεκριμένο μαγαζί και αν χωρίς απόδειξη μπορώ να κάνω κάτι. Καταγγελία θα κάνω έτσι και αλλιώς και θα τον κάνω και ρεζίλι γιατί είναι γνωστό το χρυσοχοείο αυτό απλά είναι η κοροϊδία δεν μπορείς να πουλάς κάτι τόσο φθηνό και να ζητάς τόσα και να μην θες και να κόψεις απόδειξη γιατί μας έκανες 50% έκπτωση 1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε Σου πήρε ο κακομοίρης δαχτυλίδι 5 χιλιάδων ευρώ και εσένα σε νοιάζει πόσα έδωσε και αν αξίζει τόσα; Αυτό είναι το θέμα ότι έδωσε τόσα και δεν έκανε τόσο φοβάμαι ότι τα μυρίστηκαν δυο τα χρήματα και αυτό είναι που με εξοργίζει όταν πάω με τον δικηγόρο μου θα τους πετάξω στα μούτρα δεν είχαμε ανάγκη τα χρήματα όταν έρχεται καλός πελάτης δεν του κανείς τέτοια πουστια τώρα θα του κάνω την ζωή δύσκολη και θα τους κάνω και ρεζίλι είναι η κοροϊδία όχι τα λεφτά.
animor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Χρυσό, διαμάντι και 1500 ευρώ σημαίνει κάτι πολύ μικρό και χαμηλής ποιότητας που καταλαβαινει και μη ειδικός ότι δεν είναι των 10.000. Τα διαμάντια έρχονται πάντα με τα χαρακτηριστικά τους κι ας μην είναι υψηλής ποιότητας. Απο εκεί και πέρα, πληρώνεις το σχέδιο, το όνομα του μαγαζιού, και γενικά ο,τι θέλει αυτός που τα πουλάει. Και στα Tiffany’s πουλάνε 15000 ο,τι αλλού κοστίζει κάτω από 5000, δεν νομίζω να τους κυνηγούν μετά ότι τους εξαπάτησαν. 1
Ducatista Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NatiaGk είπε Δεν με κορόιδεψε ο φίλος μου γιατί πήγε με την Ξαδερδη μου και το πήραν όποτε αποκλείεται. Δεν με νοιάζει ποσό έκανε ούτε ψάχνω να βρω αν είναι γνήσιο ξέρω ότι είναι χρυσό και ξέρω ότι είναι διαμάντι το είδε ειδικός στην Γερμανία. Απλά εμένα με πειράζει αν μυρίστηκαν τα λεφτά αυτός που μας έστειλε εκεί στο συγκεκριμένο μαγαζί και αν χωρίς απόδειξη μπορώ να κάνω κάτι. Καταγγελία θα κάνω έτσι και αλλιώς και θα τον κάνω και ρεζίλι γιατί είναι γνωστό το χρυσοχοείο αυτό απλά είναι η κοροϊδία δεν μπορείς να πουλάς κάτι τόσο φθηνό και να ζητάς τόσα και να μην θες και να κόψεις απόδειξη γιατί μας έκανες 50% έκπτωση Αυτό είναι το θέμα ότι έδωσε τόσα και δεν έκανε τόσο φοβάμαι ότι τα μυρίστηκαν δυο τα χρήματα και αυτό είναι που με εξοργίζει όταν πάω με τον δικηγόρο μου θα τους πετάξω στα μούτρα δεν είχαμε ανάγκη τα χρήματα όταν έρχεται καλός πελάτης δεν του κανείς τέτοια πουστια τώρα θα του κάνω την ζωή δύσκολη και θα τους κάνω και ρεζίλι είναι η κοροϊδία όχι τα λεφτά. Αν ειναι οπως λες γνωστό κατάστημα με κοσμήματα δεν θα χαλούσε το όνομα του για 5000 οταν λες μυρίστηκε χρημα και σε ξεγέλασε μάλλον δεν έχεις ιδέα τι πουλάνε... τώρα στο θέμα μας πιστοποιητικά δεν έδειξες τι πηρες δεν ειπες σε ποιο μαγαζί στην Γερμανία έκανες επαλήθευση και σου είπε ότι κάνει μάξιμουμ 1500; γιατί εκεί μια πέτρα 0.15 0.20 g si με μια βάση στα 3γρ την έχουν τόσο και παραπάνω ανάλογα το κατάστημα.. οπότε περιμένουμε καμια πληροφορία... αν πας με τον δικηγόρο σου θα χάσεις και αλλα λεφτά δεν θα καταφέρεις κατι αλλο... αν φτιάξω εγώ μια βάση και βαλω μια πετρα 0.10 και την υπογράψω ducatista μπορώ να ζητάω 500.000 αν συμφωνήσεις δεν βλέπω που μπορεί να εχω κάνει κάτι μεμπτό εγω τόσο έχω κοστολόγησει το σχέδιο μου 44 λεπτά πριν, animor είπε Χρυσό, διαμάντι και 1500 ευρώ σημαίνει κάτι πολύ μικρό και χαμηλής ποιότητας που καταλαβαινει και μη ειδικός ότι δεν είναι των 10.000. Τα διαμάντια έρχονται πάντα με τα χαρακτηριστικά τους κι ας μην είναι υψηλής ποιότητας. Απο εκεί και πέρα, πληρώνεις το σχέδιο, το όνομα του μαγαζιού, και γενικά ο,τι θέλει αυτός που τα πουλάει. Και στα Tiffany’s πουλάνε 15000 ο,τι αλλού κοστίζει κάτω από 5000, δεν νομίζω να τους κυνηγούν μετά ότι τους εξαπάτησαν. Σωστός ο φιλος εκτός αν αγοράσεις από εμένα 1ct g si με πιστοποιητικο GIA στα 4500-4800 χιλιάρικα συν φπα... έτσι μια υποτυπώδης τιμη (κάναμε και την διαφήμιση μας σήμερα) 1 ώρα πριν, NatiaGk είπε Δεν με κορόιδεψε ο φίλος μου γιατί πήγε με την Ξαδερδη μου και το πήραν όποτε αποκλείεται. Δεν με νοιάζει ποσό έκανε ούτε ψάχνω να βρω αν είναι γνήσιο ξέρω ότι είναι χρυσό και ξέρω ότι είναι διαμάντι το είδε ειδικός στην Γερμανία. Απλά εμένα με πειράζει αν μυρίστηκαν τα λεφτά αυτός που μας έστειλε εκεί στο συγκεκριμένο μαγαζί και αν χωρίς απόδειξη μπορώ να κάνω κάτι. Καταγγελία θα κάνω έτσι και αλλιώς και θα τον κάνω και ρεζίλι γιατί είναι γνωστό το χρυσοχοείο αυτό απλά είναι η κοροϊδία δεν μπορείς να πουλάς κάτι τόσο φθηνό και να ζητάς τόσα και να μην θες και να κόψεις απόδειξη γιατί μας έκανες 50% έκπτωση Αυτό είναι το θέμα ότι έδωσε τόσα και δεν έκανε τόσο φοβάμαι ότι τα μυρίστηκαν δυο τα χρήματα και αυτό είναι που με εξοργίζει όταν πάω με τον δικηγόρο μου θα τους πετάξω στα μούτρα δεν είχαμε ανάγκη τα χρήματα όταν έρχεται καλός πελάτης δεν του κανείς τέτοια πουστια τώρα θα του κάνω την ζωή δύσκολη και θα τους κάνω και ρεζίλι είναι η κοροϊδία όχι τα λεφτά. Πάντως επειδή σε βλέπω άνετη και χαιρομαι έχω κάτι πετρούλες 2-2.5ct η και πιο μικρες 1-1.5ct αν θες κάτι μου λες τιμες στο καρατι λιανικής παίζει στο 8-10k εγω θα σου δώσω μισή τιμή και στα 2ct παίζει λιανικής 30-35 θα πάρεις μισή τιμή συν φπα.. για να έχεις μια καλή εμπειρια δηλαδή όχι τίποτα αλλο Α στέλνω και Γερμανία μην το ξεχάσω Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από Ducatista
Προτεινόμενες αναρτήσεις